Moderatorius: signs

Parašėnemoku
#201930 Rūkiau visą laiką. Man gydytojas aiškino, kad tai darydama slopinu raminamųjų poveikį.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#201937 As kai rukiau tai man rukymas sukeldavo nerima ir panikos priepolius. Todel viena diena emiau ir meciau.
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#201939 Kai buvo labai blogai nerukiau,nes nesinorejo,kai pagerejo,vel pradejau rukyti.
Parašė zvalgas
#201940 Man ir gydytoja sake ,kad mazina vaistu efektyvuma.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#202004 Daug nerūkiau paskutiniu metu, bet dabar tik kartais, vakarais po 1 ar 2 cigarilas
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#202007 Teisingai, noreciau 100 proc pritarti, is tiesu rukymas sukelia panikos priepuolius. Man buvo panikos priepuoliai, kurie teses keleta metu ir dingo, kai nustojau rukyt kazkur per puse metu ir iki siol nesikartoja... Taigi manyciau, nelabai gerai derinant su AD, bent as taip bijociau rizikuoti, taciau gerai suprantu zmones, kuriems sunku mest rukyma... Tokiems patarciau pasiskaityt Alleno Carro knyga "Lengvas budas mesti rukyti", gal ir nepades mesti, bet pades suvokti, kad rukymo teikiamas malonumas tera tik iliuzija.
Parašė elena
#202028 Na didelio, ar išvis jaučiamo poveikio tikrai nėra, nors aš labai trumpai gėriau AD, bet, manau, tai galima, kitaip ir informaciniuose lapeliuose rašyti, jog gydymosi metu draudžiama rūkyti.
Parašė Nematoma
#202051 Rūkau. Ir dėl to pajaučiu didesnį nerimą nei įprastai. Norėčiau mesti, bet valios trūksta.
Parašėnemoku
#202055 Elena, kad narkotikus vartoti geriant AD negalima irgi turbūt nelabai kur parašyta, bet gi savaime suprantama.
Manęs visada ligoninėse klausdavo kiek aš surūkau. Gal į tai atsižvelgė skirdami vaistus ir jų dozes.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#202078 as net negalvojau kad daro kokia itaka anksciau rukiau su ad nieko man gydytoja nesake hmm
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#202126 Idomu, kodel zmones kalba, kad rukymas ramina... Pvz. as rukydavau, tai po kurio laiko pastebejau, kad butent nuo rukymo man pradedavo baldotis sirdis, nelabai gerai pasijusdavau-jausdavau kazkoki nerima, nu toks jausmas, kad save nuodijau... Po rukymo bent 2 val. negaliu uzmigti, nes jis mane stimuliuoja. O jums taip to nera? Tikrai ramina ar tik taip atrodo?
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#202145 Mano manymu rukymas apramina tiktai psichologiskai, tuom kart kai gauni
reikiama nikotino doze. O is tikruju tai tiktai stimuliuoja ir sukelia aukstesni kraujospudi ir papildoma nerima.
Parašėnemoku
#202164 Kandis, taip kalbamonės, nes reikia visgi šį ne visai racionalų įprotį kažkaip paaiškinti. Gal placebas šiaip daugiau - įsitikini, kad ramina, tai ir ramina psichologiškai. Fiziškai atvirkščiai.
Parašėnegative
#202207 rūkymas mažina vaistų poveikį, žinoma, neitin daug, turbūt...
man asmeniškai kartais gali ir nerimą sukelti. taip pat ir su kava.