Moderatorius: signs

Parašė Altar of Sacrifice
#414129 Sveiki,
turiu rimtų problemų su miegu (3+ sav), miegasi po 2-4 val. į dieną (ant "blogų" dienų buvo, kad išvis ne); sunkiai užmiegu, vartausi kas 5 min. po pabudimo, kartais išeidavo ilgiau-geriau pamiegot, bet reikia miegoti juk kasdien.
Išbandyta: Kvetiapinas, Mirtazapinas, Truxalis - neveikia. Tizericino nenoriu, nes visi visi pažįstami/draugai, kurie jį gėrė sakė, kad visiškai šūdas, o Amitriptynas - senas vaistas - lb daug šalutinių.
Nelabai turiu minčių, ką toliau iš vaistų bandyt... Belieka benzai, bet čia juk trumpalaikis sprendimas, ir ne visi psichiatrai juos noriai rašo.
Parašė Graikas
#414130 Migdomuosius bandei? Gal samnols?
Nemigos priezastys? Mintys,nerimas ...?
Gal padetu cbd+thc lasai? Bet,itariu,vargiai pades. Nes jei mirtazapinas neveikia,tai nezinau. Gal kombinacijas bandyti?
Stimuliantu daug naudoji?
Parašė ciaupas
#414131 Kitiems trazodonas padeda, arba variantas dar baklofenas. Bet kad truxalis nemigdo tai cia idomiai.
Graikas rašė:Migdomuosius bandei? Gal samnols?
Gal padetu cbd+thc lasai? Bet,itariu,vargiai pades. Nes jei mirtazapinas neveikia,tai nezinau. Gal kombinacijas bandyti?

Samnols nebandęs - vertas dėmesio?
Nežinau, kokia priežąstis, iš tiesų. Tiesiog labai sunku užmigti/ir miegas trumpas/negilus.. Kad nerimas, tai nepasakyčiau
Stimuliantų tai nebent Abilify, bet aš jį lb seniai geriu
ciaupas rašė:Kitiems trazodonas padeda, arba variantas dar baklofenas. Bet kad truxalis nemigdo tai cia idomiai.

Truxalis pirmą kartą kai gėriau (čia seniai) išjungdavo konkrečiai, db tai jokio poveikio nuo tabletės.
Parašė ciaupas
Altar of Sacrifice rašė:
Graikas rašė:Migdomuosius bandei? Gal samnols?

Samnols nebandęs - vertas dėmesio?
Nežinau, kokia priežąstis, iš tiesų. Tiesiog labai sunku užmigti/ir miegas trumpas/negilus.. Kad nerimas, tai nepasakyčiau
Stimuliantų tai nebent Abilify, bet aš jį lb seniai geriu

Somnols arba Stilnox gerai pačiam užmigimui bet jei vėl naktį prabudo tai fsio. Mėgink truxalio didesnė dozę arba kombinuok su benzais.
Parašė Graikas
#414135 Stimuliantai: kofeinas,medikamentai,kad ir tie patys AD?
Gal pas tave yra progresuojanti liga?
Cia gal visai vietoje bandyti polisomnografijos tyrima?
Seip bandyk kombinacijas,pavyzdziui AD+Migdomieji. Sunkiu periodu naudojau
Mirtazapin 45mg,zolpidem 10mg ir valdoxan 50mg
Graikas rašė:Stimuliantai: kofeinas,medikamentai,kad ir tie patys AD?
Gal pas tave yra progresuojanti liga?
Cia gal visai vietoje bandyti polisomnografijos tyrima?
Seip bandyk kombinacijas,pavyzdziui AD+Migdomieji. Sunkiu periodu naudojau
Mirtazapin 45mg,zolpidem 10mg ir valdoxan 50mg

Antidepresantų šiuo metu nenaudoju, tik neuroleptikai
Kava jo, bet saikingai
Kas per polisomnografijos tyrimas?
Mirtazapinas nepastebėjau, kad turėtų įtakos mano miegui, kai jį gėriau, ir miego problema atsirado jį tebegeriant (jau jo nebegeriu) nors nemaža dozė buvo - 45 mg.
Kokia specifinę kombo gal rekomenduotum..?

O kas liečia truxalį, tai sakai dozę didint banzyt..? nes gėriau tik 25 mg, bet vienas dalykas, kurį pastebėjau jį išgėręs, kad akių vyzdžiai, kažkaip, nesimetriški...
Parašė Graikas
#414141 https://www.inmedica.lt/lt/paslaugos/42 ... ervice-318

Seip,as negaliu tau rekomenduoti,nes neturiu tinkamos kompetencijos sitame reikale. Tik is patirties sakau,kas man buvo taikyta ir kiek esu skaites apie tai.
Mano atveju ejo migdomieji+ad+neuroleptikas