Moderatorius: signs

Parašė lupena
#399840 Algirdas Dambrava - puikus, šiltas, dėmesingas. Labai padėjo pergyventi pirmą depresijos etapą, pagydė. Vienintelis ko pasigedau - pasveikau ir atsisveikinome, tad galbūt galėjo liepti ar bent rekomenduoti pratęsti gydymą pu psichologu, patarti užimtumo klausimais. Dabar po 7 mėn palūžau, tenka iš naujo pradėti kursą. O jau galvojau viskas praeityje... :) bet ir pati pripažįstų kad apleidau viską, galėjau imtis iniciatyvos. O kad būčiau žinojus jog vėl atsidursiu tokioje beviltiškoje būsenoje...
Teko susidurti su Diana Šateikiene - nežinau kaip vertinti. Pasiūlė gultis į stacionarą, atsisakiau, išrašė vaistų ir išsiskirstėme. Gal pritrūko tokios šilumos kaip Dambrava suteikė, bet nežinau - gal čia aš daug noriu, juk ne psichologai jie :)
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#399851 Psiciatrai kaip ir zmones, vieni tik atidirba darba ir varo lauk, kiti dirba is sirdies ar is pasaukimo, deja tokiu labai mazai. Vieni psiciatrai linke diskutuoti, ko tau pvz reiktu, kiti i tave neatsizvelgdami priima sprendima del taves...
Vartotojo avataras
Parašė western
#399870 Geras tas Dambrava. Prirase kibira EGLONYL ir paleido :) O ir Eglonyl sakiau jam kad esu vartojes, bet mazai sugorojo:)
Parašė Mersas
western rašė:Geras tas Dambrava. Prirase kibira EGLONYL ir paleido :) O ir Eglonyl sakiau jam kad esu vartojes, bet mazai sugorojo:)

O eglonil kas per vaistai?
Parašė Jovita V
SecretOfSteel rašė:Gal KunigaikštisMyškinas ar kiti galite papsakoti savo patirtį su Nina Mackina?

Super gydytoja, pritaikė gydymą, nuo kurio neauga svoris :aciu