- 2012 02 14, 16:56
Raimis, o kokį dar vaistą naudoji? Gali būti kad nuo jo. Man šiaip kažkada kojas niežtėjo, kažkoks nervinis niežulys ir nemanau kad aplamai su kokiais nors vaistais siejosi. Kaip užėjo taip ir praėjo nors vienu momentu taip draskiausi kad sakes. O gal ir nuo kokio drabužio tai galėjo atsitikti... Sunku dabar jau spresti, bet dermatologe tik savo ligas zino tai kazkokio ziauraus tepalo bande man ipirsti kad tepciausi, o pazystami paskaite kad ten man oda nusilups patepus, ir atkalbejo. Kaip jau sakiau panieztejo savaitele ir praejo. Vis gi verta pasiteirauti gydytojo jei per keletą dienų nepraeina savaime. Nusiprk antialeginiu vaistuku, isgerk ir paziurek kokia reakcja. Gali but ir kokiu erkuciu patalyneje uzsiveise, kas zino?
Lexotanili (kita bromazepamo forma) as vis pavartoju jau kokie 5 metai bet pagrinde tai tik protarpiais. nevartoju ilgiau kaip 1-2 savaites ir tai dazniausiai tik puse tabletes kas tesudaro 1,5 mg. Po to kuri laika geriu po ketvirti, veliau po ketvirti kas antra diena ir taip nulipu.
Bet tarkim visus praeitus metus as ji naudojau tik reikalui esant vienai dienai, tarkim kai labai zusierzinu ar koks didesnis stresas uzeina, kad neuzkibti ant depresijos ilgesniam laikui. Toks "on demand" naudojimas manau cia labiausiai tinka, nes kaip jau kazkas minejo anksciau sitas vaistas negydo, o tik duoda atsikvepti. Maskuoja varginancius simptomus.