Moderatorius: signs

Parašė Rutuxs0209
#193440 penkios dienos geriu seratronina, nuo siandien turejau gerti visa tablete, bet vidurdieni uzeina galvos skausmai (galima kente) ir siek tiek slopina, tai galvoju kaip padidinsiu doze kas bus? Gal kas galit patart?
Kartu geriu ir klonazepama...
Parašė Rutuxs0209
#193442 tiksliau Sertralinum, sunkoka su tais vaistu pavadinimasi :D
Parašė Stiklinės_akys
#193450 Man pradžioj ir galvą kiek mausdavo vidury dienos. Pradžioj gėriau 50mg, padidinau iki 100, tada buvo liepta gydytojos pereit prie 200mg (na aišku, palaipsniui - pirmai 150 po to 200). Bet tuo pereinamuoju laiktarpiu irgi paskaudėdavo galvą.. Vėliau praėjo :bloga Dabar jei pamirštu išgert skauda
Parašė Rutuxs0209
#193824 Labutis, Stiklinės_akys, o kaip tau nustate, kad reikia didint doze? As geriu siuos vaistus antra savaite ir jau pasaliniu lyg ir nejauciu.
Parašė Stiklinės_akys
#193887 Po kažkiek laiko, juos vartojant, man nežymiai buvo pagerėję, o paskiau vėl kažkaip smigau žemyn... Tada ir didino... Dabar savijauta pusėtina...
Parašė NElinksmaKittie
#201612 Aš zoloft geriu jau septynias dienas, tačiau jaučiuos sumautai...Būsena tik pablogėjo. Padidėjo nerimas, nemiga atsirado,nuotaika klaiki,lenda į galvą įvairios mintys, verkšlenu vis. Anksčiau gėriau Alventa, turiu pasakyti,kad buvo geriau..Nebuvo gerai, bet buvo kur kas geriau nei dabar.Dabar nė nežinau ką daryti. Ar eiti pas gydytoją ar dar laukti kokio pagerėjimo..?
Parašė Benny
#201615 gal reikia palaukt kol vaistas normaliai prades veikt?
taciau giditoya man sake kad vaistai pradeda iskart veikt pasiiaucia pirmas dienas kai isgeri
zinok man ir gi buvo didelis nerimas kai pradeiau vaistus gert nezinoiau ka dadrit bet aciu dievui suradau xanaxo isgeriau ir ramiau bet po biski atsistato viskas normalizuoiasi bet nerima vis tiek nedideli bet iauciu
Parašė Benny
#201616 pas mane ir gi ira beda su nerimu niekaip is nepraeina kad visai dingtu.. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#201621 palauk pusmeti gal praeis....norit jus visko pergreit...vaistu normalu kazkoki poveiki galima pajust po dvieju savaiciu manau...ir tai tik mazi pokyciai bus...pirma savaite pradejus gert ad yra kosmaras dazniausiai
Parašė NElinksmaKittie
#201644 Nepergreit noriu poveikio..Tiesiog, kai keisdavo vaistus niekada nebūdavo taip,kaip dabar yra. :(
Parašė Benny
#201645 dangiska ira teisi) man kiekviena diena vis geriau o anksciau buvo toks pats kosmaras manau kaip tavo :by
Parašėnemoku
NElinksmaKittie rašė:Nepergreit noriu poveikio..Tiesiog, kai keisdavo vaistus niekada nebūdavo taip,kaip dabar yra. :(

Žinok, per greitai, juk rašei, kad tik septynias dienas geri. Depresija tikriausiai susirgai ne staigiai per savaitę, todėl ir sveikimas gali užtrukti. O gal tavo simptomams yra priežastis - stresas, pokyčiai gyvenime ir pan?
Paskutinį kartą redagavo nemoku 2010 09 04, 14:05. Iš viso redaguota 2 kartus.
Parašė Benny
#201651 o as susirgau galima sakit per viena diena ir viskas prasideyo negidant
veliau neistveriau :song
Parašėnegative
#201690 ne nu...:bloga šalutiniai prasideda pradėjus gert AD, baigiasi (priklausomai kiekvienam individualiai) per kelias dienas, savaitę, mėnesį ar kelis mėnesius... vienas gal išvis nejaus šalutinių, kitas jaus kraupius. informacinis lapelis šiaip būna vaistų pakuotėj. nemiga, apetito pokyčiai, svorio pokyčiai, pykinimas, suicidinės mintys etc. o pagerėjimao (jei tie AD tikrai tinka) anksčiau dviejų savaičių tikrai nebus. reikia laukt.
išvis, nematau jokiso prasmės diskutuoti apie vaistų poveikį, jų šalutinius ir pan, kadangi kiekvienam jis skirtingas.
Parašė NElinksmaKittie
#201729 Aš sergu depresija jau apie aštuonerius metus. Kai viskas parsidėjo tai pats pirmasis vaistas buvo zoloft, vėliau keitė į kažkokius dar kitokius,po to i seroxat, o dar vėliau į Alventą, dabar vėl į zoloft'ą.. Na, gyvenime išties vyksta šiokie tokie pokyčiai,kurie gal kelia stresą...Prasidėjo mokslo metai, pradėjau gyventi su vaikinu būgštauju,kad nepavyks visko suderinti, kamuoja mintys,kad mane paliks, nes esu dabar visiįškai netokia kokia buvau..Ir taip pat kirba galvoje mintis, kad esu perprasta jam...Visiškai nesuprantu kas su manimi daros..ir iš kur tokios mintys.. :bloga