- 2021 03 18, 07:17
Nzn kodėl nebido ar caberio neskyrė. Kita vertus jie yra brangesni o bromakriptino buvo tik vienas kursas. Po kurio praėjo pusė metų o prl normoje pas mane tai kam pirkti brangesni caberi dėl vieno kurso. Tamoxifenas irgi tik vienas kursas. Aš kiekvieną mėnesį darausi tyrimus ir žiūriu kaip ten yra. Jei estrogenas pakils tada imsiu rimtesni antieastrogena. O šaudyti susta kas 2 savaites man nėra jokių problemų.
Moderatorius: signs
- 2021 03 18, 07:25
O nuo bromo aš jokių šalutinių nepajutau, pusė tabso į diena čia yra juokai. Plius jis yra dopamino agonistas tai man kaip su mažu dopamino kiekiu jis davė netgi naudos, pastiprino elontril poveikį. Aišku tavo minimi anti-estrogenai geriau, jei man vėl pakils virš normos tada imsiu juos.
- 2021 03 18, 07:55
Nu jei nera problemu,tai galima kas 2sav saudytis. Nors as rinkciausi kas 12 sav
Bromas turi salutinius ir dar kokius. Ypac regejimas sutrinka. Caberis yra naujos kartos vaistas,todel ir salutiniu maziau.
Bet galbut tu lucky one.
Tamixifenas nenaikina estrogeno,tik blokuoja. O tai reiskia,jog estrogenas plaukioja kraujyje.
Aisku,jei viskas dedasi i finansus,tai jau kitas reikalas. Galutiniame rezultate renkiesi tu
ciaupas rašė:Nzn kodėl nebido ar caberio neskyrė. Kita vertus jie yra brangesni o bromakriptino buvo tik vienas kursas. Po kurio praėjo pusė metų o prl normoje pas mane tai kam pirkti brangesni caberi dėl vieno kurso. Tamoxifenas irgi tik vienas kursas. Aš kiekvieną mėnesį darausi tyrimus ir žiūriu kaip ten yra. Jei estrogenas pakils tada imsiu rimtesni antieastrogena. O šaudyti susta kas 2 savaites man nėra jokių problemų.
Nu jei nera problemu,tai galima kas 2sav saudytis. Nors as rinkciausi kas 12 sav
Bromas turi salutinius ir dar kokius. Ypac regejimas sutrinka. Caberis yra naujos kartos vaistas,todel ir salutiniu maziau.
Bet galbut tu lucky one.
Tamixifenas nenaikina estrogeno,tik blokuoja. O tai reiskia,jog estrogenas plaukioja kraujyje.
Aisku,jei viskas dedasi i finansus,tai jau kitas reikalas. Galutiniame rezultate renkiesi tu
Teisingumas be gailescio,gali buti labai ziaurus.
- 2021 03 18, 08:28
Sekanti kartą kai uzkils e2 rinksiuos aromasin ar kažką tokio. Aš labiausiai šikau į batą dėl tos ginikomastijos tai ir ėmiau tamoxifena.
- 2021 03 18, 09:07
Uzkiles e2 puikiai ir svori augina
ciaupas rašė:Sekanti kartą kai uzkils e2 rinksiuos aromasin ar kažką tokio. Aš labiausiai šikau į batą dėl tos ginikomastijos tai ir ėmiau tamoxifena.
Teisingumas be gailescio,gali buti labai ziaurus.
- 2021 03 18, 15:59
O jis dideja del neuroleptiku ar AD?
Graikas rašė:ciaupas rašė:Sekanti kartą kai uzkils e2 rinksiuos aromasin ar kažką tokio. Aš labiausiai šikau į batą dėl tos ginikomastijos tai ir ėmiau tamoxifena.
O jis dideja del neuroleptiku ar AD?
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2021 10 23, 02:21
Olanzapina (5mg) naudojau 3 men kas 5-7 dienas miegui ir dabar noriu mesti, kaip reiketu ji mazinti?Kaip palengvinti metimo salutinius poveikius ir atstatyti dopamina?
- Puslapis 3 iš 3
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3