Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė VVika
#338119 Geriantieji si vaista, ar dar papildomai geriate kokius AD?
Parašė face
#338981 Šiąnakt pirmą kartą vartojau Trittico - trečdalį tabletės (50mg) - prasivarčiau lovoje porą valandų negalėdama užmigti, tai po to dar užsimečiau 0,5mg Xanax'o (ne savo nuožiūra, taip nurodė gydytoja) ir dar po kokio pusvalandžio užmigau. Tada jau miegojau iki žadintuvo (iš viso buvo maždaug 7 valandos miego), bet išsikrapštyti iš lovos atrodė neįmanoma, nors kažkaip prisiverčiau. Dabar jaučiuosi kaip sudaužyta - skauda galvą ir akis, šiaip bendras apsvaigimas. :bloga
Tikiuosi, kad čia tik adaptacinės reakcijos, kol prisitaikys organizmas prie vaisto ir kad po poros dienų tokia šlykšti savijauta praeis? Kas vartojate Trittico, papasakokit, kiek maždaug laiko jums užtruko, kol praėjo bjaurus šalutinis vaisto poveikis? Jeigu dar kokias 5 dienas taip bus, trenksiu šiuos vaistus į šiukšliadėžę, nes turėsiu svarbių ir neatidėliotinų įsipareigojimų, kurių, būdama tokios savijautos, tikrai neįgyvendinčiau. Trittico paskyrė, nes depresija ir dėl didelės įtampos ir pervargimo jau visą mėnesį paūmėjusi nemiga, o Stilnox nebesuveikdavo. :oops:
Parašė BoutThatLife
face rašė:Šiąnakt pirmą kartą vartojau Trittico - trečdalį tabletės (50mg) - prasivarčiau lovoje porą valandų negalėdama užmigti, tai po to dar užsimečiau 0,5mg Xanax'o (ne savo nuožiūra, taip nurodė gydytoja) ir dar po kokio pusvalandžio užmigau. Tada jau miegojau iki žadintuvo (iš viso buvo maždaug 7 valandos miego), bet išsikrapštyti iš lovos atrodė neįmanoma, nors kažkaip prisiverčiau. Dabar jaučiuosi kaip sudaužyta - skauda galvą ir akis, šiaip bendras apsvaigimas. :bloga
Tikiuosi, kad čia tik adaptacinės reakcijos, kol prisitaikys organizmas prie vaisto ir kad po poros dienų tokia šlykšti savijauta praeis? Kas vartojate Trittico, papasakokit, kiek maždaug laiko jums užtruko, kol praėjo bjaurus šalutinis vaisto poveikis? Jeigu dar kokias 5 dienas taip bus, trenksiu šiuos vaistus į šiukšliadėžę, nes turėsiu svarbių ir neatidėliotinų įsipareigojimų, kurių, būdama tokios savijautos, tikrai neįgyvendinčiau. Trittico paskyrė, nes depresija ir dėl didelės įtampos ir pervargimo jau visą mėnesį paūmėjusi nemiga, o Stilnox nebesuveikdavo. :oops:

Apie pora savaiciu jei nepraeis pasikonsultuok su gydytoju
Parašė BoutThatLife
VVika rašė:Geriantieji si vaista, ar dar papildomai geriate kokius AD?

Teko
Parašė face
#339831 Prisiduodu, kad jau daugiau nei 2 savaites geriu po trečdalį Trittico (50mg) ir baisieji šalutiniai poveikiai sumažėjo iki minimumo. Dar rytais bando paskaudėti galvą, stingsta kaklo raumenys, atsikėlusi rytais dar kokią valandą jaučiuosi šiek tiek apsvaigusi. Ryškiausiai jaučiu, kad džiūsta akys ir burna.

Iš teigiamų poveikių miego atžvilgiu, tai vaistas veikia skirtingai. Vartoju prieš miegą kartu su 0,25 arba 0,5mg Xanax, tai kartais užmiegu greitai ir miegu iki žadintuvo tik porą kartų lengvai prabusdama naktį, bet apsiverčiu ant kito šono ir toliau nusmingu. Būna, kad vaistai tarsi nesuveikia ir 2-3val niekaip nepavyksta užmigti, arba pavyksta gana greitai užmigti, bet po to prabundu 5val ryte ir porą valandų būdrauju, tad vėl nusmingu ir kietai pamiegu iki 9-10val ryto. Žodžiu, kol kas dar tik bandau susivokti kaip čia tas vaistas veikia ir nuo ko priklauso, kad kai kada nesuveikia.
Parašė BoutThatLife
face rašė:Prisiduodu, kad jau daugiau nei 2 savaites geriu po trečdalį Trittico (50mg) ir baisieji šalutiniai poveikiai sumažėjo iki minimumo. Dar rytais bando paskaudėti galvą, stingsta kaklo raumenys, atsikėlusi rytais dar kokią valandą jaučiuosi šiek tiek apsvaigusi. Ryškiausiai jaučiu, kad džiūsta akys ir burna.

