Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#165158 oi koks grožis =)
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#165166 ..akys jau tokios pasitikinčios.... =)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#165229 Ui, jis tai šiaip bjaurybė yra. Kai mėginau išimti fotosesijai, tai teko penkiolika minučių vargti. Nes žviegė. Tiesiogine prasme. Senoji šeimininkė perspėjo, kad gali kandžiotis :achtunga baisu buvo. Bet, atrodo, susitvarkiau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#165264 koks mielas :heart o kaip vardas ? gal pripras nebesikandzios , taps svelnesnis :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#165272 Kadangi nežinau, či jis ar ji, vardo negalvosiu. Žiurkėnas irgi gerai skamba :achtung
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#165276 na prikolnai :D tik ilgas vardas biski :D
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#165278 Nu ok, tada bus žiurkė :D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#165284 kaip miela :D
Parašėnemoku
#174006 Gal kas augina kokį nors roplį?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#174022 Slipknot augino žalčius. Labai labai gražūs padarai...
Vartotojo avataras
Parašė mango
#174127 Geras, man tai jie truputį smirdi. Ir ką, namuose augino?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#174142 Kiek žinau, taip. :) Aš kai tų padarų gyvai nečiupinėjus, negaliu nieko komentuot apie kvapus :achtung
Vartotojo avataras
Parašė mango
#174413 tai ir aš gyvai nečiupinėjau, tik dėl kvapo tai fi... :D
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#175132 nupirkau dar vieną peliuką. Vieną turėjom, jam jau greit metai. Pasiklausiau pardavėjos, ar nepapjaus jo, užtikrino, kad žiurkės nėra labai agresyvios. Bet vaje... Parsinešiau namo, suleidau į vieną narvą (abu berniukai) ir vyresnioji guldo mažiuką ant šono ir uosto jo užpakalį nuolatos :bloga Viskas būtų gerai, tik matau, kad mažiukas bijo, dabar labai bijau, kad nerasčiau ryte jo paskersto, jis juk trigubai mažesnis :bloga Gal kas turite pelių, kaip jos draugauja?
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#175167 o, pasirodo, yra net forumas žiurkių augintojams :) http://www.ziurkes.lt/forumas/showthread.php?tid=1895 ten ir apie pažindinimą parašyta. Gaila tik, kad neturiu kelių narvų, tad man tokia procedūra neįmanoma. Tiesa, nupirkau dar tokį medinį namelį, galvojau, jei norės pabūti po vieną, kuri nors iš jų galės ir ten pasibūti :)