- 2022 11 08, 15:03
Sveiki, turiu seseri, kuriai nustatyta paranoidine sizofrenija, autizmas ir gydytojai itaria, kad pas ja ir psichopatija (t.y. sadizmas). Ji ilgai gyveno pas mane, kartais atrodydavo, kad jai gereja, bet tenka pripazinti, kad jos ligos neisgydomos. Besirupinant ja man paciai sutriko sveikata (atsirado sunki depresija, nerimas, raumenu skausmai (fibromialgija), virskinimo problemos, migrena ir t.t.). As pati dabar turiu negalia, del sveikatos turejau iseiti is darbo ir visi gydytojai sako, kad tai del sesers t.y. nerviniu pagrindu. Gydytojai pataria atiduoti ja i globos namus, nes kitaip as niekada nepasveiksiu. Del jos i namus negaliu atsivesti nei draugiu, negaliu tureti draugo, kurti seimos, nes visus mano drauges/draugus ji terorizuoja, is visu tyciojasi - ji tarsi atgyja ir patiria didziuli malonuma galedama sukelti kitiems skausma, isvesti kitus is kantrybes ir t.t. Del jos negalejau tureti savo vaiku, nes butu baisu nueiti net i tualeta, kad tuo metu ji ko nors nepadaytu vaikui (ji skriaudzia mazus vaikus bei gyvunus). Pradejau rimtai svarstyti ja atiduoti i globos namus. Zinau, kad Lietuvoje i globos namus ziurima neigiamai, bet jei as visiskai pasiligosiu, tai vienaip ar kitaip ji atsidurs globos namuose. Gal kas galetu patarti nuo ko pradeti ieskoti globos namu, ar yra eiles, kur jie gersni ir t.t.
Rinkčiausi turbūt arčiau namų, kad galėčiau aplankyti.

Stiprybes jums.Kaip jums sunku būkite stipri