Iš teigiamų poveikių miego atžvilgiu, tai vaistas veikia skirtingai. Vartoju prieš miegą kartu su 0,25 arba 0,5mg Xanax, tai kartais užmiegu greitai ir miegu iki žadintuvo tik porą kartų lengvai prabusdama naktį, bet apsiverčiu ant kito šono ir toliau nusmingu. Būna, kad vaistai tarsi nesuveikia ir 2-3val niekaip nepavyksta užmigti, arba pavyksta gana greitai užmigti, bet po to prabundu 5val ryte ir porą valandų būdrauju, tad vėl nusmingu ir kietai pamiegu iki 9-10val ryto. Žodžiu, kol kas dar tik bandau susivokti kaip čia tas vaistas veikia ir nuo ko priklauso, kad kai kada nesuveikia.

Man panasiai nuo kito vaisto taip budavo , bet praejus porai menesiu viskas susitvarke ir miegot pradejau gerai ir rezimas susitvarke. Dar palauk kol organizmas visai susitaikys su vaistu
Parašė face
#339860 Ačiū, BoutThatLife.
Tikiuosi, kad miego klausimu įeisiu į normalias vėžes. Nes jau labai reikia tvarkingo dienos režimo. Kiek tai nuo manęs priklauso - stengiuosi laiku eiti į lovą, bet kol kas vis dar nežinau, ko kasnakt tikėtis - miego ar blūdijimo :)
Parašė face
#341740 Jau 10 parų kaip mečiau Trittico Retard (ne savo nuožiūra, viskas buvo suplanuota su gydytojos rekomendacijomis), vartojau 2 mėnesius.
Abstinencija buvo baisi, išryškėjo maždaug į antrą parą ir truko dar 4-5 paras: baisus vidinis drebulys, nerimas, o kartu, nesuprantu kodėl, bet pradėjo grįžti ir depresiniai dalykai, tokie kaip verksmingumas, tuštumos jausmas, kurį keičia liūdesys ir visiška neviltis. Ta abstinencija tai dar nieko, kažkaip ištveriamas dalykas, bet kodėl taip nutempė žemyn depresiniai dalykai - štai kur klausimas? :(
Trittico buvo gerai sutvarkęs nemigos problemas, bet metus vaistą sugrįžo ir nemiga :( Kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad geriausia buvo tuomet, kol gėriau tik 1 antidepresantą (Elontril, jį ir tebegeriu iki šiol), o kiekvienas naujo vaisto įvedimas tik laikinai panaikindavo konkrečius simptomus (nemigą arba nerimą), bet jų negydė. Todėl, kai atrodydavo, kad jau miego ir nerimo reikalai susitvarkė, metus vieną ar kitą vaistą - problemos sugrįždavo. :bloga Nežinau ko tikėtis, gal tiesiog to, kad pasikankinus porą savaičių ar mėnesį, organizmas pats išsispręs miego klausimus ir kažkaip sugrįšiu į paros ritmą, nes naktį pamiegojus vos porą valandų dabar tenka visą dieną pravaikščioti kaip zombiui :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#361059 Ir aš. Gera dabar miegot be vaistų, blogiausiu atveju kloniko įkali ir ramu :)))
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#361067 as klonika vartoju tik miegui, jei reikia, man buvo prirase ir diena gerti, tai vaiksiodavau kaip zombis, rodos eidamas uzmigsi, bet nerimo nenuimdavo, tikrai buvau kaip zombis, miegasa imdavo ir baime budavo....
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Kovotojas rašė:as klonika vartoju tik miegui, jei reikia, man buvo prirase ir diena gerti, tai vaiksiodavau kaip zombis, rodos eidamas uzmigsi, bet nerimo nenuimdavo, tikrai buvau kaip zombis, miegasa imdavo ir baime budavo....

Man nuo kloniko kaip tik pilna energijos buna ir gera ir ramu. Nesuprantu as kaip kitiem jis migdo :) Geriu as diena karts nuo karto, bet dabar geriu po puse, nes nuo visos atrodau kaip isgeres alkoholio :D
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#361088 dabar lankau psihoterapija, tai pakalbam ir nevisiems vienodai veikia tie patys vaistai, man klonikas nenuimdavo is vis nerimo, tik migde
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Kovotojas rašė:dabar lankau psihoterapija, tai pakalbam ir nevisiems vienodai veikia tie patys vaistai, man klonikas nenuimdavo is vis nerimo, tik migde

Man tai klonikas kazkoks stebuklas kuri isgerus pasijauti kaip ant sparnu ir veikia pora dienu :) Tik su juo reikia atsargiai, kad nepriprasti.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#361093 tiems psihetram irgi sunku, kol pritaiko tuos vaistus, kaip kam veikia, atsimenu kai man klaipedoje israse seroxata su fliuanxoliu, tai gydytojas, pasake, jei po dvieju savaiciu nebus pagerejimo, skambink, bet aciu dievui, labai tiko.