Moderatorius: signs

Parašė Baran
#419469 Sveiki. Gal yra kam taip buve, kad isgerus Alprazolamo ( Xanaxo ) net ir 0.25 mg per diena, kazkas pasidaro su koncentracija, nelabai iseina susikaupti, demesi sukaupti sunku, taip kaip ruke? Gal taip dar gali buti, kad isgeriu Bromazepamo ir todel saveikauja blogai? Butent kai Xanaxo isgeriu taip atsitinka, sita esu gerai pastebejas. Kaip tik jis turetu tai nuimti, bandziau ir daugiau Xanaxo isgerti 0.75 mg, bet tada ir gi tokia pati busena, buna dar daugiau sutrinka demesys. Siaip stengiuosi nemaisyti. Jeigu geriu Bromazepama, tai Bromazepama ir geriu. Labai keista, kad taip nuo Xanaxo. Ka nors protiskai dirbti, tai neiseitu.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419471 Na aš tai super aprimstu nuo jo, visai dienai nuramindavo jei ilgo veikimo XR vartodavau. Bet jau kai buvo nerimas labai labai didelis tai jau sunkiai padėjo. Maišyt tai niekada nemaišiau, geriau nemaišyk. O dėl apsiblausimo tai kas be ko.. aš dažnai išvis kaip girtas pusę dienos pravaikštau nuo jo, protinio darbo tikrai nelabai pavyktų atlikt :D čia panašiai kaip įkalt keleta alaus ir bandyt dirbt
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419472 Matyt arba tavo organizmas arba vaistu derinys uzkelia labai xanaxo kieki kraujyje, tai del to net ir mazos dozes tau veikia kaip didesnes. Siaip 0.25 xanaxo turetum jaust taip pat kaip 0.5mg lorazepamo.

O del koncentracijos, tai jo, normalu. Pritariu Deividui. Todel ir ramina jis, nes negali koncentruotis ties savo problemom
Parašė Baran
LBJ rašė:Matyt arba tavo organizmas arba vaistu derinys uzkelia labai xanaxo kieki kraujyje, tai del to net ir mazos dozes tau veikia kaip didesnes. Siaip 0.25 xanaxo turetum jaust taip pat kaip 0.5mg lorazepamo.

O del koncentracijos, tai jo, normalu. Pritariu Deividui. Todel ir ramina jis, nes negali koncentruotis ties savo problemom

Supratau, bet Lorazepama kai vartojau, tai tokios busenos nebuvo, nors geriau ir 2.5 mg ( tablete ), reikejo geriau prasyti Lorazepamo, bet jau nieko nepadarysi, reikes laukti trys savaites, be raminamuju ir gi neiseina but.
Parašė Baran
LBJ rašė:Matyt arba tavo organizmas arba vaistu derinys uzkelia labai xanaxo kieki kraujyje, tai del to net ir mazos dozes tau veikia kaip didesnes. Siaip 0.25 xanaxo turetum jaust taip pat kaip 0.5mg lorazepamo.

Greiciausiai, kad Alprazolamas man netinka. Man kalba ir gi sutrinka kai jo pavartuoju.