Moderatorius: signs

Parašė Saulius4567
#407385 Klausiu kas vartoja tiapridalį. Ar buna , kad tenka išgerti ir alkoholio? Jei tai tai kokia reakcija buna kai jus sakykim dieną prieš gėrėt vaistus o kitą negėrėt ir išgėrėt kokių porą butelų alaus ar kažko stypresnio, šalutinio poveikio nebuvo?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407388 Man buvo didelis slopinimas. Atrodė, kad pagirios žymiai sunkesnės nei turėjo būti. O išgėrus, slopinimas labai jaučiasi, kad ir nedaug
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Saulius4567 rašė:Klausiu kas vartoja tiapridalį. Ar buna , kad tenka išgerti ir alkoholio? Jei tai tai kokia reakcija buna kai jus sakykim dieną prieš gėrėt vaistus o kitą negėrėt ir išgėrėt kokių porą butelų alaus ar kažko stypresnio, šalutinio poveikio nebuvo?

nieko nejauciau. ar sitie vaistai jums kelia apetita?kokia doze geriat?
Parašė Graikas
maumau15 rašė:
Saulius4567 rašė:Klausiu kas vartoja tiapridalį. Ar buna , kad tenka išgerti ir alkoholio? Jei tai tai kokia reakcija buna kai jus sakykim dieną prieš gėrėt vaistus o kitą negėrėt ir išgėrėt kokių porą butelų alaus ar kažko stypresnio, šalutinio poveikio nebuvo?

Gerdavau po 300mg per diena. Apetito neitakojo nei truputi.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Graikas rašė:
maumau15 rašė:

Gerdavau po 300mg per diena. Apetito neitakojo nei truputi.

gerei 300 mg kad psichozes nebutu? tada galvoju gal cia tas 1 mg resperidon kelia apetita
Parašė Graikas
#407399 Jap,del psichozes. Bet pradejo kaustyti kuna ir pakeite i aripiprazoli. Del resperidono nieko negaliu pasakyti,nes nei bandziau,nei zinau jo veikimo mechanizmo.
Parašė Edita z
#413857 Gero vakaro - norejau pasiteirauti, gal kas nutraukinejote Tiapridal vartojimą? Kaip Jums sekėsi? Keitėt kitais vaistais? Ar nutraukete staiga? Ar mazinote dozes, jei mazinote kokio plano laiketes?
Kaip saugiai ir ilgai jį galima vartoti?
Pati geriu Zoloft ir Tiapridal 3 k po 1/4. Labai norėčiau likti tik su AD jei pavyktų. Tiapridal labai gerai, bet su viduriais tenka kovoti /kietėja ir svorį augina. Bijau nesuvaldyti proceso. Riboju angliav., maistą aplamai, apima jau paranoja. Ačiū kas rasite laiko ir pasidalinsite sėkminga nutraukimo istorija.
Parašė Graikas
#413858 Ar tikrai zinote,jog tai nuo tiapridal? Kaip su skysciu vartojimu?Svoriui jis yra neutralus,bet kelia prolaktino rodmenis. As ji nutraukiau per 2 sav mazindamas po kruopele.
Parašė Edita z
Graikas rašė:Ar tikrai zinote,jog tai nuo tiapridal? Kaip su skysciu vartojimu?Svoriui jis yra neutralus,bet kelia prolaktino rodmenis. As ji nutraukiau per 2 sav mazindamas po kruopele.

Sveiki, kai ėmiau naudoti Zoloft su xanax apetitas ir svoris buvo normalūs. Xanax pakeitus į Eglonyl ėmė žvėriškai augti apetitas ir toks keistas ar tai nerimas ,ar sotumo nebuvimas, neatskyriau. Priiaugau svorio staiga. Tada vietoj Eglonyl buvo skirtas Tiapridal- kaip vaistas , tai manau man tinka ir patinka. Tik noras valgyti ty sotumo nepajautimas smegenyse trikdo, nesupranti ar tai alkis ar nerimas, kuri norisi suvalgyti.
Skysčių per parą apie 1.5 l plius min sunaudoju.
Ar vietoje Tiapridal Jūs kažką kito naudojate ty jį keitėt ar nutraukete be keitimo į kitus vaistus.
Ir kaip manote tas sotumo nebuvimas , tai vaistų pašalinis ar tai tokia būsena kuri jau manęs nepakeis. Liūdna būtų.
Dėkui, kad dalinates patirtimi.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Edita z rašė:
Graikas rašė:Ar tikrai zinote,jog tai nuo tiapridal? Kaip su skysciu vartojimu?Svoriui jis yra neutralus,bet kelia prolaktino rodmenis. As ji nutraukiau per 2 sav mazindamas po kruopele.

Sveiki, kai ėmiau naudoti Zoloft su xanax apetitas ir svoris buvo normalūs. Xanax pakeitus į Eglonyl ėmė žvėriškai augti apetitas ir toks keistas ar tai nerimas ,ar sotumo nebuvimas, neatskyriau. Priiaugau svorio staiga. Tada vietoj Eglonyl buvo skirtas Tiapridal- kaip vaistas , tai manau man tinka ir patinka. Tik noras valgyti ty sotumo nepajautimas smegenyse trikdo, nesupranti ar tai alkis ar nerimas, kuri norisi suvalgyti.
Ar vietoje Tiapridal Jūs kažką kito naudojate ty jį keitėt ar nutraukete be keitimo į kitus vaistus.
Ir kaip manote tas sotumo nebuvimas , tai vaistų pašalinis ar tai tokia būsena kuri jau manęs nepakeis. Liūdna būtų.

