Moderatorius: signs
- 2014 06 15, 04:28
Kai labai blogai, kai minčių nebesugaudau, tada padeda jis man nedidelėm dozėm, 100mg kasdien. Kai pagerėja, tada jau pati jaučiu, kad man jų nebereikia. Bet dar naudoju juos gal biškį ne pagal paskirtį, bet būna siaubingų dienų, kurias tiesiog norisi praleist, tai išgeriu 200-300mg ir pusantros paros atsijungus visiškai. Tik pikta atsibundu paskui.
- 2014 06 15, 18:44
Man paskirta jų gerti 400mg vakare, tai viskas iš esmės nuo jų gerai, nesijaučia jokių blogumų ar ko, nors pamiršus išgerti (to prevencijai pasidedu dar prieš eidama vonion ant šaldytuvo kampo vakarinę dozę ir iškart rytinę, kad kitądien nepamirščiau) laukia bemiegė naktis. Anksčiau specialiai, būdavo, neišgeriu, nes norėdavau nemiegot ir paskui eit mokyklon visa besipurtanti po bemiegės nakties.
Daugiausia jų yra tekę gert 800mg parai, tuomet jau ir spaudimas krisdavo rytais smarkiai.
Daugiausia jų yra tekę gert 800mg parai, tuomet jau ir spaudimas krisdavo rytais smarkiai.
- 2014 06 17, 09:57
Keista, kad gydytoja sakė, jog negalėjo nuo jų nukristi kraujospūdis... Aš paskaičiau, kad čia nemigai juos geria ir klausiau savo gydytojos, kaip šitie vaistai, gal man tiktų geriau miegoti. Iškart paklausė, koks kraujospūdis, kai pasakiau, kad linkęs į žemesnį, sakė, kad netiks, nes mažina spaudimą...
EniGmO rašė:man nuo šitų vieną kart nukrito spaudimas iki 60 ant 40....prieskambari nukritau...siaip gyd. sakė ,kad taip negalėjo būt nuo šių vaistų.,bet info lapelyje rašoma,kad negalima vartoti žemą spaudimą turintiems...tai kaip yra iš tikrųjų...ir dar man nuo jų būna keistas jausmas kojose kartais ir visame kūne,toks kaip paralyžius,neramumas,žodž labai nemalonus jausmas
Keista, kad gydytoja sakė, jog negalėjo nuo jų nukristi kraujospūdis... Aš paskaičiau, kad čia nemigai juos geria ir klausiau savo gydytojos, kaip šitie vaistai, gal man tiktų geriau miegoti. Iškart paklausė, koks kraujospūdis, kai pasakiau, kad linkęs į žemesnį, sakė, kad netiks, nes mažina spaudimą...
- 2014 06 17, 11:37
Teko gert pries pora metu. Manes jie visiskai neveike. Nei migde nei kas gero buvo neii kas blogo tai nutraukem.
- 2014 06 26, 21:38
man skyre jo 25mg tablete, bet ta tablete gerti ketviriciais, tai labai mazai, bet jie visitek veikdavo, tik dabar jie man baigesi, ir vel pradejau sunkiai miegot, tai jei gert kokius 300mg tai cia turetu uzmigdyt visus afrikos dramblius . Gal kas zinot ar yra nuo jo pripratimas?
- 2014 06 26, 21:42
Sveikas, gal gali placiau apie ta histamina? Jis gali sukelti nemiga tas histaminas?
biggie rašė:mazos dozes quetiapino (iki 50mg) pagrinde tik migdo, nes toks kiekis pagrinde blokuoja histamino receptorius. Kaip neuroleptikas (t.y. Dopamino 2 receptoriaus blokada) jis veikia tik nuo didesniu 400mg+ doziu
Sveikas, gal gali placiau apie ta histamina? Jis gali sukelti nemiga tas histaminas?
- 2014 06 26, 22:03
http://lt.wikipedia.org/wiki/Histaminas
Tomas88 rašė:biggie rašė:mazos dozes quetiapino (iki 50mg) pagrinde tik migdo, nes toks kiekis pagrinde blokuoja histamino receptorius. Kaip neuroleptikas (t.y. Dopamino 2 receptoriaus blokada) jis veikia tik nuo didesniu 400mg+ doziu
http://lt.wikipedia.org/wiki/Histaminas
- 2014 06 26, 22:27
Tomas88, siaip ne, nuo jo neturetu buti pripratimo.
- 2014 06 27, 09:06
Priklausomybes kaip nuo kokiu raminamuju nebuna . Bet tolerancija jom vystosi , as 400 mg geriau . Is pradziu tai tikrai smigdavau juodai nuo ju , po kokiu 2 metu isgeres galiu eit ir pasivaiksciot dar .
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- 2014 06 27, 12:29
Del tolerancijos esi teisus. Tik tau pasiseke - vartodavau 200 mg, smigdavau tik pirmas vartojimo dienas.
- 2014 06 27, 17:26
As gan ilgai smigdavau
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- 2014 06 29, 00:08
Na dar skirtumas ar XR pvz Seroquel ar paprastą, aš porą metų gėriau paprastą įv. dozėm, tai po val. jau imdavo miegas, o dabar XR geriu 400mg ir nemigdo absoliučiai, naktinėju dabar, nors tvarkingai šeštą val. išgėriau..... 18val. seroquel XR 400mg man liepė gert gydytoja, ne pati sugalvojau.
- 2014 06 29, 14:22
Aš XR irgi gėriau, taip pat, man rodos, šeštą vakare. Bet taip įdomiai man su juo būdavo, kad kokią devintą - pusę dešimt jau norėdavosi miego, o jeigu norėdavau kažkiek panaktinėt ilgiau ir išgerdavau vaistus, na, tarkim, kokią aštuntą ar pusę devynių, tai jau visą naktį nebeužmigdavau.
O dabar geriu paprastą, neprailginto veikimo, tai išgeriu prieš pat miegą, o po kokio pusvalandžio jau pradeda jaustis, kad nebegaliu nei rankų, nei kojų pajudint, visas kūnas apsunksta iki nebegalėjimo pasijudint, o tada jau greitai užmiegu. Šiaip tą ketipinorą dabar geriu pagal aplinkybes, na, jeigu būnu nusikalus ir einu miegot aštuntą, tai tada ir išgeriu, tai vienodai gerai suveikia. O jeigu užmirštu išgert visai, tai tada tik paryčiais užmiegu. Dabar 400mg geriu, tai gan gerai, va 800mg jau mane iš klumpių versdavo pirmom dienom
O dabar geriu paprastą, neprailginto veikimo, tai išgeriu prieš pat miegą, o po kokio pusvalandžio jau pradeda jaustis, kad nebegaliu nei rankų, nei kojų pajudint, visas kūnas apsunksta iki nebegalėjimo pasijudint, o tada jau greitai užmiegu. Šiaip tą ketipinorą dabar geriu pagal aplinkybes, na, jeigu būnu nusikalus ir einu miegot aštuntą, tai tada ir išgeriu, tai vienodai gerai suveikia. O jeigu užmirštu išgert visai, tai tada tik paryčiais užmiegu. Dabar 400mg geriu, tai gan gerai, va 800mg jau mane iš klumpių versdavo pirmom dienom