Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#438014 Risperidonas beveik nepadejo. Kvetiapina dabar geriu 400 mg per diena prie haloperidolio. Aripiprazolio nebandziau. Olanzapina neskyre, nes gydytojas pasake, kad nuo jo dar labiau sustoresiu
Parašė _Velvis_
#438120 Man olanzapino neskyrė dėl tos pačios priežasties :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Aldona Julita rašė:Jau devinti metai kaip man leidžia prailgintą haloperidolį. Be jo niekaip

Ar nėra problemų su raumenų kaustymu ? Ar nesutriko judėsiai ? Ar nedreba pirštai ar kojos ?

Kaip jums jis padeda ? Kokius simptomus palengvina ?
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
Phurriz rašė:
Aldona Julita rašė:Jau devinti metai kaip man leidžia prailgintą haloperidolį. Be jo niekaip

Ar nėra problemų su raumenų kaustymu ? Ar nesutriko judėsiai ? Ar nedreba pirštai ar kojos ?

Kaip jums jis padeda ? Kokius simptomus palengvina ?

Judesiai nesutriko, pirštai nedreba, kojų drebėjimas ir raumenų kaustymas būna vakarais, jei dienos metu buvo aktyvi veikla. Labai padeda, 95 % užkemša nereikalingas mintis. Truputėlis baimių lieka, bet tas netrukdo.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#438160 Kažkur šitam forume skaičiau, jog ne vienas forumietis haloperidolio tabletes geria tik pasunkėjus simptomams ir tik kartais. Dar kaikas geria kartais jo lašiukus. Meška minėjo, jog skrandžiuj jis negerai. O aš jį reguliariai vartoju... Du kartus per dieną po 1,5 mg tabletėmis. Dabar galvoju ar sveikatos negadinu... Bet jis man blogas mintis ir psichologinį prislėgtumą nuima. Iš antipsichotikų dar geriu quetiapine (ketipinor) 300 mg 1 tab. per dieną, prailginto veikimo.
Parašė _Velvis_
#438161 Aš irgi pradėjau gerti po 1,5 mg nakčiai.

Ir kas dabar bus? Skrandis supus? :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Opaque rašė:Kažkur šitam forume skaičiau, jog ne vienas forumietis haloperidolio tabletes geria tik pasunkėjus simptomams ir tik kartais. Dar kaikas geria kartais jo lašiukus. Meška minėjo, jog skrandžiuj jis negerai. O aš jį reguliariai vartoju... Du kartus per dieną po 1,5 mg tabletėmis. Dabar galvoju ar sveikatos negadinu... Bet jis man blogas mintis ir psichologinį prislėgtumą nuima. Iš antipsichotikų dar geriu quetiapine (ketipinor) 300 mg 1 tab. per dieną, prailginto veikimo.

Jeigu jums padeda ir nėra šalutinių tai nekreipkit dėmesio į blogus komentarus, visi žmonės truputi skirtingai į vaistus reaguoja.
Tiesiog Haloperidolis daug kam su judėsiais sukelia problemų, sukausto, surakina, drebėjimai ir tt, bet tai nereiškia bus ir jums :warm
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Opaque rašė:Kažkur šitam forume skaičiau, jog ne vienas forumietis haloperidolio tabletes geria tik pasunkėjus simptomams ir tik kartais. Dar kaikas geria kartais jo lašiukus. Meška minėjo, jog skrandžiuj jis negerai. O aš jį reguliariai vartoju... Du kartus per dieną po 1,5 mg tabletėmis. Dabar galvoju ar sveikatos negadinu... Bet jis man blogas mintis ir psichologinį prislėgtumą nuima. Iš antipsichotikų dar geriu quetiapine (ketipinor) 300 mg 1 tab. per dieną, prailginto veikimo.

Šiaip nuo nervų ir nerimo be tablečių, gali dar labiau sveikatą susigadinti. :redface Čia žinai, kam išnyksta simptomai, tas gal gali vartot trumpalaikiai. Bet realiai, jei tau blogai be vaistų, tai pirma, kam tau kankintis, antra, kaip sakiau nuo nervų dar daugiau ligų prisidirbt galima. :bloga
O skrandžiui tai kažkokių spec blogumų halo nesukelia. Gal sakiau, kad tabletės šiaip skrandžiui blogiau, nei injekcija. Bet kad skrandžiui kažką konkretaus blogą halo darytų, tai nepamenu, kad būčiau skaičiusi. :?
Aš šios savaitės be halo turbūt nebūčiau ištempusi. :redface Gėriau po 5mg.