Moderatorius: signs

Parašė Vardauskas
#407371 Vartodamas vartioxetinum[/quote]
dekui, nu jeigu ka prasysiu, kad ant jo mane permestu, nes nuo elontrilio man pilva pradeda skaudet, negaliu uzlipt[/quote]
Kiek laiko bupropiona naudoji? Jei dar tik pradzia,tai gal praeis.[/quote]
Bandziau 2.5 savaites kazkur gert, veliau pilva pradejo skaudet, o su bupropionu ir taip valgyt nesinori, tada teko nutraukt ir ant setralino pereit, bet jauciu kad ji irgi keisiu, nes tie keisti pojuciai su pilvu uzknisa ir dar to libido nera
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Graikas rašė:Kas is vaistu padetu apatijos simptomus mazinti?

reikia kartais ziuret ar nera kas sukelia, o siaip vistiek per dopamino/norepinefrino boostinima viskas. Stimuliantai, modafinilas, bupropionas, gal koks acetyl-l-tyrozinas, kaip prekursorius, high-dose mirtazapinas + SNRI
Parašė Graikas
biggie rašė:

reikia kartais ziuret ar nera kas sukelia, o siaip vistiek per dopamino/norepinefrino boostinima viskas. Stimuliantai, modafinilas, bupropionas, gal koks acetyl-l-tyrozinas, kaip prekursorius, high-dose mirtazapinas + SNRI

Kiek jau yra mirtazapin high dose? 60mg? Ar daugiau? Nenoriu keisti vartioxetinum,nes jis labai pagerino savijauta. Reikia kazka prie jo jungti. Bandziau bupropa,bet it doesnt help. Nors doze buvo tik 150mg. Liko tik apatija apraminti. Modafinilas gelbeja,bet po kokiu 2 men pasidaro neefektyvus. Reikia duot poilsio ir vel buna ok
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Graikas rašė:
biggie rašė:

Kiek jau yra mirtazapin high dose? 60mg? Ar daugiau? Nenoriu keisti vartioxetinum,nes jis labai pagerino savijauta. Reikia kazka prie jo jungti. Bandziau bupropa,bet it doesnt help. Nors doze buvo tik 150mg. Liko tik apatija apraminti. Modafinilas gelbeja,bet po kokiu 2 men pasidaro neefektyvus. Reikia duot poilsio ir vel buna ok

As dabar geriu 60mg mirtazapino, siaip esu mates kazkada studija, kur rinko duomenis apie antidepresantu dozes, naudojamas tyrimuose, tai mirtazapino vidurkis buvo 50mg, daug daugiau nei dazniausiai rasomi 30mg. Ir siaip pagal farmakologija, aukstesnes dozes ir duoda pagrindini norepinefrino veikima, low dose jis vos ne vien hipnotikas
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407601 Šiaip bandžiau iki 20mg olanzapino, tai mane tik slopindavo mane, nieko kito nejaučiu. Ai, apart metabolinio sindromo ir svorio augimo. Bet jis labai efektyvus. Man optimaliausia 5mg dozė
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#407603 Geriu 20mg olanzapino + 20mg zuclopentixolio, pridejus antra neuroleptika savijauta siek tiek pagerejo, taip pat nejauciu kazkokio per didelio slopinimo
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Necrocowboy rašė:Pasikeite nuomone del dvieju neuroleptiku kartu vartojimo..? :? :king

Ne, bet laikinai reikalingas, o kodel tai as esu tau sakes per PM, nesiplesiu cia :)
Parašė Graikas
#407739 Ar kam nors nuo vaistu buvo pakiles spaudimas? Kaip kovojote su spaudimu? Man systolinis pakilo iki 160 ir lsikosi 150-160
Ar kam nors buvo pasireiskus odos elergine reakcija i vaistus? Man aplink lupas eme raudonuoti,sauseti oda. Reiks pas dermatologa pasirodyti.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407740 O blyn čia rimta. Kokius vaistus geri, kad išbėrė? Čia gryna alerginė reakcija. Žinau, nes vartoju Lamictal ir apsišvietęs esu ties bėrimu, nes ir man gali būti.

Aš kurį laiką nuo aukšto pulso ir spaudimo beta blokatorių Bisoprolol. Man užtekdavo 5mg sočiai, čia maža dozė. Siūlyčiau eiti pas šeimos gydytoją, manau tikrai atsižvelgs ir jei nėra kitos išeities - paskirs tau vaistuką :)
Parašė Graikas
signs rašė:O blyn čia rimta. Kokius vaistus geri, kad išbėrė? Čia gryna alerginė reakcija. Žinau, nes vartoju Lamictal ir apsišvietęs esu ties bėrimu, nes ir man gali būti.

Aš kurį laiką nuo aukšto pulso ir spaudimo beta blokatorių Bisoprolol. Man užtekdavo 5mg sočiai, čia maža dozė. Siūlyčiau eiti pas šeimos gydytoją, manau tikrai atsižvelgs ir jei nėra kitos išeities - paskirs tau vaistuką :)

Geriu vartioxetinum,aripiprazolum,modafinil. Seip tik aripuprazolum sukelia sirdies ritmo sutrikimus (ne visiems). Del spaudimo jau buvau kardiolitoje. Daktare nusprende,jog pas mane hipertenzija. Israse betablokatoriu. Bet as ju neskubu gerti. Nutraukus anabolinius steroidus,susitvarke pulsas ( buvo ramumo busenoje 100 bpm) ir siek tiek pakrito spaudimas. Turiu vilciu,jog bus geriau. Geriu magni,kali,pajungsiu zuvies taukus,prabegu 3 kartus per savaite po 10km sportuoju ant lygegreciu,skersinio,svarmenimis. Laikui begant bandysiu nusiimti aripiprazolum. Gal dar pakris spaudimas. Beje,jau buvau karta nutraukes aripiprazolum ir raudonumas aplink lupas eme nykti. Tad turiu itarima jog tai nuo jo man taip yra. Dar 1 men palauksiu,pagydysiu kortiko steroidais,jei neisnyks,tuomet kreipsiuosi pas dermatologe.