Moderatorius: signs

Parašė Graikas
#404867 Iskilo toks klausimas del agomelatino pakeitimo i mertazapin'a. Situacija yra tokia,jog dirbu pamainini darba ir tenka eiti miegoti diena. Agomelatino ryte gerti negaliu,nes jis skaitosi "nakties" ad. Kaip daktare sake,jog daugiau zalos nei naudos geriant diena. Vakare isgerus sunku dirbti,nes migdo. Neisgerus ryte,miegas buna budrus ir trumpai miegu (4-5 val). Ar butu tikslinga agomelatina keisti i mertazapina?o,gal quatepinum? Kitos alternatyvos? Bendzu nenoriu.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Graikas rašė:Iskilo toks klausimas del agomelatino pakeitimo i mertazapin'a. Situacija yra tokia,jog dirbu pamainini darba ir tenka eiti miegoti diena. Agomelatino ryte gerti negaliu,nes jis skaitosi "nakties" ad. Kaip daktare sake,jog daugiau zalos nei naudos geriant diena. Vakare isgerus sunku dirbti,nes migdo. Neisgerus ryte,miegas buna budrus ir trumpai miegu (4-5 val). Ar butu tikslinga agomelatina keisti i mertazapina?o,gal quatepinum? Kitos alternatyvos? Bendzu nenoriu.

Mano nuomone geriausia alternatyva būtų darbą keist. Pamaininis ir naktinis darbas labai pjauna psichiką. Na nebent labai patinka toks režimas.
Parašė Graikas
Mmdzhey rašė:
Graikas rašė:Iskilo toks klausimas del agomelatino pakeitimo i mertazapin'a. Situacija yra tokia,jog dirbu pamainini darba ir tenka eiti miegoti diena. Agomelatino ryte gerti negaliu,nes jis skaitosi "nakties" ad. Kaip daktare sake,jog daugiau zalos nei naudos geriant diena. Vakare isgerus sunku dirbti,nes migdo. Neisgerus ryte,miegas buna budrus ir trumpai miegu (4-5 val). Ar butu tikslinga agomelatina keisti i mertazapina?o,gal quatepinum? Kitos alternatyvos? Bendzu nenoriu.

Mano nuomone geriausia alternatyva būtų darbą keist. Pamaininis ir naktinis darbas labai pjauna psichiką. Na nebent labai patinka toks režimas.

Ne taip viskas paprasta. Turiu seima,du mazi vaikai. Tame darbe uzdirbu gera atlyginima,plius viskas mokama oficialiai. Negaliu lengvabudiskai keisti darbo,nebent butu tolygi alternatyva sitam darbui pinigu atzvilgiu ir reiketu dirbi tik diena.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Graikas rašė:
Mmdzhey rašė:

Ne taip viskas paprasta. Turiu seima,du mazi vaikai. Tame darbe uzdirbu gera atlyginima,plius viskas mokama oficialiai. Negaliu lengvabudiskai keisti darbo,nebent butu tolygi alternatyva sitam darbui pinigu atzvilgiu ir reiketu dirbi tik diena.

