- 2009 12 08, 13:21
O neturi informacinio lapelio? Jame tiksliausia informacija, arba pasitikslink pas savo gydytoją =)
Tačiau, kiek pamenu, violetinės tabletytės (mažoje plokštelėje ir permatomoje) yra 1mg ir neprailginto veikimo, o gana didelės tabletės (tokioje sidabrinėje didelėje plokštelėje) yra prailginto veikimo, beja ir užrašas atitinkamas turi būti..
Moderatorius: signs
- 2010 01 04, 02:32
Niu bet padeda jis man... na žinau, kad labai negerietis, kad psi nepritartų, kad slapčia nuo jo, bet ne tik kad nepiktnaudžiauju, bet išvis, kas kelias dienas kai užspaudžia puselę nuryju.. ir žymiai pagereėja.. Na tai koks skirtumas, nu juk jei padeda.. Kaip su psipagalba ananakt šnekėjom, gal jau geriau priklausomybė nuo vaistų, nei negyvybė..juolab kad su mano požiūriu į vaistus nė nekvepia priklausomybe..
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2010 01 12, 12:12
Prieš savaitę laiko daktaras išrašė xanxa'o - 0,25. 2 tabletės per dieną - ryte ir vakare.
Jokio poveikio nejaučiu, tik mieguistumas žiauriai padidėjęs. Rytais vos atsikeliu į darbą ir būnu visiškai nedarbinga. Pavargstu taip pat greitai, kaip ir anksčiau. Apatija irgi niekur nedingo, kaip ir galvos skausmas.
Tačiau apetitas padidėjo, nors niekada juo nesiskundžiau.
Šiaip man juos išrašė, nes vis kamuodavo "mistiniai" vidinių organų skausmai ir buvo juntamas bendras nuovargis, apatija, galvos skausmas.
Ar jau turėjo prasidėti jų poveikis ar eiti pas daktarą ir sakyti, kad man nepadeda.
Ir vartojant šiuos vaistus negalima vartoti alkoholio tiesa?
Jokio poveikio nejaučiu, tik mieguistumas žiauriai padidėjęs. Rytais vos atsikeliu į darbą ir būnu visiškai nedarbinga. Pavargstu taip pat greitai, kaip ir anksčiau. Apatija irgi niekur nedingo, kaip ir galvos skausmas.
Tačiau apetitas padidėjo, nors niekada juo nesiskundžiau.
Šiaip man juos išrašė, nes vis kamuodavo "mistiniai" vidinių organų skausmai ir buvo juntamas bendras nuovargis, apatija, galvos skausmas.
Ar jau turėjo prasidėti jų poveikis ar eiti pas daktarą ir sakyti, kad man nepadeda.
Ir vartojant šiuos vaistus negalima vartoti alkoholio tiesa?
- 2010 01 12, 12:17
Įdomiai juk xanax raminantys
Gal nevaikštom po širdį purvinais batais-ten purvo ir taip daug
- 2010 01 12, 13:37
Na jei savijauta nei kiek negerėja (nei per nago juodymą), tai reik sakyt apie tai gydytojui. Nes gal ne tie vaistai parinkti.
Būtinai pasakykit dėl tų mieguistumų, apatijos, kad nukenčia darbingumas..
Būtinai pasakykit dėl tų mieguistumų, apatijos, kad nukenčia darbingumas..
- 2010 01 22, 15:10
na taip reikia įvertinti kad mano organizmo reakcija į bet kokius vaistus yra super nestandartinė, bet neįtikėtina negi xanaksas išties man daro tokius stebūklus: nuo pusiukės naujus turėjau
po to kelis kart įtampos dienom leidau sau išvis tik ketvirtį, bet vistiek,ne iškart, bet po poros kelių valndų taip atsigavau nu tartum kas proto pridėtų..
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2010 01 22, 19:01
Kaip suprast neslopina? Nu, netampi mieguistas ir lėtas, toks tarsi šiek tiek išgėręs?.. O kaip su trumpąja atmintim? Gal irgi ne taip vožia per ją kaip koks Klonazepamas arba Lexotanili? =)
Man pastaruoju metu reikia daug mokytis. Pervargstu. Sesija. Dar šiaip visokios barakinio gyvenimo aplinkybės prisideda. Ir man nuo įtampos ir streso veržia galvą, skauda sąnarius, streikuoja skrandis ir t.t. Tai aš vartoju Klonazepama. Bet jis iš tų, kurie slopina. Tai galvoju, kad gal geriau Xanax išsirašyt?..
Man pastaruoju metu reikia daug mokytis. Pervargstu. Sesija. Dar šiaip visokios barakinio gyvenimo aplinkybės prisideda. Ir man nuo įtampos ir streso veržia galvą, skauda sąnarius, streikuoja skrandis ir t.t. Tai aš vartoju Klonazepama. Bet jis iš tų, kurie slopina. Tai galvoju, kad gal geriau Xanax išsirašyt?..
- 2010 01 23, 23:07
Aišku... Individualiai reaguojama į šitą vaistą. Nes tikrai esu girdėjus ne iš vieno, kad Xanax ne taip priglušina, kaip Klozas.