Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Elise
#384576 Sveiki, ar kas nors gulėjote čia? Kokie jūsų atsiliepimai apie šitą vietą?
Aš gulėjau ir man visai neblogai buvo. Labai draugiškas personalas, visų pirma. Seselės visos tikrai labai labai geros, galima su dauguma pasikalbėti, geranoriškos, užjaučiančios. Gydytojai taip pat neblogi. Skyrius skirtas nelabai sunkiems pacientams, pagrinde su nuotaikos sutrikimais. Ligonis guli tol, kol parenka vaistus ir pradeda jaustis geriau. Aš gulėjau 5sav. ir 2d., bet neprailgo, nes leidžia išeiti pasivaikščioti, galima išvažiuoti į miestą, savaitgaliais grįžti nakvoti namo. Taip neatitolsta žmonės nuo namų aplinkos ir nebūna sunku grįžti. Šiaip rekomenduočiau visiems, turintiems problemų ir neturintiems vilties, kad bus geriau. Tikrai jūsų nepaliks bėdoje.
Tiesa, maistas Santariškėse ne kažką, bet galima turėti savo maisto ir lauktuvės iš namų taip pat praverčia. Tai tiek apie mano patirtį. Žodžiu, nebijokite, yra vietų, kur jums gali padėti!
Parašė NOM
#386276 Psichologė Jurga Dapkevičienė

„Ilgiuosi buvimo paribyje”- išgyvenę paribio būseną, turėtų ją atpažinti Ramunės Brunzaitės tekste. Paradoksalu, kad ji kelia ir nostalgija, ne vien norą bėgti- neatsigręžti. Turbūt tas pats ilgesys skatina vienaip ar kitaip turėti ryšį su jau įveikta kančia

http://www.satenai.lt/20…/…/02/is-pavasario-i-vasaros-gatve/
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#388589 Na paskaičius skamba normaliai. Bet kiek pamenu Santariškes, tai man nepatinka automobilių ūžesys (nors tai kartais ramina), kas dar man aktualu tai gamta, jos ten bent tada mažai buvo. O po miestą lakstyti aš nenusiteikusi, kai tokia savijauta :bloga Tai tada gal laimi Vasarynas mano pasirinkimuose. Arba Ąžuolyno klinika.
Maistas įdomu dabar koks Santariškėse? Nes aš nevilnietė, nelabai kas lankys.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
HappyAngel rašė:Na paskaičius skamba normaliai. Bet kiek pamenu Santariškes, tai man nepatinka automobilių ūžesys (nors tai kartais ramina), kas dar man aktualu tai gamta, jos ten bent tada mažai buvo. O po miestą lakstyti aš nenusiteikusi, kai tokia savijauta :bloga Tai tada gal laimi Vasarynas mano pasirinkimuose. Arba Ąžuolyno klinika.
Maistas įdomu dabar koks Santariškėse? Nes aš nevilnietė, nelabai kas lankys.

Sakė maistas vienintelis minusas, nes tragedija :) Santariškėse aplankyčiau ;)