Moderatorius: signs

Parašėnemoku
#236903 Tik tam kartui, kaip ir visi raminamieji. Gydo tik antidepresantai ir neuroleptikai.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#241409 Taip, tam kartui. Vienai dienai. Pritariu.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#241704 bromazepamas man labai padeda. atpalaiduoja visą nervų sistemą, pranyksta širdies daužymasis. deja pageriu tik 1-2 savaites ir darau pertrauką. beje būna baisios lomkės nuo jų. porą dienų jausmas lyg mirštu. praeina tada, būna gerai porą savaičių, vėl ateina nerimas, prakenčiu kiek ir po kokį ketvirtadalį ryte (nes labai migdo) ir puse vakare tabletės. užmiegu gerai tada. žodžiu, geras daiktas
Vartotojo avataras
Parašė AnnaMarija
#242349 Aš taip pat pradėjau gerti šį vaistą po pusę tabletės tris kartus dienoj. Labai efektyviai nuima nerimą, tačiau gerokai mane gąsdina tai, kad prie bromazepam'o priprantama. Kaip manot, ar labai nervintis dėl to reiktų? =)
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#242351 Tai labai silpnas raminamasis, jei prie mažos dozės priprasi, tai lengvai ir atprasi
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#242358 man nutraukiant visada galva svaigsta, nenustebk jeigu ir tau ne kokie pojūčiai bus. reikia labai susismulkinti nutraukinėjant (man pavyksta ir po 1/8), tada viskas tvarkoje.

psichiatrė manoji neleidžia jo ilgai gerti, max 3 sav. deja mano širdies daužymasis sugrįžta ir vėl tas pats bromazepamo ritualas.
reik kažkokio racionalesnio sprendimo nei žaidimas geriu-pertrauka-geriu
Vartotojo avataras
Parašė AnnaMarija
#242362 Man taip pat minėjo, kad negalėsiu ilgai gerti. Bet va, ir aš mąstau kas dar padėtų nurimti, nes juk negersiu iki begalybės jo ir nežaisiu nutraukinėdama. Ech... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė mrs.lovett
#242568 Vartoju B jau trečia savaitė. Nepamainomas daiktas prieš miegą, o ryte atsikėlusi jaučiuosi pailsėjusi. Bet dabar išgėriau 1,5tabletės, nes jau beveik sienom lipau, tai po kokios valandos jaučiu lengvumą.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#243113 O gal kas zinote, po keliu dienu/savaiciu atsiranda priklausomybe nuo ju? Man daktare sake, gali pavartoto juos ne daugiau kaip du kartus per savaite.
Parašėnegative
#243117 psichologinė - greitai. su fizine gal kiek sunkiau.
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
#243124 Man nuo B rytais labai galva sunki buna, o ir padeda silpnokai
Vartotojo avataras
Parašė mrs.lovett
#243141 Gydytoja liepė gert vakarais, o jau ištaškiau dienos normą. :bloga
Užtai sėdžiu kaip ramūnė. :song
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
nemoku rašė:Turiu klausimą, gal kas galės atsakyti.
Kas vakarą geriu po Bromazepam tabletę. Man kartais dienos metu prasideda didelė baimė, nerimas. Ką tokiu atveju daryti, gerti pvz. pusę Bromazepam (tik mąstau, ar nebus per daug dienai) ar geriau ką nors kito?
As Bromazepama geriu ryte,nes jie nemigdo,todel diena geriau jauciuosi.Taip patare gydytoja. :angel
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
nemoku rašė:Turiu klausimą, gal kas galės atsakyti.
Kas vakarą geriu po Bromazepam tabletę. Man kartais dienos metu prasideda didelė baimė, nerimas. Ką tokiu atveju daryti, gerti pvz. pusę Bromazepam (tik mąstau, ar nebus per daug dienai) ar geriau ką nors kito?
Todel ir buna diena bloga,kad organizmas vel reikalauja vaistu.Geriau per para gerti po 0,5 tabl.du kart paroje.nesijaus nerimo,baimes.