Moderatorius: signs

Parašė Edgaraskarma
#419586 Sveiki, vis bandau ''išsikapstyti'' iš tavo įtampos prieš miegą ir labai norėčiau gauti iš jūsų patarimų. Atpaliduojančių vaistų temos neradau, tai gal čia kas pasisakys. ;(
Išbandžiau daug migdomųjų, raminamūjų, bet manęs jie neveikia, išskyrus bendzas - tranxene. Jo vartoti ilgai nenoriu, dėl pripratimo ir t.t. Visi bandyti vaistai, veikia, bet veikia ne tą ka reikia, jie migdo ramina, bet įtampa kune labai stipri.. todėl atsikeliu nepailsėjes.. gal jūs žinosit koks vaistas, ar AD yra ilgo atpalaidavimo, įtampos nuėmimo prieš miegą? be tritico, ar sanex, nes šitų laikas jau taip pat praejo. Ačiū.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419591 Tu nenorėk kad per vieną naktį atsikeltum ir jaustumeis pailsėjęs. Čia ilgas procesas. Aš išvis neatsimenu kada pailsėjęs atsikėliau. Bet svarbu kad užmiegi. Vartok tuos kurie ramina ir svarbu kad užmigtum. Nuslūgs nerimas dings ir įtampa kūne. Čia prireikt gali pusės metų bent jau, o per vieną naktį tikrai nedings tau įtampa, nėra tokio vaisto. Kūno atpalaidavimui išvis gal reikėtų tuomet kitų vaistų. Ciclodolis atpalaiduoja kūną kažkiek, bet šiaip čia parkinsono vaistai arba duoda šalia haloperidolio. Tavo vietoj likčiau prie lyricos/kvetiapino/mirtazapino/rispolept. Bet nuo rispolept tai jausies kaip zombis manau.. va tada tai tikrai jau būsi atsipalaidavęs, vaikščiosi kaip bulvių maišas jau sekančią dieną :D
Parašė Edgaraskarma
#419596 ne matai.. aš pažystu savo organizma, ir jei jau jaučiu 4 dieną, kad tuoj smilikiai sprogs ir yra kažkas tikrai ne taip, vadinasi ne raminamūjų man reikia. Tada kas per mistika, kad tranxene mane migdo? o migdo todėl, nes jis yra atpalaiduojantis, stresa nuimantis.. + raminantis. O lyrica yra tik raminantis..žodžiu šikna..
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419598 Jokia čia ne mistika. Raminamieji atpalaiduoja ir ramina. Dėl to ir padeda tam kartui. O lyrica ir AD ir neuroleptikai GYDO, bet jiems reikia laiko kad įsivažiuotų. Bandyk tada AD, bet turėk omeny kad greičiausiai bus dar blogiau ir tik po kokio mėnesio ar dviejų pajausi pagerėjimą. Su AD dar daugiau kantrybės reikės.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Edgaraskarma rašė:ne matai.. aš pažystu savo organizma, ir jei jau jaučiu 4 dieną, kad tuoj smilikiai sprogs ir yra kažkas tikrai ne taip, vadinasi ne raminamūjų man reikia. Tada kas per mistika, kad tranxene mane migdo? o migdo todėl, nes jis yra atpalaiduojantis, stresa nuimantis.. + raminantis. O lyrica yra tik raminantis..žodžiu šikna..

pregabalinas yra labiau atpalaiduojantis negu raminantis, atvirksciai negu cia rasai

Jeigu ir dienos metu tokia itampa smilkiniuose jauti, tai galbut reikia antidepresanto. Bandyk escitalopram'a, jis labiausiai raminantis.

Jeigu isskirtinai miegui - agomelatinas