Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419871 Hmm. Tai reikėjo su kvetiapinu palūkėt dar mėnesį, gal būtų praėję. Nu ok tarkim atkrenta kvetiapinas. Mirtazapinas jei padeda reikėjo vartot. Galva svarbiau nei svoris, svorį nusimesi. Ir beje, poto jau kai ilgiau vartoji mirtazapiną, svoris nebeauga, tai tikrai nepriaugsi 20kg. Tau svarbu rast vaistą, kuris galvą tvarko, svoris neturi būt prioritetas. Man tik keista kad pas tave dieninio nerimo/depresijos nėra. Na anyway, AD nemanau kad pakenks, tiesiog reikės daug laiko ir kantrybės su jais.
Parašė Edgaraskarma
#419872 zinai kodel nera? nes ir daktarai kai paklauso ka sakau sako cia psichologinis sutrikimas, lankykit KET ir panasiai. Lankau gal jau metai ir deja nepadeda, vadinasi reikia vaistu nes jei ir toliau tik su terapiautais kalbesiu, tai paskutinioji greit ateis. Ir taip, as pats sau isivariau sita nesamone, kazkada neuzmigau del kazko, uzpanikavau, taip antra,5,8,10 diena ir vuolia kiek reikia kad smegenine sutriktu. Zodziu sad.. bandysiu AD, reik bandyt viska.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419873 Na man lygiai taspats buvo per mano 4tą atkritimą. Įsivariau sau didžiulę panika, kad neužmigsiu ir vuolia.. antra trečią ketvirtą naktis ir fsio sugriuvo nervai. Man labai nedaug reikia ir aš vėl atkrentu. Bet aš kai atkrentu tai man atsiranda ir dieninis nerimas ir mintys įkyrios ir begalė simptomų. Tai čia kaiptik džiaugtis reikia, kad pakolkas dienos metu dar gerai jautiesi. Dar nervai atlaiko tavo. Aš ir šiaip manau, kad čia psichologinis dalykas, bet nuo to psichologinio poto pakrinka ir biologija. Tai jei tikrai nesusitvarkai su psichoterapijom, tada laikas bandyt vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419880 mirtazapinas pats savaime neaugina svorio, tik didina apetita. Jeigu nevalgysi daug, tai ir nepriaugsi. Plius prie to apetito gan greit pripranti ir po poros savaiciu-menesio jau nebejauti to didelio alkio. Pacios tabletes kaloriju neturi.
Vartotojo avataras
Parašė Matti
#423967 Sveiki,
pas psichiatrę apsilankius ji išrašė Lamotriginą + Tiapridal , stabilizuoti nuotaikai ir nerimui, įtaria bipolinį/ generalizuotą nerimą. Lankiausi pirmą kartą pas psichiatrę po 15 metų pertraukos rekomenduojant psichoterapeutei, bet paskaičius informaciją apie Tapridal mano nerimas sukilo dar stipriau. Psichiatrė buvo gana atidi, bet išrašiusi Lamotriginą tarstelėjo "ai, o gal pabandom ir Tapridal, tik ryte, ai nu gal ryte ir vakare. Ir jei nerimas sukils gali išgert ir momentaliai vieną.", tai baisiai išsigandau to" pabandom".

Gal kas vartojote Lamotriginą 50mg su Tiapridal 100 mg ( 1 ryte 1 vakare)? :phone
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#423982 Vartoju lamotrigina 200mg, savaite kai geriu tiapridali. Negaliu pasakyti, kad kazka jausciau nuo jo, taip pat geriu 100mg ryte ir 100mg per pietus.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
biggie rašė:Vartoju lamotrigina 200mg, savaite kai geriu tiapridali. Negaliu pasakyti, kad kazka jausciau nuo jo, taip pat geriu 100mg ryte ir 100mg per pietus.

O nuo kitu benzamidu jutai? Man tinka eglonylis bet galvoju gal tiapridas maziau kels prolaktina
Vartotojo avataras
Parašė biggie
LBJ rašė:
biggie rašė:Vartoju lamotrigina 200mg, savaite kai geriu tiapridali. Negaliu pasakyti, kad kazka jausciau nuo jo, taip pat geriu 100mg ryte ir 100mg per pietus.

O nuo kitu benzamidu jutai? Man tinka eglonylis bet galvoju gal tiapridas maziau kels prolaktina

Amisulprida 600mg jauciau. Raso, kad "limbic selective" tiapridas, gal ir maziau keltu.