Moderatorius: signs

Parašė K2_fujative_K2
DeVilbiss rašė:As jau ne vieni metai 60 proc netektu darbingumu . Visu etatu darbinantis jokiu problemu del to , bet kaip darbinaus ,su algos subsidijavimu darbadaviui tai kazkodel jiem parkeliavo dokumentai ,kad galiu 7 h dirbt per diena . O jei paprastai forminantis tai 8 h galima .Keistai .

As ieskausi darbo, kad puse etato butu
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#332744 Man jau stoga rauna ta bedarbyste , nu tai pirma ko reikia tai teisiu , nuejau pas psi , negaliu laikytis teisiu . Dabar is vis uzstrigau ka daryt . Tokios imones kuriose dirbciau niekada nesikuria tokiose vietose ,kad autobusu pasiekciau .
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#332745 P.S teko pries kelis metus formaliai puse etato dirbt , o realiai tai vos ne dviem , ne i nauda isejo sveikatos atzvilgiu . Ir nuo stogo tableciu pavalgiau daugiau ta laikotarpi , o dar ir fiziniu problemu atsirado , tai po tokiu darbu dar teko po poliklinikas pasitasyt .
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#336017 Kas buvot paskutiniu metu komisijoj , siandien buvau tai ne apie psichika kalba ejo o apie fizine bukle . Keistai kazkaip .
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#336023 Aš buvau. Manęs apskritai daug neklausinejo. Viskas buvo issamiai surasyta dokumentuose. Dar daugiau, nei aš pati būčiau kada nors pastebejus. Bet klausinejo ir apie fizine bukle, nes tai irgi prisideda prie mano bendro darbingumo. Tarkime, as nuo vaistu esu nutukus, tai jau kazkokio fizinio darbo sunkaus nelabai galeciau padirbt ir t.t.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#336057 Manes net rankas paprase parodyt , kaip pasakiau ka dabar dirbu :D O popieriu blin tai ir daug dabar maciau ant stalo anksciau tiek neprirasydavo grupei . Siaip jau depresija nurase , bet fuck.20 dar yra nu tai nezinau , ka ten gausiu .
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#340695 Man davė. 60%. Tiesa, man dėl fizinės negalios davė, tai gal nelabai ir naudinga informacija šita bus tau.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#342614 Kam teko eiti pakartotinai dėl grupės? Ar viskas taip pat kaip pirmą kartą, t.y. klausinėja klausimus kabinete. Ar paprasčiau?

Jeigu man buvo skirta vieniems metams 40 proc. darbingumo, tačiau per metus būklė nepagerėjo, o tik pablogėjo, kažin, ar galiu tikėtis gauti panašų neįgalumo procentą? :(
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#342622 Manau, kad jei diagnozė yra sunkesnė, nei depresija neįgalumo procentas nesumažės
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
DDarijus rašė:Manau, kad jei diagnozė yra sunkesnė, nei depresija neįgalumo procentas nesumažės

Tai jeigu aš su sunkia depresija gavau tokį procentą, o per metus savijauta tik pablogėjo, tai kokios dar reikia papildomai diagnozės. Papildomas atsirado reiškinys - drebančios rankos, nagų net nusilakuoti pati nesugebu :(
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#342859 Rankos gal dreba nuo neuroleptikų?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
malonas rašė:Rankos gal dreba nuo neuroleptikų?

Ne, ne nuo neuroleptikų. Dar įtarinėjau bupropioną, bet geriant tuos pačius vaistus pablogėjo, t.y. ėmė labai drebėti rankos, jau nekalbu, kai susinervinu ar ima nerimas. Gydytoja sako, kad čia grynai nervinio pagrindu.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
HappyAngel rašė:Kam teko eiti pakartotinai dėl grupės? Ar viskas taip pat kaip pirmą kartą, t.y. klausinėja klausimus kabinete. Ar paprasčiau?

Jeigu man buvo skirta vieniems metams 40 proc. darbingumo, tačiau per metus būklė nepagerėjo, o tik pablogėjo, kažin, ar galiu tikėtis gauti panašų neįgalumo procentą? :(

Pirma kart kai gavau tai isleidziant is ligonines patys daktarai nustate ir sutvarke, antra poliklinikoj sutvarke, paskui kazkaip keitesi, kad reikejo eiti i nustatymo tarnyba ar kur ten tai klause ar esi savarankiskas tipo nusiprausi valgyt pasidarai gal ka tokio ir klaus.