Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė despair
#397572 Nežinau, ar tokia tema jau buvo, nenoriu kartotis, bet long story short, gėriau paroxetine 2 metus, šią savaitę būklė smarkiai pablogėjo, nerimo tokio baisaus neesu patyręs, clonazepamas nepadeda, daktarė siūlė kreiptis į Respublikinės Kauno ligoninės, psichiatrijos kliniką Aleksoto skyriuje. Esu deagnozuotas vidutine depresija bei sunkiu nerimo sutrikimu f32.10 (panikos atakos, etc.).Niekad neesu gulėjęs ligoninėje, truputį baisu, turiu darbą, kurio nenoriu prarasti. Norėčiau pasiklausi patįrusių žmonių ar tai tikrai padeda? Ar pati atmosfera gera? Būčiau labai dėkingas, jei pasidalintumėte savo istorijomis. :heart
Vartotojo avataras
Parašė biggie
despair rašė:Nežinau, ar tokia tema jau buvo, nenoriu kartotis, bet long story short, gėriau paroxetine 2 metus, šią savaitę būklė smarkiai pablogėjo, nerimo tokio baisaus neesu patyręs, clonazepamas nepadeda, daktarė siūlė kreiptis į Respublikinės Kauno ligoninės, psichiatrijos kliniką Aleksoto skyriuje. Esu deagnozuotas vidutine depresija bei sunkiu nerimo sutrikimu f32.10 (panikos atakos, etc.).Niekad neesu gulėjęs ligoninėje, truputį baisu, turiu darbą, kurio nenoriu prarasti. Norėčiau pasiklausi patįrusių žmonių ar tai tikrai padeda? Ar pati atmosfera gera? Būčiau labai dėkingas, jei pasidalintumėte savo istorijomis. :heart

Jei gulsies i aleksota, tai gulkis tik i pirma skyriu. Ten bendras ir vyru, ir moteru, be to turi graziai sutvarkyta kiemeli, kur smagiausia praleisti laika jei neblogi orai, yra pavesines, suoliukai. Kiti skyriai eina i kiema tik suplanuotomis valandomis, bent vasara tikrai nesinori tupet tarp keturiu sienu. Gydytojai nepasakyciau, kad labai geri, gal vedejas Paulavicius gudresnis ties vaistais. Siaip is tos ligonines nelabai ka ir imanoma gauti teigiamo, tik tiek, kad atsiriboji nuo isoriniu dirgikliu, pasiilsi, na ir zinoma pabendrauji su panasiu problemu turinciais zmonemis. Kadangi atsigulsi pats/pati su siuntimu, tai galesi, is esmes, kada nori ir iseit, jei atsibos, bent jau man taip daznai nutikdavo, nes po adaptacijos laikotarpio reik labai susigalvot veiklos, nes mazai uzsiemimu.
Vartotojo avataras
Parašė despair
#397575 O kaip del nesiojamu kompiuteriu ar mob. telefonu? Tokie dalykai leidziami? Biski bijau del vaistu eksperimentavimo, nes po to dar blogiau bgali buti :shock: O daktarai daro papildomus testus? Pavyzdziui gal as blogai diagnozuotas buvau ar pan? Nes pas mane didele nuotaiku kaita, kartais ir manija uzeina, taciau nemanau, kad tai bipolinis sutrikimas :witch
Vartotojo avataras
Parašė biggie
despair rašė:O kaip del nesiojamu kompiuteriu ar mob. telefonu? Tokie dalykai leidziami? Biski bijau del vaistu eksperimentavimo, nes po to dar blogiau bgali buti :shock: O daktarai daro papildomus testus? Pavyzdziui gal as blogai diagnozuotas buvau ar pan? Nes pas mane didele nuotaiku kaita, kartais ir manija uzeina, taciau nemanau, kad tai bipolinis sutrikimas :witch

Gali tureti abu, bet palatose nera razeciu, tai siek tiek problema su krovimu, aisku wireless'o irgi ner :D Tie psichologiniai testai tokie patys kaip ir visur, su 30 metu senumo kortelem, tikrina kaip kyla asociacijos, ar mastymas nera labai iskreiptas, bet del depresijos ar nerimo tai bent as nemaciau, kad tikrintu.
Vartotojo avataras
Parašė despair
biggie rašė:
despair rašė:O kaip del nesiojamu kompiuteriu ar mob. telefonu? Tokie dalykai leidziami? Biski bijau del vaistu eksperimentavimo, nes po to dar blogiau bgali buti :shock: O daktarai daro papildomus testus? Pavyzdziui gal as blogai diagnozuotas buvau ar pan? Nes pas mane didele nuotaiku kaita, kartais ir manija uzeina, taciau nemanau, kad tai bipolinis sutrikimas :witch

Gali tureti abu, bet palatose nera razeciu, tai siek tiek problema su krovimu, aisku wireless'o irgi ner :D Tie psichologiniai testai tokie patys kaip ir visur, su 30 metu senumo kortelem, tikrina kaip kyla asociacijos, ar mastymas nera labai iskreiptas, bet del depresijos ar nerimo tai bent as nemaciau, kad tikrintu.

