Moderatorius: signs

Parašė Baran
#414763 Sita vaista bandysiu vartuoti ilgai, is tikruju galiu tiesiai sviesiai, as vos nuo Citalopramo neisvaziavau i ligonine, vakar buvo paskutine diena, pasakiau - NE. Jums gal atrodo, bet man buvo taip sunku, kad nepadejo Clonazepamas, Xanax ir Lorazepamas. Taip buti negali, nezinau kodel man tokia reakcija sitam vaistui.
Parašė Baran
#414770 Pradejau pirma diena vartoti Escitaloprama, dabar, nakti uzejo viso kuno niezulis, taip niezti kuna, tai pasikasai vienoj vietoj, tai kitoj, tai dar kitoj, neimanoma isbuti, atrodo eini is proto. Man taip jau yra buve kai viena karta vartojau Escitaloprama, tada neistveriau ir meciau ji. Labai nervina, nepadeda Claritine nuo alergijos. Ka daryti? Butent kai Escitaloprama vartoju.
Parašė Baran
#414771 Sveiki. Pradejau pirma diena vartoti Escitaloprama, dabar, nakti uzejo viso kuno niezulis, taip niezti kuna, tai pasikasai vienoj vietoj, tai kitoj, tai dar kitoj, neimanoma isbuti, atrodo eini is proto. Man taip jau yra buve kai viena karta vartojau Escitaloprama, tada neistveriau ir meciau ji. Labai nervina, nepadeda Claritine nuo alergijos. Ka daryti? Butent kai Escitaloprama vartoju. Kuom ji galima pakeisti, kad ir maziau veiktu del svorio? Citalopramas ne man, Escitalopramas - stiprus niezulys, Flux - labai aktyvina ir sukeldavo dar didesni nerima, Anafranilis - salutiniai nepraejo per ~ 4 - ~ 5 menesius, slapimo susilaikymas, socialine fobija buvo likus, kitu daug salutiniu, nuo Paroksetino augo svoris labai stipriai ( turbut stipriausiai is visu vartojusiu antidepresantu), Amitriptilinas - miegojau parom ir nepraejo, jegu trukumas buvo pastovus, Valdoxan nuo Valdoxan galima sakyti jokio poveikio nejauciau, Mirtazapinas - valgyti norejosi, apetitas stiprus, kad negalejau suvaldyti, Sertralinas ir gi nieko gero, Trittico Retard kele stipria agresija, geriau nakciai ilgai, bet del agresijos nebevartojau toliau. Tai, kad ir turbut pasirinkimo jau nebeliko. Kaip ziurejau internete, like: Cymbalta, Venlafaksinas, Brintelix, Coaxil, Noritren, Fevarin, Elontril. Ka Jus pasiulytumet is antidepresantu? Butent kuris socialinei fobijai, panikos atakoms, nerimo sutrikimui, agorafobijai ir obsesiniam - kompulsiniam sutrikimui.
Aciu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414777 Alerginė reakcija yra labai rimtas dalykas. Negali to vaisto gerti jokiais būdais.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Baran rašė:Sveiki. Pradejau pirma diena vartoti Escitaloprama, dabar, nakti uzejo viso kuno niezulis, taip niezti kuna, tai pasikasai vienoj vietoj, tai kitoj, tai dar kitoj, neimanoma isbuti, atrodo eini is proto. Man taip jau yra buve kai viena karta vartojau Escitaloprama, tada neistveriau ir meciau ji. Labai nervina, nepadeda Claritine nuo alergijos. Ka daryti? Butent kai Escitaloprama vartoju. Kuom ji galima pakeisti, kad ir maziau veiktu del svorio? Citalopramas ne man, Escitalopramas - stiprus niezulys, Flux - labai aktyvina ir sukeldavo dar didesni nerima, Anafranilis - salutiniai nepraejo per ~ 4 - ~ 5 menesius, slapimo susilaikymas, socialine fobija buvo likus, kitu daug salutiniu, nuo Paroksetino augo svoris labai stipriai ( turbut stipriausiai is visu vartojusiu antidepresantu), Amitriptilinas - miegojau parom ir nepraejo, jegu trukumas buvo pastovus, Valdoxan nuo Valdoxan galima sakyti jokio poveikio nejauciau, Mirtazapinas - valgyti norejosi, apetitas stiprus, kad negalejau suvaldyti, Sertralinas ir gi nieko gero, Trittico Retard kele stipria agresija, geriau nakciai ilgai, bet del agresijos nebevartojau toliau. Tai, kad ir turbut pasirinkimo jau nebeliko. Kaip ziurejau internete, like: Cymbalta, Venlafaksinas, Brintelix, Coaxil, Noritren, Fevarin, Elontril. Ka Jus pasiulytumet is antidepresantu? Butent kuris socialinei fobijai, panikos atakoms, nerimo sutrikimui, agorafobijai ir obsesiniam - kompulsiniam sutrikimui.
Aciu.

Sėst ant dietos ir bandyt paroksetiną/mirtazapiną. Dar galbūt venlafaksiną bandyčiau, bet visada atrasi priežasčių dėl ko vaistai netinka. Dar neteko tobulo vaisto man atrast, visi turi savų nesamonių. Geriausias iš blogiausių tai yra svoris, jį bent jau prisižiūrėt gali.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#414854 Mirtazapinas, bandyčiau dar kartą, gal dozę 7.5 mg,, 15 mg bet ne daugiau. Aš pats vartoju, pradžioje buvo augimas svorio, dabar nebe. Nebent jei naktį einu valgyti, tas rečiau būna. Bet geriau pailsiu, geriau kažkiek jaučiuosi, ir mažesnė soc fobija. Man aptvarke nerima, nu kažkiek kažkiek
Vartotojo avataras
Parašė signs
#414855 Sertralino poveikio laukiau 2-3 men, bet nesigailiu, liuks, savo salutinius turi, bet man nauda didesne nei kreipt demesio i salutinius