Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419744 Šiaip jo, aš ir pastebėjau kad su kvetiapinu mažiausiai priaugdavau. Daugiausiai su Rispolept. Su rispolept išvis buvau 8kg priaugęs per savaitę. Vos tik nutraukiau ir iškart nukrito 8kg.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419750 Na man tikrai ne nuo mitybos priklauso, o nuo vaistų. Nuo kai kurių baisiai svoris auga, nuo kai kurių natūraliai nukrenta. Nžn kas ten su tuo rispoleptu, bet 8kg per savaitę priaugę buvo, nors mitybos visai nepakeičiau. Net ir sportavau žymiai daugiau, bet vistiek priaugo. O poto gan greit nukrito kai atsisakiau rispolept.
Parašė Baran
Deividas rašė:Na man tikrai ne nuo mitybos priklauso, o nuo vaistų. Nuo kai kurių baisiai svoris auga, nuo kai kurių natūraliai nukrenta. Nžn kas ten su tuo rispoleptu, bet 8kg per savaitę priaugę buvo, nors mitybos visai nepakeičiau. Net ir sportavau žymiai daugiau, bet vistiek priaugo. O poto gan greit nukrito kai atsisakiau rispolept.

Man ir gi nuo kai kuriu taip buvo. Sokas iskart kai priaugi per savaite tiek kai paziuri.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419757 Jautėsi man. Aš kažkoks kaip ištinęs buvau nuo rispolepto. Gal rimtai kokie vandenys kaupėsi. Velniai žino, bet tikrai jaučiaus išsipūtęs kažkoks
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419761 Tai taip ant pilvo pasijautė kažkiek. Na pas mane labiau ne ant pilvo viskas eina o ant šlaunų ir šiknos. O jeigu labai daug priaugi tai tada ir ant pilvo pradeda jaustis. Bet esmė kad aš kažkoks ištinęs jaučiausi nuo to vaisto. Akys patinę, kojos patinę. Nežinau ką jis ten pridarė, bet svoris augo žiauriai greit.
Parašė Baran
#420552 Sveiki, galiu pasakyti tik tiek, kad is tipiniu neuroleptiku, Cisordinolis labai augina svori, net verkt norisi, buvau metes ji vartoti, tai kilogramai krito greitai ( aisku su dieta ), bet atsitiko taip, kad atsirado paranoja tokia be vaistu, neuroleptiku, kad i mane visi ziuri, nerimas didziausias, negalejau parkerio prie zmoniu islaikyt, drebejau kaip nezinau kas, zodziu panika. Nezinau, nebenoriu as to Cisordinolio vartoti, svoris didelis ir jis dar keliasi vien varske liesa valgant. Siaip bandysiu su gydytoja kazka tartis, turiu dar Truxalio, bet kazin kaip tas su svoriu? As neisivaizduoju kaip taip gali buti, kad pagal dieta valgai, o svoris eina aukstyn. Cia man baisu darosi. Specialiai buvau pas dietologe.
Parašė Ramunyte
Baran rašė:Sveiki, galiu pasakyti tik tiek, kad is tipiniu neuroleptiku, Cisordinolis labai augina svori, net verkt norisi, buvau metes ji vartoti, tai kilogramai krito greitai ( aisku su dieta ), bet atsitiko taip, kad atsirado paranoja tokia be vaistu, neuroleptiku, kad i mane visi ziuri, nerimas didziausias, negalejau parkerio prie zmoniu islaikyt, drebejau kaip nezinau kas, zodziu panika. Nezinau, nebenoriu as to Cisordinolio vartoti, svoris didelis ir jis dar keliasi vien varske liesa valgant. Siaip bandysiu su gydytoja kazka tartis, turiu dar Truxalio, bet kazin kaip tas su svoriu? As neisivaizduoju kaip taip gali buti, kad pagal dieta valgai, o svoris eina aukstyn. Cia man baisu darosi. Specialiai buvau pas dietologe.

Mums sūnui pasiūlė keto dieta,sakė prie šitų ligų ji geriausia,net pasiekiama remisija sakė.tai nežinau žėsime,ar ištemps sūnus ar nebus per drastišką .
Parašė Zivile R
#425935 Sveiki visi, norējau pasiteirauti ar xeplion pardavinėjamas Lietuvoj ne tik injekcinėmis suspensijomis. Nes kažkaip pradėjau nerimaut, kad pusiau miegodama balsus girdėt pradėjau, tai supratau, kad gal psichozė artinasi. Truxalio 100mg geriu tai kažkaip atitolina ta psichozę, tik labai įkyrios mintys kamuoja ir toks silpnumas diena nuo jų būna. O gal šiaip, ką patartumėt iš antipsichozinių vaistų, kurie mažiau augina svorį p.s daug ką esu labai bandžius.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Zivile R rašė:Sveiki visi, norējau pasiteirauti ar xeplion pardavinėjamas Lietuvoj ne tik injekcinėmis suspensijomis. Nes kažkaip pradėjau nerimaut, kad pusiau miegodama balsus girdėt pradėjau, tai supratau, kad gal psichozė artinasi. Truxalio 100mg geriu tai kažkaip atitolina ta psichozę, tik labai įkyrios mintys kamuoja ir toks silpnumas diena nuo jų būna. O gal šiaip, ką patartumėt iš antipsichozinių vaistų, kurie mažiau augina svorį p.s daug ką esu labai bandžius.

Jei taip paskirstyti pagal tendencijas ir studijas, is naujesniu, dazniausiai naudojamu butu kazkas tokio:
Labai didina svori - Olanzapinas, Clozapinas
Vidutiniskai didina svori - Risperidonas, Paliperidonas, Quetiapinas.
Nelinke didinti - Aripiprazolis, Ziprasidonas, Amisulpridas.