Moderatorius: signs

ParašėRasti
#438314 Ačiū, kad atsiliepei. Čia vadinas gyvųjų numirėlių sugrįžimas. Ruduo ant slenksčio, laikas grįžti į ten, kur girdi.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Rasti rašė:O dėl tos silpnaprotystės... šią minutę tai manęs nebaugina, nes dideliu protu ir taip nepasižymiu.

Kaip supratau skaitai knygas, iš to kaip rašai neatrodo, kad kvailai rašai. :roll:
Aš tai bijau visokių demencijų. Mano močiutei buvo. Nekažką... :bloga Ai geras filmas apie tai... "The father".
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Astro-Meška rašė:Girdėjau, kad RVPL tik porą skyrių normalūs. Universitetinis ir dar kažkoks. Pamiršau. :redface
Šiaip žiūrint koks tikslas gulėjimo. Aš kai norėdavau grynai pailsėt nuo visko ligoninėj, tai man užtekdavo 10 dienų krizėse. Ten normaliausia man aplinka.

O palyginus Vasaros ir Ąžuolyno ? Kurią rinktumeis jei norėtum pagulėti ilgesnį laika ir nuo visko pailsėti ? :warm
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438449 Ąžuolyno, manau. :roll:
Tik ten telefonu naudotis nelabai leidžia, tik tam tikru metu. Man tai dėl to jokių bėdų, bet esam skirtingi. Tai paklausčiau žmogaus ar gali be tel. apseiti :redface Jei ne, tada Vasarynas...
ParašėRasti
#438458 Astro-Meškai pritariu. Ąžuolyno. Pagal galimybes rinkčiausi mokamą paslaugą.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Redulė rašė:Teko n.vilnioj 8 skyriuj tai visai tiko. Ligonių visokių yra. Tai visai gerai buvo, ir personalas visai nieko. :)))

Kiek laiko jus ten pralaikė ? :warm
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#438535 Jeigu i nauja vilnia, tai tik i devinta skyriu.
Mane maloniai nustebino Panevezio psichiatrijos skyrius, tas lengvesnis.
Ju deka be ligoniniu jau 20menesiu, kas kaip man, yra visiskas kosmosas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438538 O Vileikoj universitetinis sk, tai čia kuris? :bloga
Man sakė gydytoja į kuriuos du sk. gultis Vileikoj, jei kas, bet aš pamiršau. :bloga Pamenu tik kad universitetinis vienas...
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#438550 Universitetinis tas kur Karnickas dabar vedejas, berods. Bet as vienakart gulejau, su Siurkute taip susipykau, kad ten kojos kelt nebenoriu
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Crazy rašė:Jeigu i nauja vilnia, tai tik i devinta skyriu.
Mane maloniai nustebino Panevezio psichiatrijos skyrius, tas lengvesnis.
Ju deka be ligoniniu jau 20menesiu, kas kaip man, yra visiskas kosmosas.

Koks Panevėžio gydytojas gydė ? Ten lengvas skyrius skaitosi antras aukštas ? Kuo taip padėjo, vaistai tiko ? Įdomu kokie vaistai :)))
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#438553 Repovas, Gruzdiene.
Aha, atrinko vaistus ir kazkaip va gyvenu.
Tingiu rasyt litanija ka vartoju, galva snd plysta, bet kazkur yra surasyta. Gal net parase.
Vartotojo avataras
Parašė Redulė
Phurriz rašė:
Redulė rašė:Teko n.vilnioj 8 skyriuj tai visai tiko. Ligonių visokių yra. Tai visai gerai buvo, ir personalas visai nieko. :)))

Kiek laiko jus ten pralaikė ? :warm

Tris savaites, po to į universitetinį reabilitacijai perkėlė, ten porą savaičių pagulėjau. :super