Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202766 Temos autoriu i patarčiau neieškoti sliekų tam tikroje vietoje ir vietoj to, kad spėliotų, kas ir kaip, tiesiog reguliariai konsultuotusi su gydytoju, paskyrusiu vaistus.
Parašė Benny
#202951 negersiu daugiau nes isgeres kita diena mieguistas Jausciuosi :(
Parašė Benny
#202952 o man tai blogai nes visa diena turiu but dadrbe ir dirbt :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#303821 Ar kas nors vartojote šį vaistą kaip nuotaikos stabilizatorių esant bipoliniam/šizoafektiniam sutrikimui?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#356463 Trecia diena kaip vartoju 300mg 3 kart dienoj, seniai nerimas nebuvo toks mazas, labai patenkintas, kad isbandziau, jauciasi atpalaiduojantis poveikis, bet kartu ir nuotaika pagerejo :)
Parašė Mersas
asteroidas5 rašė:Ar dar kas vartojate šį vaistą? Ar mažais kiekiais vartojant irgi pasireiškia šalutiniai efektai, kaip mieguistumas?

Cia lyrica ar kitas??
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mersas rašė:
asteroidas5 rašė:Ar dar kas vartojate šį vaistą? Ar mažais kiekiais vartojant irgi pasireiškia šalutiniai efektai, kaip mieguistumas?

Cia lyrica ar kitas??

Kaip lyrica, tik maziau potencijos miligramais
Parašė Vengiantis
#410252 Rastoje mokslinėje Amerikiečių literatūroje radau, kad gabapentinas daugiau vartojamas esant SOCIALINIO NERIMO SUTRIKIMUI, o pregabalinas (Lyrika) generalizuotam nerimo sutrikimui.
Lyrika vartoju jau keletą metų, veikia ir labai gerai veikia nerimą, tik pavartojus rekomenduojamą minimalią paros dozę, aš protinio darbo beveik dirbti nebegaliu. Gal todėl, kad dar vartoju ir klonazepamą. O visiška bomba tai : 300 mg pregabalino, 2 mg klonazepamo ir kvetiapinas. Tada jau būnų tankistas. :ubju
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vengiantis rašė:Rastoje mokslinėje Amerikiečių literatūroje radau, kad gabapentinas daugiau vartojamas esant SOCIALINIO NERIMO SUTRIKIMUI, o pregabalinas (Lyrika) generalizuotam nerimo sutrikimui.
Lyrika vartoju jau keletą metų, veikia ir labai gerai veikia nerimą, tik pavartojus rekomenduojamą minimalią paros dozę, aš protinio darbo beveik dirbti nebegaliu. Gal todėl, kad dar vartoju ir klonazepamą. O visiška bomba tai : 300 mg pregabalino, 2 mg klonazepamo ir kvetiapinas. Tada jau būnų tankistas. :ubju

As vartojau 450mg pregabalino + 7.5mg lorazepamo ir nepastebejau jokiu neigiamu dalyku