Visiškai suprantama tos pačios priežastys kaip ir pas visus. Man irgi reiktų spjaut į savo verslą, bet gaila nes kaip ir daug padaryta ir sekasi neblogai, pinigų lyg pakanka, bet puikiai suprantu kad stresas ir krūvis padarys savo darbą ir jokios tabletės čia nepadės.
Parašė Graikas
#404879 Irgi variantas. Ar jis nepanasus poveikiu i zolpidem? Nors pastarasis nerimui ir miegui,o tavo minetasis grynai miegui. Na,ryt reiks padiskutuoti su psichoterapeute.
Parašė Ramunyte
#418796 Nežinau ,net kur rasyti bandau čia,su šizoefektiniu mišriu sutrikimu ,kas kaip gydosi?mes tris mėnesių jau geriam arispa ir haloperidoli ligos simptomų vis yra balsai ir pan.aišku gal jau daug mažiau rečiau bet yra plius pyktis irzlumas,gydymo taip pat niekas nekeičia ,kokia patirtis lygos pradžioje kas geriausiai veiktu nuimtu ilgis simptomus?kauno gydytoju buvo parasyta musu Psichiatres zeti dėl pykčio ir pagalvoti dėl normotimiko ar volprato?Sia gydymas taip pakele mus iš lovos į mokykla kolkas nori eiti,bet pastovus pyktis irzlumas,nieko nenoras daryti nors į lauka su draugais eina,bet negu dar trūksta viskam.ir pastebejau kai dezepamo išverė tris tabletes viskas gerai buna tai buvo per klaida tiek išgėrė .
Parašė Aperture
biggie rašė:
feniksas rašė:Biggie, mirtazapino nenoriu, nes svori augina, reikia kokio nors vaisto, kuris neaugintu svorio. geriau tiapridali daugiau nei puse metu, pradzioj veike, db nebeveike, miego lyg ir noriu, taciau neina uzmigti, atsijungti, yra dar vaistas tritico retard, taciau man jis per silpnas, nemiegu nuo jo, dar vaistas tisercin nemigai, esu ji geres, gal kokius 3men. davai, biggie, gerai pagalvok ka dar galeciau gerti nemigai, nes daug ka isbandes, mano mazam miesteli daktarai, sako nzn ka tau israsyt. visiems tik zopiclona raso

Norejau siulyt tisercina, jis toks "nesvarus" vaistas, bet nujungia gerai. Ar esi geres Truxali (chlorprothixenas) ? Mazomis dozemis jis irgi daugiau hipnotikas nei antipsichotikas. Siaip esi turbut geres vaistus is visu pagrindiniu ju grupiu, nepaminejai tik antiepileptiku, ar esi bandes ka nors panasaus i pregabalina (Lyrica) ?

Man paciam pvz. miegas gerai susitvarko su SRI antidepresantais. Siaip bunu depresuotas, be jegu ir t.t., bet kai geriu antidepresanta, diena buna daugiau jegu, labiau issikraunu, nueinu i gym'a ir miegasi vien nuo to geriau.

O kodėl tisercin nešvarus vaistas?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Aperture rašė:
biggie rašė:
feniksas rašė:Biggie, mirtazapino nenoriu, nes svori augina, reikia kokio nors vaisto, kuris neaugintu svorio. geriau tiapridali daugiau nei puse metu, pradzioj veike, db nebeveike, miego lyg ir noriu, taciau neina uzmigti, atsijungti, yra dar vaistas tritico retard, taciau man jis per silpnas, nemiegu nuo jo, dar vaistas tisercin nemigai, esu ji geres, gal kokius 3men. davai, biggie, gerai pagalvok ka dar galeciau gerti nemigai, nes daug ka isbandes, mano mazam miesteli daktarai, sako nzn ka tau israsyt. visiems tik zopiclona raso

Norejau siulyt tisercina, jis toks "nesvarus" vaistas, bet nujungia gerai. Ar esi geres Truxali (chlorprothixenas) ? Mazomis dozemis jis irgi daugiau hipnotikas nei antipsichotikas. Siaip esi turbut geres vaistus is visu pagrindiniu ju grupiu, nepaminejai tik antiepileptiku, ar esi bandes ka nors panasaus i pregabalina (Lyrica) ?

Man paciam pvz. miegas gerai susitvarko su SRI antidepresantais. Siaip bunu depresuotas, be jegu ir t.t., bet kai geriu antidepresanta, diena buna daugiau jegu, labiau issikraunu, nueinu i gym'a ir miegasi vien nuo to geriau.

O kodėl tisercin nešvarus vaistas?

Veikia labai daug salutiniu receptoriu be to, kad slopina. Kai kurie senesni antipsichotikai yra toksiski nervu sistemai, susidare ispudis, kad tisercinas irgi toks.