Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Alchemikas
#337310 15 metų pusmetį vartojau Amitriptylin po to Sertralin, o po to visiškas pasveikimas. (šiuo metu esu 24m.) Pastaruosius 2 metus vartoju Mirzaten 30mg (mirtazapinum), o prieš kelias savaites pakeitė į Escitalopram nes nuo mirzaten pradėjo skaudėti gerklę ir smarkiai burna džiūti. Per tuos 2 metus nė velnio nepadėjo dėl nerimo, depresiją kažkiek prilaikydavo, bet trūko nemažai iki pasveikimo.
Parašė face
#337319 11 mėnesių geriu Elontril 150mg + pagal reikalą (o tas reikalas, deja, dažnėja) Xanax ir Stilnox. Bijau, kad kitą savaitę apsilankius, psichiatrė pridės dar kokį vaistą, tik jau tikiuosi, kad bent neprimes neuroleptiko. Tai gal didins Elontrilio dozę?
Buvo pasiekta remisija, bet dozė baisaus streso - ir štai aš atgal rituosi, bet dar dugno lygtais nepasiekiau.
Parašė Procella
#337351 O geras... Kiek laiko praėjo nuo šio klausimo. Visdar geriu vaistus, nuo 2009m. Per savo 'karjerą' išbandžiau jau ir neuroleptikų, antidepresantų nemažai rūšių ir raminamųjų. Tai ką rašiau 2011m apie atkrytį buvo gėlytės, nes būklė blogėjo... Pagaliau turiu aiškią ir vienintelę diagnozę, šiuo metu geriu Elontril bei pradėsiu vėl kvetiapiną, nes jaučiu pablogėjimą tad reiks didint dozę - pavasariai man patys blogiausi. Dar sausį norėjo 'nuimti', bet atsisakiau, nes jaučiau, kad dar negaliu. Didžiausias pagerėjimas man įvyko, kai rimtai nusprendžiau pasveikti ir daryti kažką su savimi.
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#337357 Aš vartoju nuo 1998 metų..... :?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#337392 Man tai smagu vaistais jau nuo vaistu gydaus .
Parašė Tomas2222
#337564 As vaistus vartoju jau 5men. Ir jokio efekto, jokio pagerejimo tiesiog nieko tik skrandy nuodijuos ir tiek nk daugiau. Man tie vaistai nepades, nesitikiu net apskritai pasveikt... :oops:
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#337578 Su keliom pertraukom nuo 2003 metų
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#397423 Greit bus treti, o prognozės dar minimum 2