Tai visu pirma reiktu atskirti ar jums svoris auga del to, kad padidejes apetitas ir daugiau valgote, ar preparatas didina svori pats. Jeigu daugiau valgote, tai paprasta - valgykite maziau :) laikui begant pripras organizmas ir nebebus to alkio jausmo.

Sie vaistai kelia prolaktino lygi, o hiperprolaktinoze yra susijusi su svorio augimu. Tai galima butu pasidaryt prolaktino tyrima - jeigu hiperprolaktinoze, tada verta ir galvoti apie preparato nutraukima.
Parašė Edita z
LBJ rašė:
Edita z rašė:

Tai visu pirma reiktu atskirti ar jums svoris auga del to, kad padidejes apetitas ir daugiau valgote, ar preparatas didina svori pats. Jeigu daugiau valgote, tai paprasta - valgykite maziau :) laikui begant pripras organizmas ir nebebus to alkio jausmo.

Sie vaistai kelia prolaktino lygi, o hiperprolaktinoze yra susijusi su svorio augimu. Tai galima butu pasidaryt prolaktino tyrima - jeigu hiperprolaktinoze, tada verta ir galvoti apie preparato nutraukima.

Ačiū, reiks pasidaryti prolaktino tyrimą. Valgau žymiai mažiau lyginant iki pradėjimo gydytis vaistukais. Žinau, nes rašau viską ką valgau. Apetitas tai dar nieko būtų, bet tas sotumo nepajautimas galvoje veikia nelabai optimistiškai.
Ketvirtadienį pas gydytoją vizitas, pasikalbesime kaip ji tai vertina ir ką sakys. Jai aš graži ir liekna, nes man keista buvo girdėti frazę- sveikas žmogus negalvoja apie kg? Nesuprantu , bet čia mano matomai buvo skirta pamąstymui, kad kol sergu taip ir bus. Na nelabai kas, bet tiesa, geriu AD , vadinasi sergu. Nieko, pasveiksime.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413890 As neatmesciau ir galimybes, kad ir nuo AD svoris gali augti :) nebutinai tik neuroleptikai svori augint gali. Man ne vienas, jei ne visi SSRI augino svori
Parašė Edita z
LBJ rašė:As neatmesciau ir galimybes, kad ir nuo AD svoris gali augti :) nebutinai tik neuroleptikai svori augint gali. Man ne vienas, jei ne visi SSRI augino svori

Gydytoja tikina, kad Zoloft neaugina. Gal komplekse su Tiapridal jis suveikia priešingai?
Nežinau ką ir galvoti. Nes gydytoja pasitikiu, praktika jos nemaža ir atsiliepimai geri. Tai gal nutyli kažką, bet mūsų bendras tikslas buvo nesukelti svorio, tai gal mano kažkoks organizmas individualus. Tik pavartojus AD be papildomų vaistų galiu sužinoti kur slypi tiesa. Šią savaitę tarsiuosi su ja, turiu juk klausyti profesionalo, nors aišku tai kūnas mano, man kyla nepatogumų.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Edita z rašė:
LBJ rašė:As neatmesciau ir galimybes, kad ir nuo AD svoris gali augti :) nebutinai tik neuroleptikai svori augint gali. Man ne vienas, jei ne visi SSRI augino svori

Gydytoja tikina, kad Zoloft neaugina. Gal komplekse su Tiapridal jis suveikia priešingai?
Nežinau ką ir galvoti. Nes gydytoja pasitikiu, praktika jos nemaža ir atsiliepimai geri. Tai gal nutyli kažką, bet mūsų bendras tikslas buvo nesukelti svorio, tai gal mano kažkoks organizmas individualus. Tik pavartojus AD be papildomų vaistų galiu sužinoti kur slypi tiesa. Šią savaitę tarsiuosi su ja, turiu juk klausyti profesionalo, nors aišku tai kūnas mano, man kyla nepatogumų.

Aš tai susitaikiau su tuo, jei nori kad galva būtų švari - teks paaukot svorį. Poto nusimeti kai aprimsta liga ir mažiau vaistų reikia. Bet tikrai pritariu, kad svoris prisideda prie depresinės būsenos. Man tarkim kai susitvarko liga, aš vistiek niekur neinu į žmones ir užsidaręs sėdžiu kol nenusimetu svorio. Stipriai pradedu badaut ir kiekvieną dieną dviračiu mint.. tai jo.. ne tik liga gali depresiją kelt, bet ir vaistų sukeltos nesamonės kaip svoris ar libido. Aukso viduriuko manau nebus, nebent sugebėsi labai mažas vaistų dozes vartot ir labai trumpą laiką - gal tuomet nepriaugsi.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#413897 Ir kitas dalykas bent man tai kaip pradedu vartot AD ir neuroleptikus.. atsiranda nerviniai valgymai ir nuolatinis alkis. Iki jų vartojimo niekad nebūna, o va su vaistais nervinis persivalgymas iškart atsiranda man. Tai tampa dvigubai sunkiau atsilaikyt nuo maisto. Žodžiu.. tenka susitaikyt su tuo ir slėptis nuo žmonių kuriam laikui. Bet aišku nepatariu taip elgtis kaip aš, geriau eit į žmones ir stengtis nesukt galvos. :D