Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#267446 Gal kam teko dalyvauti šito vaisto klinikiniuose tyrimuose? O gal teko vartoti gydant šizofreniją ar bipolinį?
Būtų gerai sulaukt atsiliepimų.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#267457 LT kalba neradau...

Луразидон — атипичный антипсихотик.
В дозах 40-120 мг/сут не превосходит по эффективности оланзапин.
Хорошо переносится, не вызывает повышения массы тела (не превосходит плацебо по частоте данного побочного эффекта).
Производителем заявляется эффективность относительно продуктивной и вторичной негативной симптоматики (за счёт отсутствия воздействия на мускариновые рецепторы, и аффинитета к 5-HT1A, 5-HT2A, 5-HT7, и α2C-адренорецепторам) шизофрении.
https://sites.google.com/site/rightpsy/ ... /lurazidon

Lurasidone (trade name Latuda) is an atypical antipsychotic developed by Dainippon Sumitomo Pharma.[1] It was approved by the U.S. Food and Drug Administration (FDA) for treatment of schizophrenia on October 28, 2010[2] after a review that found that two of the four Phase III clinical trials supported efficacy, while one showed only marginal efficacy and one was not interpretable because of high drop-out rates.[3] It is currently pending approval for the treatment of bipolar disorder in the United States. http://en.wikipedia.org/wiki/Lurasidone
Parašėdragonfly
Ciaba rašė:Gal kam teko dalyvauti šito vaisto klinikiniuose tyrimuose? O gal teko vartoti gydant šizofreniją ar bipolinį?

Taip as su jais dabar eksperimentuoju, manau man padejo
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
bipolar1978 rašė:
Ciaba rašė:Gal kam teko dalyvauti šito vaisto klinikiniuose tyrimuose? O gal teko vartoti gydant šizofreniją ar bipolinį?

Taip as su jais dabar eksperimentuoju, manau man padejo

Man nė velnio nepadėjo. Pradėjo iškreipinėt veidą, užeidavo panikos atakos. Teko nutraukt klinikinį tyrimą.
Parašė Baran
#269058 nesuprantu kaip jums buna tie veido iskreipimai gal prisimastot nesamoniu
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
Baran rašė:nesuprantu kaip jums buna tie veido iskreipimai gal prisimastot nesamoniu

Būna. Pati daktarė atkreipė dėmesį. Aš galvojau dėl danties skausmo.