Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#346524 Abu čia tarsi gyd rašinėjat (Phurriz, Vaiduk). Raminkitės greit tik. O Phurriz dar ir įspėjimą gauni, kitais k. nesicackinsiu ir įkalsiu baną už kitų narių įžeidinėjimus.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Kuroshitsuji rašė:Abu čia tarsi gyd rašinėjat (Phurriz, Vaiduk). Raminkitės greit tik. O Phurriz dar ir įspėjimą gauni, kitais k. nesicackinsiu ir įkalsiu baną už kitų narių įžeidinėjimus.

Na as nieko neteisingo siaip neparasiau :achtung
Parašė faithless
#346754 nezinau ar cia sutapimas ar ne, bet kai ligoninei nueme AD prasidejo kazkokie gliukai su akim, nukreipiant zvilgsni i sona susvaigsta galva, kam nors yra taip buve? labai nemalonus jausmas..
Parašė Ethan
faithless rašė:nezinau ar cia sutapimas ar ne, bet kai ligoninei nueme AD prasidejo kazkokie gliukai su akim, nukreipiant zvilgsni i sona susvaigsta galva, kam nors yra taip buve? labai nemalonus jausmas..

Nu tai man tas pats buvo po SSRI AD. Po dviejų mėnesių metimo praėjo. Kai kuriem dar kibirkštys smegenyse būna kai pasuki žvilgsnį. Čia kažkas su vizualinės informacijos apdorojimu galbūt. Nuo ekstazės, buspirono ir tai pat būna, skaičiau, tai čia nuo serotonerginių medžiagų, manau.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Ethan rašė:
faithless rašė:nezinau ar cia sutapimas ar ne, bet kai ligoninei nueme AD prasidejo kazkokie gliukai su akim, nukreipiant zvilgsni i sona susvaigsta galva, kam nors yra taip buve? labai nemalonus jausmas..

Nu tai man tas pats buvo po SSRI AD. Po dviejų mėnesių metimo praėjo. Kai kuriem dar kibirkštys smegenyse būna kai pasuki žvilgsnį. Čia kažkas su vizualinės informacijos apdorojimu galbūt. Nuo ekstazės, buspirono ir tai pat būna, skaičiau, tai čia nuo serotonerginių medžiagų, manau.

Tos kibirkstys vadinasi Brain Zaps. Man visada buna metant AD tai smegenys praso serotonino. Ypac akis sukiojant jauciasi
Parašė faithless
Phurriz rašė:
Ethan rašė:

Tos kibirkstys vadinasi Brain Zaps. Man visada buna metant AD tai smegenys praso serotonino. Ypac akis sukiojant jauciasi

jo, kazkas panasaus, tikiuos praeis..
Parašė Degas93
#347240 O man pavyzdžiui kažkodėl išrašė nuo bipolinio sutirkimo depakine chrono. Nors manijos kaip tokios man nera (ciklotimija labiau). Padideja koncentracija, energijos daugiau, linksmesnis darausi. Klausimas ar cia normalu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Degas93 rašė:O man pavyzdžiui kažkodėl išrašė nuo bipolinio sutirkimo depakine chrono. Nors manijos kaip tokios man nera (ciklotimija labiau). Padideja koncentracija, energijos daugiau, linksmesnis darausi. Klausimas ar cia normalu.

Dazniausiai manijos/hypomanijos yra sunkiau pastebimos, nei depresijos. Hypomanija realiai gali atskleisti ir padidejes pinigu svaistymas, svaiginimasis, ji maskuojasi. Nieko nuostabaus, kad stabilizatorius padeda, be to, koks skirtumas kaip vadinti ta liga, jei vaistas padeda reik tik dziaugtis :)
ParašėDramaComedy
#350703 Finlepsin'as. Antra diena: dvejinasi akyse, letai gaudausi aplinkoje, vaikstau kaip girtas : D ir pries uzmiegant garsines haliucinacijos, beldimas visoks, pauksciai..xD t.y. sumaicius su kvetiapinu. Atjungia mane per 15 min :oops:
Parašė mizantropas
#350707 kažkada senai maišiau finlepsina su clonazepamu, tai apsvaigdavau kapitališkai, bet tik prie tokio apsvaigimo galėjau išeiti į miestą pasivaikščioti.
Parašė zazule
#351559 Gėriau sertraliną, dabar dar truxal vartoju. Pasidariau kraujo tyrimus, tai prolaktinas padidėjęs 5 kartus :bloga . Eisiu pas endokrinologą, tai turbūt lieps dar kokių nors vaistų gert. Tikiuosi, kad padės kaip nors sumažint tą prolaktiną, nes dabar nuo jo pertekliaus jaučiuos kaip nėščia :oops: .
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
zazule rašė:Gėriau sertraliną, dabar dar truxal vartoju. Pasidariau kraujo tyrimus, tai prolaktinas padidėjęs 5 kartus :bloga . Eisiu pas endokrinologą, tai turbūt lieps dar kokių nors vaistų gert. Tikiuosi, kad padės kaip nors sumažint tą prolaktiną, nes dabar nuo jo pertekliaus jaučiuos kaip nėščia :oops: .

Na man kai sizo reikejo nustatyti tai specialiai dare kraujo tyrima del prolaktino koks jis buvo neatsimenu ir kodel prolaktino jiems reikejo nesuprantu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#351562 Kiek pamenu skundziaus issipletusiais vyzdziais ir pakilusiu kraujospudziu, baime, tai cia dabar pasiskaiciau susije su simpatine nervu sistema, turbut del to ir norejo isitikint reiskia buvo mazas prolaktinis dabar kaip tik didesnis turetu but, tai turbut susije su psichika yra, jie zino.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#351587 Prolaktina butina darytis ir estrogenus. Ypac moterim. Bet ir vyram. Beveik visi antipsichoziniai neuroleptikai sukelia prolaktina. Darausi visus hormonu tyrimus kepenu ir gliukoze kas 3 menesius. Visiem taip patartina.