Moderatorius: signs

Parašė Baran
#414478 Sveiki. Turiu klausyma. Vartoju daug vaistu. Vartoju ir Piracetama. Taip yra, kad smarkiai auga svoris, nors ant dietos esu, bet svoris labai auga. Pradejau bijoti, kad nuo Piracetamo, siandien nebegeriau sito vaisto. Gal jis augina svori? Kas vartojote, kas vartoja, kaip Jums su svoriu? Gal buvo zinote kokiu atsiliepimu apie sita vaista? Buciau dekingas.
Parašė ciaupas
#414485 Piracetamas bent jau man tai tikrai neaugino svorio
Čia gal kvetiapinas labiau turi įtakos.
Parašė Baran
#414741 Labas rytas, kas vartojot Piracetama ( 1200 mg per diena)? Kokie buvo salutiniai? Man, tai nerimas sukilo ( pradejau vel pirma diena siandien vartoti), drebulys uzejes, ranku drebejimas, kazkiek vidine baime atsirado, t. y. sustiprejo socialine fobija, atviru erdviu baime. Ar, tai su laiku praeis? Kiek salutiniai laiko buna, kada geriau turetu pasidaryt?
Aciu.
Parašė Vardauskas
Baran rašė:Labas rytas, kas vartojot Piracetama ( 1200 mg per diena)? Kokie buvo salutiniai? Man, tai nerimas sukilo ( pradejau vel pirma diena siandien vartoti), drebulys uzejes, ranku drebejimas, kazkiek vidine baime atsirado, t. y. sustiprejo socialine fobija, atviru erdviu baime. Ar, tai su laiku praeis? Kiek salutiniai laiko buna, kada geriau turetu pasidaryt?
Aciu.

Geri nootropus su neuroleptikais? Jei taip, tai tau nootropai platina kraujagysles ir atsiranda drebulys, vidine baime/sociofobija, apetitas, nes kraujagysles praplatines nootropas jos kraujagysles dar nespeja atsistatyt del to tau toks poveikis. Sunku paaiskint toki dalyka moksliskai, bet taip yra. Dar priedo cia ne svoris paaugo nuo nootropu, o pilvas subliusko, nes kraujagysles susilpnejusios, susiaurejusios del to atsiranda poreikis valgyt
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#415285 Fosfatidilserinas - best nootrop by far.
Parašė Vardauskas
biggie rašė:Fosfatidilserinas - best nootrop by far.

Is kur perki ir koki? Koks poveikis? Kiek vartojai/vartoji? Kokie moksliniai faktai isaiskejo pavartojus si papilda?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#415552 Kazkokiam LT sait'e buvo, bet dabar nerandu, anksciau siusdavau is xxlnutrition.com Dozuote 300-500mg karta vakare. Klausimas, kokiu tu faktu nori, as galiu tik pasakyti, kad man jis veikia. Stipriai numusa kortizoli, kaip butent veikia gliukokortikoidinius receptorius nzn, bet streso asies veikla atjungia. Is esmes tai yra riebalas, kuris stipriai dalyvauja lasteliu membranu komunikavime, gal ir del to kyla ta nuomone, kad sita medziaga gerina atminti.