Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#408669 Sveiki,

Gal galit paaiškinti, kuris yra stipresnis vaistas, duloxetinas ar venlafaksinas?

Klausiu, nes nuo venlafaxino žymiai sukilo spaudimas, ir dabar permeta mane ant duloxetino. Klausimas, kas stipriau slopina nerimą?

Venlafaksinas buvo apmažinęs, tačiau nebegalėjom kelti dozės, nes dėl perdaug aukšto kraujospūdžio reikėjo nutraukti.
Parašė Necrocowboy
#408673 Kazkokia studija skaiciau, kur buvo lyginami ivairus AD, ir kaip tik buvo lyginami Duloxetinas vs. Venlafaxinas 1 on 1, ir tyrimas parodo, kad Venlafaxino veikimas zymiai efektyvesnis.
Parašėhabilituotas
#408677 200 mg Lamictal, 30mg Duloxetine, 10 mg Olanzapine, 5mg Bisoprolol, Tranxene 10 mg

o kiti del ko? kiekvienas del atskiro simptomo?
Parašė Graikas
habilituotas rašė:200 mg Lamictal, 30mg Duloxetine, 10 mg Olanzapine, 5mg Bisoprolol, Tranxene 10 mg

Zmogui reikia,tai ir geria. Svarbiausiai jam tai leidzia pasijausti geriau.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408679 Toks mano gydymas yra, dažnai būna, kad politerapijos reikia gydyti būsenoms :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#408685 Vartojes abu ivairiomis dozemis, bet negaliu nieko pakomentuoti kaip tik kad venlafaxinas dave geresni poveiki
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Graikas rašė:
habilituotas rašė:200 mg Lamictal, 30mg Duloxetine, 10 mg Olanzapine, 5mg Bisoprolol, Tranxene 10 mg

Zmogui reikia,tai ir geria. Svarbiausiai jam tai leidzia pasijausti geriau.

Cia jauciu apelsinas vel bando tvarka ivest :)
Vartotojo avataras
Parašė signs
biggie rašė:Vartojes abu ivairiomis dozemis, bet negaliu nieko pakomentuoti kaip tik kad venlafaxinas dave geresni poveiki

Bet tavo nerimas susitvarkė nuo jo?
Ir ar normalu jaustis prasčiau su AD kai tik jį pradedi?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:
biggie rašė:Vartojes abu ivairiomis dozemis, bet negaliu nieko pakomentuoti kaip tik kad venlafaxinas dave geresni poveiki

Bet tavo nerimas susitvarkė nuo jo?
Ir ar normalu jaustis prasčiau su AD kai tik jį pradedi?

Normalu, streso asies veikla suaktyvina antidepresantai trumpu laikotarpiu, poto viskas sugrizta i normos ribas

Nerimui tai nezinau, duloxetinas ner prastas vaistas nerimui, bet man jis depresijos nelabai veike, venlafaxinas daugiau dirgina ir aukstu jo doziu nebegaliu toleruot, net ne tiek del spaudimo, kiek del atsirandancios disforijos.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408689 Ačiū už atsakymą. Tavo atsakymai labai informatyvūs ir padeda, šaunuolis :)

Aš ir netoleruoju aukštesnių dozių venlafaksino dėl spaudimo. Spaudimą apsitvarkiau, tačiau jei nesuveiks duloksetinas, grįšiu prie venlafaksino. Iki šiol jis buvo vienintelis AD, kuris davė teigiamą poveikį :)

Bet kiek žinau daug AD esi bandęs. Gal koks Lamictal tau labiau padėtų? Bent jau mane, jis po truputį kelia iš depresijos. Gal ir visiškos remisijos nepasieksiu, bet depresija tikrai sušvelnės
Parašėhabilituotas
#408692 biggie o tu ka nori tai tau psichiatrija ir israso? nes jeigu pats psichiatras tiek israse tai jis tesiog durnelis, jeigu pildo tavo norus ir israso 8 pakuociu, taip pat durnelis. Normalus psichiatras jeigu jam pasakyti , israsyk man 8 pakuociu tableciu, jis pasius tave ko toliau.
Parašė Graikas
#408693 Apelsinas vel siaucia ...
Vartotojo avataras
Parašė signs
habilituotas rašė:biggie o tu ka nori tai tau psichiatrija ir israso? nes jeigu pats psichiatras tiek israse tai jis tesiog durnelis, jeigu pildo tavo norus ir israso 8 pakuociu, taip pat durnelis. Normalus psichiatras jeigu jam pasakyti , israsyk man 8 pakuociu tableciu, jis pasius tave ko toliau.

Klausyk, žmogau, savo komentarus pasilaikyk sau. Jei žmogus geria tokius vaistus, reiškiasi jam reikia, tam yra priežastis. O kodėl, tai jau ne tavo reikalas. Gal geriau eik kažkur kitur savo nesąmonių rašyti?

Čia žmonės renkasi diskutuoti, vienas kitam padėti ir t.t. O ne tokias nesąmones rašyti kaip tu.

Tu ne psichiatras. Tu ne psichoterapeutas. Tu tiesiog forumo narys, kaip ir mes visi. Peace. :kaltas