Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė emar
#408732 Pasitaisysiu - analogiškai atsiliepia. kirvis skrieja pirmyn - kirvis skrieja atgal :) Bet abu nervinasi :achtung
Parašė Graikas
emar rašė:Bet kaip jis sužinos neklausdamas? Klausimų būna įvairių formų :) Lietuviai įpratę į viską žiūrėti įtariai ir visur girdėti kaltinimus. Gal kalbos struktūra tokia? :) Reikėtų kaip britams - visur Mr. Mrs, Ms. ir skaitai kaip vos ne iki žemės lankstymąsį.

Nesutirstink,Emar. Pagarba turi buti islaikyta. Nereikia metytis tokiom replikom kaip durnelis ir t.t
Vartotojo avataras
Parašė emar
#408741 Aš visgi manau, kad net ir to reikia išmokti :) T. y., pagarbaus bendravimo. Ateis su laiku.

Pagarbiam bendravimui taip pat reikia pasitikėjimo.

Mano psichoterapeutė yra sakiusi, kad jei konfrontuoji aštriai, sulauksi tik gynybos. Mažai kas gindamasis žiūri į argumentus. Greičiau jau kirs taip kaip moka geriausiai. Dauguma čia sergančių praėjo sunkias gyvenimo mokyklas. O ir šiaip, nerimas ir irzlumas greičiau kasdienybė nei atvirkščiai.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408756 Tarpusavio santykiai yra grįsti abipusia pagarba, pastangomis ir kita. Aš neleidžiu, kad prie manęs kas kabinėtųsi, nurodinėtų ir t.t. Aš esu asmenybė, kaip ir jūs, dėl to ir esame skirtingi. Nereikia savęs talpinti į rėmus, įtikti visiems, nes geriau žiūrėtis savęs. Išmoksime būti savanaudiškesni, kad pasveiktume, o tada ir ateis pokyčiai.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#409491 Kuris siu dvieju ad geriau nerimui?