Bet kazkur vis gi galima pasikraut ar nelabai? :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
despair rašė:
biggie rašė:

Bet kazkur vis gi galima pasikraut ar nelabai? :D

Galima, prie saldytuvo yra prailgintojas kazkeliu skyliu, tai ten ir kraunasi visi telefonus. Del laptopo nezinau, turbut ilgai jis kraunasi, geriau kokia plancete turet as taip isivaizduoju. Ai tiesa, dar ten yra seseliu postai, tai kai ner vietu krautis, galima pas juos pasikraut.

Taip, kiekviena diena nuo kazkurios valandos iki 7 lyg gali lankyt. Jei nelyja, galima kieme ant suoliuko pasedet, pabendraut, nes palatose nelabai yra privatumo. Palatos po 2-3 zmones, dusai, tualetai normaliai sutvarkyti, galima laisvai pora savaiciu prastumti ten, gal ir gydyma priderintu efektyvesni, nes jei klonazepamas nenuima nerimo ir buna pakilumu, visai tiketinos ir bipoliskumo apraiskos. Nera cia taip baisu, tiesiog gydymas siek tiek skirias nuo paprastos depresijos, bet, kaip suprantu, tu ir pats sita zinai.
Vartotojo avataras
Parašė despair
#397584 Bet klonazepamas yra kaip ir vienas is stipresniu benzodiazepinu, labai bijau kazka stipresnio gert, nebent keliu vaistu kombinacija. Labai tikiuosi, kad neras bipoliskumo apraisku, nes drauge buvo diagnozuota maniakine depresija ir vaistai jai pretty much sugadino gyvenima :(
Vartotojo avataras
Parašė biggie
despair rašė:Bet klonazepamas yra kaip ir vienas is stipresniu benzodiazepinu, labai bijau kazka stipresnio gert, nebent keliu vaistu kombinacija. Labai tikiuosi, kad neras bipoliskumo apraisku, nes drauge buvo diagnozuota maniakine depresija ir vaistai jai pretty much sugadino gyvenima :(

Nu jei istisai itampa ir nerimas, kuriu nenuima stiprus benzodiazepinai, gali tekti ir neuroleptiko paragauti, arba tas pats paroxetinas gali sukelti tokias busenas. Kad ir kaip bebutu, forume cia nieko neissiaiskinsi, reiktu, kad gydytojai pastebetu kuri laika, matys daugmaz kaip kas, be to ne visi gydytojai prikrauna begales skirtingu vaistu, pradzioj ligoninese gal siek tiek daugiau buna, link galo gulejimo jau gydytojai daugmaz buna sustrategave koki gydyma palaikyt po ligonines
Vartotojo avataras
Parašė jurgita jurgita
#397659 Gulėjau du kartus toje ligoninėje. Pirmą kartą pirmam aukšte,antrą kartą antram. Pirmam aukšte pliusas,kad mažos palatos. Antram aukšte pliusas,kad laisvai gali išeiti į lauką,į miestą nuvykti,jei reikia. Atsiliepimai geri. Yra užimtumas,sportas kasdien,maitinimas palygint geras,tik porcijos nedidelės,nes mėgstu pavalgyt :D daktarai geri,sesutės vidutiniškai... ne visada leidžia nusipraust,tas minusas.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#400791 Prabuvau ten dieną ir variau iš ten. Ayvežė su greitąją dėl suicido rizikos, tai paguldė į pirmą skyrių. Atemė visus daiktus, rūbus, batus, laikrodį ir pan. Tik telą paliko be pakrovėjo. Esmė tame, kad tik suleido vaistų ir vsio, joks gydytojas pas mane neatėjo per visą parą, apie psichologą ten iš vis net nėr kalbos nes jo net neturi kaip etato :DD kas yra baisu, kai žmogus kuris nori pasitraukt negauna absoliučiai jokios EMOCINĖS pagalbos. Blogai - tai dar vaistukų suleisim ir viskas. Tai atsikėlus ryte išvarė iš palatos nes vėdina 7 ryto... kai aš vaistų pripompuota. Į lauką NEIŠLEIDŽIA, rūkoma pire virtuvės, smarvė... tulikai dušai nerakinami, žmonės dainuoja naniet garsiai arba senukai žiūri teliką ant viso garso. Aš ten dat labiau užsinorėjau pasitraukt nei atvaźiavus. Na o kad galiausiai man davedė, kad paklausus gydytojos kokius ad geriu ryte or pasakiau kad paroksetina, sako neturim tai kitą ad duosim. Taip, TIESIOG IŠ NIEKUR. Skyrius mažas nėra baisus, galima gulėt, bet jokios naudos tikraai nesitikėkit iš tokio stacionaro, kur net vaistų normalių neturi.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#400792 Man irgi ten neturejo prailginto quetiapino, tai dozavo paprasta viena karta dienoj, nors nerimas jau i vakara ziaurus uzeidavo. Ten vieta susileist laselines po alkoholio padauginimo, nes gydymo ir daktaru rupescio ten negausi
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
biggie rašė:Man irgi ten neturejo prailginto quetiapino, tai dozavo paprasta viena karta dienoj, nors nerimas jau i vakara ziaurus uzeidavo. Ten vieta susileist laselines po alkoholio padauginimo, nes gydymo ir daktaru rupescio ten negausi

100% pritariu