- 2021 09 20, 14:16
Sveiki. Zodziu, nezinau ar man padeda tas Leponex, vartuoju nakciai 150 mg. Mazai labai valgau, jokiu saldumynu ir t. t., zodziu prisiziuriu. Svoris niekaip nekrenta. Man jau truksta nervu, galvoju gal po truputi mesti ta Leponexa ir bandyti buti be jo. Zinau, kad svoris laikosi nuo jo. Galvoju, kad tik i ligonine neisvaziuot ( jeigu bus labai blogai, ar atsitiks psichoze ). Siuo metu gydytoja atostogauja, uzsirases as tik Spalio 11 dienai. Tai ir nezinau ka daryti.
Priedo geriu: Escitaloprama, Propranololi, Spitomina, Melatonina, kartais: Cyclodoli ir Lorazepama.
Dar galvoju, gal palaukt kol Escitalopramas isivaziuos ir tik tada po truputi mest Leponexa arba pakeisti ji Cisordinoliu ( Zuklopentiksoliu ).
Siaip emociju jokiu nera, visiskai, uzbukinimas totalus galima sakyti. Nesinori nieko veikt ( turiu omeny isidarbint kur nors, nesinori muzikos klausyti, nesinori filmu ziureti ).
Priedo geriu: Escitaloprama, Propranololi, Spitomina, Melatonina, kartais: Cyclodoli ir Lorazepama.
Dar galvoju, gal palaukt kol Escitalopramas isivaziuos ir tik tada po truputi mest Leponexa arba pakeisti ji Cisordinoliu ( Zuklopentiksoliu ).
Siaip emociju jokiu nera, visiskai, uzbukinimas totalus galima sakyti. Nesinori nieko veikt ( turiu omeny isidarbint kur nors, nesinori muzikos klausyti, nesinori filmu ziureti ).

tai nežinau ką daryt.. Kalbėsiu su psi pirmadienį, bet galvoju ko čia nepasitarus su jumis:) . Geriu nedidelę dozę leponexo 200mg,lamotrigino 200mg,coaxilio 3,ir risperidono 3mg. Žodžiu, gal kokių idėjų? Diazepamą dar dabar geriu savaitėlei, pirmadienį rišam, bet man raminamieji kerta per nuotaiką ir minčių nenuima.. Norėčiau bent sugebėt išeit į parduotuvę, ar autobusu pavažiuot, kolkas tai atrodo labai ambicinga:D