Moderatorius: signs

ParašėtheExploder
#197951 dėkoju labai, žinosiu :}
ParašėŠiršė
#198605 Labas ;) Man buvo lygiai taip pat, pradėjau vartoti, prisiskaičiau šitame forume visko ir naktį neužmigau, ėmė vaidentis traukuliai visokie :D O iš tikrųjų net nepasireiškė beveik šalutinis poveikis. Nebijok iš anksto ;)
Parašėnemoku
mantas5533 rašė:sveiki kas vartoja seroxat kaip jus einasi ar gydo jie nerima?
pas mane yra tokia beda as paziuriu zmogui i akis nu mane nuzudo isigastu sutrinku veidas sustingsta jauciu kad per smegenis viskas man psihiatras israse seroxata kaip manote isai pades man nuo tokios keistos busenos kaip man?

Širšė rašė:
o šiaip seroxatas yra AD, gal tau raminamieji kokie labiau tiktų, bet čia tik spėjimas, psichiatras už mane daugiau žino :DD
Parašė mantas5533
#198996 nu tai ar geri vaistai seroxat?
ParašėŠiršė
#199006 Nuo žmogaus priklauso, vaistų pasirinkimas - individualus dalykas. Man geri jie buvo :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#199019 raso apie juos labai gerai..man asmeniskai labai netiko
ParašėŠiršė
#199037 Dangiška, o aš kaip tik esu skaičiusi labai daug straipsnių apie tai, kad nuo seroxato kartais būna labai sunku atprast ir pan. Net kažkoks skandalas su juo buvo.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#199068 na su efexor irgi labai sunku bet nenumiriau...atpratau..viskas yra imanoma..
ParašėŠiršė
#199087 Kažkoks žmogus atseit 2 metus neatprato, kažką į ligoninę paguldė.. perspaustos tos istorijos man atrodo
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#199096 nu tam reikia valios ir teisingu gydytoju patarimu....maziau myzciot paprastai sakant...aisku sunku...atsimenu jausmas buvo lyg atkritus ir dar baisiau...bet ka daryt...privalom tuos vaistus gert kokie jie bebutu
Parašėnemoku
Širšė rašė:Kažkoks žmogus atseit 2 metus neatprato, kažką į ligoninę paguldė.. perspaustos tos istorijos man atrodo

Čia turbūt Amerikoj. :D Ten gi žmones infarktai ištinka žiūrint „Kristaus kančią“.
ParašėŠiršė
#199113 nemoku, tikrai Amerikoj :DD
Parašė mantas5533
#199120 tai ar man pades vaistai nes jau zudytis norisi neatsigaunu nors tu k ka pasimetes pastoviai va kaip vienas rase baikscios akys psasidaro nu jo mano ir kur tik paziuriu isigastu nzn ar seroxatas pades man smegenyse jauciu kazkas perv jas ir ateina ta zvilgsnio baime tas sutrikimas
ParašėŠiršė
#199123 Palauk kurį laiką, bent dvi/tris savaites, kol poveikį pajusi ;) O jei ir nepadės, tai yra kitų vaistų.
Parašė Benny
#199970 ar seroxat geresnis uz cipralex ir kuom?