Moderatorius: signs

Parašė Baran
Mersas rašė:Bet kodel jis nera populiarus kaip vaistas. Mazai kam ji skiria.

Nezinau, man beliko ji bandyti, viskas kas imanoma isbandyta. :verkiu Jeigu jis veiks kaip Prozakas tada eisiu pasikarti
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:

Nezinau, man beliko ji bandyti, viskas kas imanoma isbandyta. :verkiu Jeigu jis veiks kaip Prozakas tada eisiu pasikarti

Kad jis turetu buti vienas labiausiai slopinanciu, prozacas aktyvina daugiau. O neraso turbut del to, kad gan stipriai pjaunasi su kitais vaistais, koki escitaloprama galima prie visko prideti, tai ir raso vaistus su maziau salutiniu ar saveikos su kitais vaistais.
Parašė Baran
biggie rašė:
Baran rašė:

Kad jis turetu buti vienas labiausiai slopinanciu, prozacas aktyvina daugiau. O neraso turbut del to, kad gan stipriai pjaunasi su kitais vaistais, koki escitaloprama galima prie visko prideti, tai ir raso vaistus su maziau salutiniu ar saveikos su kitais vaistais.

Bet kodel radau straipsni kad jis panasaus veikimo kaip prozakas? Kai kur daktarai raso kad skiria ji ir nerimui, bet visur instrukcijoj rasoma kad jis tinka depresijai ir OKS, o kad del nerimo ar socialines fobijos neraso. As kai vartojau prozaka tai negalejau isbuti vietoj, miegojau po pora valandu su neuroleptikais, prozakas per daug uzaktyvindavo
Parašė Baran
#422405 Escitalopramas, citalopramas man neveike visiskai, sertralinas per daug uzaktyvino, paroksetinas netinka, nerima gal nuima, bet bukumas ir su demesiu labai prastai buvo, jausmu visiskai nebuvo
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422407 Geriau bukas negu nerimas.. na bent jau man. Man patiko kai risperidonas buvo mano nubukinęs ir jaučiaus be jausmų, nes visiškai nerimas buvo pranykęs. Tik deja negalėjau ilgai vartot..
Parašė Baran
#422409 Su paroksetinu man niekas neidomu, guli tik apie vaistus skaitai ir daugiau nieko nesinori, priedo niekas nedziugino, viskas ir visi erzino, nieko veikt nesinorejo, tik kad is visu ad nerima nuimdavo ir tai nevisiskai
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Escitalopramas, citalopramas man neveike visiskai, sertralinas per daug uzaktyvino, paroksetinas netinka, nerima gal nuima, bet bukumas ir su demesiu labai prastai buvo, jausmu visiskai nebuvo

Nera lengva greitai rasti vaista ar ju derini, kad viskas butu iskart ok. Tiek kad jei visi SSRI isbandyti as nezinau ar tu ka nors is ju gausi apskritai.
Parašė Baran
#422411 Dabar prisiskaiciau blogu atsiliepimu is visur kad jis prastas ad ir salutiniai baisiau uz baisiai, kad niekam beveik jis netinka, tai baisu man siandien nakciai ji gert, bet ir iseities nera, viskas, gyli duobe man netinka nei ssri nei snri nei neuroleptikai nerimo nenuima, klonazepamas kazkiek nuima ir tai labai trumpam, gydytoja nebezino ka daryt, as ir pats nezinau :verkiu snri man sukeldavo dar didesni nerima, PA
Parašė Baran
biggie rašė:
Baran rašė:Escitalopramas, citalopramas man neveike visiskai, sertralinas per daug uzaktyvino, paroksetinas netinka, nerima gal nuima, bet bukumas ir su demesiu labai prastai buvo, jausmu visiskai nebuvo

Nera lengva greitai rasti vaista ar ju derini, kad viskas butu iskart ok. Tiek kad jei visi SSRI isbandyti as nezinau ar tu ka nors is ju gausi apskritai.

Tai is kokiu vaistu man rinktis jeigu ir neuroleptikai man nepadeda, ka daryt? Dare ir elektrosoka, daugiau nedarusiu, gryna nesamone
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
Baran rašė:
biggie rašė:

Tai is kokiu vaistu man rinktis jeigu ir neuroleptikai man nepadeda, ka daryt? Dare ir elektrosoka, daugiau nedarusiu, gryna nesamone

Sportu kokiu nors nebandei užsiimti? Kad ir ilgi pasivaikščiojimai. Man tai sportas geriau padeda nerimui, depresijai nei vaistai.
Parašė velvis
#432241 Ar kas nors turite patirties su fluvoksaminu gydant nerimo spektro sutrikimus? Kas vartojote, prisimenate?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
velvis rašė:Ar kas nors turite patirties su fluvoksaminu gydant nerimo spektro sutrikimus? Kas vartojote, prisimenate?

Pirmas mano antidepresantas. Vartojau max dozę. Sunkiai pamenu, nes buvo pries 15m. Bet kazkiek pradzioj padejo.
Parašė velvis
#435179 Ar kas nors esate keitę sertraliną į fluvoksaminą dėl geresnio poveikio nerimui mažint, kažkiek nemigai, neutralesnio libido?