Moderatorius: signs

Parašė simux112
#281100 Sia tema kuriu ,nes nlb randu tokios konkrecios temos..Cia galite parasyti vaista ir kokie salutiniai poveikiai yra buvo per kiek praejo ir pns. O pats noreciau pradeti paklausdamas ar geriant AD pasireiskus salutiniam poveikiui ir vaista nutraukus,ar pakeitus kitu ilgai islieka salutinis buvusio vaisto poveikis??(as vartojau mirtazapin ir temperatura sokinejo dbr nutraukiau bet ji vistiek sokineja ) gal kas gali padet sia problema.
Aciu

P.s Moderatoriam jai manot ,kad tokios temo neturetu buti ar yra labai panasiu , tiesiog perkelkit mano rasiny y ten kur jam vieta
Parašė All_Of_It
#281104 Salutiniu man nuo remerono istino krutine ir bego is jos skystis , nuo fluanxolio apimdavo didele neviltis , nuo dormicum nutirpdavo galva , o seip bandes labai daug vaistu , bet salutiniu mazai yra buve =)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281108 As ir nemazai ju bandes ,tai tik svorio augimas buvo problema kurios jau nera . Dabar jai tenka pagert venlafaksino ,tas turi ju nemazai , tai tik is bedos pageriu trumpam ,jis labai efektyvus man . =)
Parašė burial
#281233 mirtazapinas, olanzapinas - svorio auginimo bomba, benzodiazepinai kerta per atminti
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
burial rašė:mirtazapinai
ar tikrai ,svoris auga ? :bloga
Parašė burial
maingirdas rašė:
burial rašė:mirtazapinai
ar tikrai ,svoris auga ? :bloga

Man ir dar daug kam auga
Parašė All_Of_It
#281708 svoris auga kaip ant mieliu nuo vaistu.....jau 45 kilus priaugau.......
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#281715 o tikrai 'nuo vastu'? o ne nuo padidejusio apetito ir daugiau valgymo?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#281730 teisingai intentions rašo,kad svoris auga ,nuo padidejusio apetito . :vest
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281738 nuo vaistu kiek zinau suleteja ir medz apykaita organizme , as ir daug priauges buvau , o man tai nebudinga ,as valgydavau ka noriu ir kiek noriu ir svoris man niekada neaugo .
Parašė All_Of_It
intentions rašė:o tikrai 'nuo vastu'? o ne nuo padidejusio apetito ir daugiau valgymo?

Klysti . svoris gali augti nes kai kurie vaistai sulaiko vandenis raumenyse. kiti vaistai suletina medziagu apykaita . ir dar kitas budas padidejas apetitas.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
All_Of_It rašė:Klysti .

Tai as tik klausiu.
Zinau, kad gali leteti medziagu apykaita ar kauptis vanduo.
Parašė All_Of_It
intentions rašė:
All_Of_It rašė:Klysti .

Tai as tik klausiu.
Zinau, kad gali leteti medziagu apykaita ar kauptis vanduo.

maniau , kad galvoji , kad tik nuo padidejusio apetito uztai patikslinau =) kai pvz kulturistai geria vaistus ir uzsiaugina raumenis tai ten tik vanduo raumenyse susikaupia , kai baigia steroidus gert viskas nukrenta , taip pat nuo kaikuriu antidepresantu =)
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#281776 siaip anaboliniai steroidai augina raumeni stimuliuodami baltymu sinteze, ne tik del vandens kaupimosi. bet tiesa, kad nustojus vartoti, raumuo kone per pus sumazeja. (vel offtopinu... :war )
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#281783 pas mane svoris auga nes sutikus angliavandenu apykaita [hipoglikemijos daznos, kai krenta cukrus, svaigsta galva, pykina, drebulys - visa tai praeina kuriam laikui suvalgius angliavandeniu]

is cia svoris, nes pasidariau isranki maistui - traukia bandeles, sausainiai, visi teslos gaminiai zodziu... i darzoves paziuret bloga...

o svoris jooo, nuo liepos +7 kg :bloga net nesisveriu nes bijau. Rubus teko pirkt naujus :bloga