Moderatorius: signs

Parašė Aleksandra
#403574 Sveiki, geriu jau beveik pusmetį quentiapiną prasidėjus panikos atakoms ir nemigai. Iškart geriau Ketipinorą po 1 tablete 25mg tada geriau po 1.5tabletes bet kadangi jos kietos ir blogai skiriasi per pusę gydytoja išrašė gert po 50mg kadangi jau ar 1.5 ar 2 tabletes mažas skirtumas ir ne po lygiai dalinasi. Išrašė ketipinor 100mg kad gerčiau po puse tabletes nes pagal ja jos dalinasi per puse, bet atejus i vaistine pasirodo kad nesidalina jos per puse ir pasiulė man Hedonin, ala irgi quentiapinas ir viskas turėtu būti gerai. Pradėjus gerti Hedonin prasidėjo visokie šalutiniai poveikiai kaip dažnai besikartojančios menesinės, sunki savijauta, atrodo sunku kvėpuoti ir greitai pavargstu, pastebėjau kad labai užmirštu viską, miegu gerai bet nerimo ypatingai neslopina. Tad klausimas ar gali būti kad netinka tas Hedonin nors veiklioji medžiaga ta pati ar visgi kaltinti ta mažai padidinta dozę? Ir dar man buvo išraše 4 menesiams vaistų bet jei man jie netinka ar gali man išrašyt dar kartą? Labai laukiu atsakymų
Vartotojo avataras
Parašė kenny
Aleksandra rašė:Sveiki, geriu jau beveik pusmetį quentiapiną prasidėjus panikos atakoms ir nemigai. Iškart geriau Ketipinorą po 1 tablete 25mg tada geriau po 1.5tabletes bet kadangi jos kietos ir blogai skiriasi per pusę gydytoja išrašė gert po 50mg kadangi jau ar 1.5 ar 2 tabletes mažas skirtumas ir ne po lygiai dalinasi. Išrašė ketipinor 100mg kad gerčiau po puse tabletes nes pagal ja jos dalinasi per puse, bet atejus i vaistine pasirodo kad nesidalina jos per puse ir pasiulė man Hedonin, ala irgi quentiapinas ir viskas turėtu būti gerai. Pradėjus gerti Hedonin prasidėjo visokie šalutiniai poveikiai kaip dažnai besikartojančios menesinės, sunki savijauta, atrodo sunku kvėpuoti ir greitai pavargstu, pastebėjau kad labai užmirštu viską, miegu gerai bet nerimo ypatingai neslopina. Tad klausimas ar gali būti kad netinka tas Hedonin nors veiklioji medžiaga ta pati ar visgi kaltinti ta mažai padidinta dozę? Ir dar man buvo išraše 4 menesiams vaistų bet jei man jie netinka ar gali man išrašyt dar kartą? Labai laukiu atsakymų

Gali būti, kad netinka. Aš su kitais vaistais nuo nerimo esu pastebėjęs, kad perėjus nuo vieno gamintojo prie kito suaktyvėja dienai kitai nerimas.