Moderatorius: signs

Parašė Edita z
Deividas rašė:Ir kitas dalykas bent man tai kaip pradedu vartot AD ir neuroleptikus.. atsiranda nerviniai valgymai ir nuolatinis alkis. Iki jų vartojimo niekad nebūna, o va su vaistais nervinis persivalgymas iškart atsiranda man. Tai tampa dvigubai sunkiau atsilaikyt nuo maisto. Žodžiu.. tenka susitaikyt su tuo ir slėptis nuo žmonių kuriam laikui. Bet aišku nepatariu taip elgtis kaip aš, geriau eit į žmones ir stengtis nesukt galvos. :D

Supratau, nes ir man nesuprantu ar sotumo jausmas lieka skrandyje ir nepasiekia smegenų, ar nervas, kurį norisi nusimesti kažką kramtant.
Aš gydytojai pasakiau, kad imsiu sirgti antsvorio liga jei taip svoris augs, tai ji man skiria mažesnes vaistų dozes. Bijo ,kad paskui nesusikurciau naujos antsvorio ligos dar pirminės nissigydziusi.
Supratau AD ir kiti vaistai kelia kitas problemas, ty gydo galvą, o augina riebaliukus.
Nežinau pasimetusi, taip ir liks dilema emocinis kaifas arba dugnas, manekenės kūnas arba 3 nėštumas :achtung
Ačiū, kad pasidalinate, sėkmės Jums.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Edita z rašė:
Deividas rašė:Ir kitas dalykas bent man tai kaip pradedu vartot AD ir neuroleptikus.. atsiranda nerviniai valgymai ir nuolatinis alkis. Iki jų vartojimo niekad nebūna, o va su vaistais nervinis persivalgymas iškart atsiranda man. Tai tampa dvigubai sunkiau atsilaikyt nuo maisto. Žodžiu.. tenka susitaikyt su tuo ir slėptis nuo žmonių kuriam laikui. Bet aišku nepatariu taip elgtis kaip aš, geriau eit į žmones ir stengtis nesukt galvos. :D

Supratau, nes ir man nesuprantu ar sotumo jausmas lieka skrandyje ir nepasiekia smegenų, ar nervas, kurį norisi nusimesti kažką kramtant.
Aš gydytojai pasakiau, kad imsiu sirgti antsvorio liga jei taip svoris augs, tai ji man skiria mažesnes vaistų dozes. Bijo ,kad paskui nesusikurciau naujos antsvorio ligos dar pirminės nissigydziusi.
Supratau AD ir kiti vaistai kelia kitas problemas, ty gydo galvą, o augina riebaliukus.
Nežinau pasimetusi, taip ir liks dilema emocinis kaifas arba dugnas, manekenės kūnas arba 3 nėštumas :achtung
Ačiū, kad pasidalinate, sėkmės Jums.

Jeigu del svorio nerimaujate, tai bandyciau vortioxetine. Nei man neaugo nei esu girdejes kad kazkam augtu
Parašė Edita z
Mmdzhey rašė:Auga ir nuo vortioxetine jei yra emocinis valgymas, išbandyta.

Mano gydytoja taip pat sakė, plius šis vaistas mano atveju netinka. Gydytoja konstatavo, kad nerimo metu žmogaus medžiagų apykaita greitesnė, o nurimus ir ėmus gydyti jį, medz apyk sulėtėja, atsiranda ryškesnis maisto skonis, malonumas juo mėgautis ir natūraliai žmogus suvartoja daugiau maisto.Mano atveju, net tas pats suvartojamas kiekis , jau sudeginamas ne taip greit, kaip lėtinio nerimo streso metu. Tai, kad reik atrasti tą viduriukâ kâ ir bandau, dabar ribodama ,ateity tikiuosi kai kūnas kiek atsigaus ir kitaip tai susireguliuoti.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#419696 Man idomu, gal kam nuo jo buvo sutrikes ciklas? :?
Parašė Edita z
#419702 Manau, ciklas gali sutrikti, nes jie kaip ir Eglonyl kelia prolaktino kiekį, gali didėti krūtys ir net skystis iš spenelių skiriasi. Šie neuroleptikai ty Tiapridal silpni, vartojami neilgai, úmiam periodui sureguliuoti. Aš juos vartojau, bet man kėlė apetitą ir krūtis padarė skausmingas ir dideles ,tai su gydytojos paskyrimu apie 3-4 mėn vartojau, po to liepė nutraukti, tik sakė jei reiks grįšim prie jų. Man Tiapridas labai gerai malšino somatinius skausmus, pečių, skrandžio, galvos. Ir dabar kai užeina isgeriu 1/2 tabl vietoje Ibumetino ir suveikia, arba užėjus nerimukui vietoj Xanax. Jūs pasiteiraukite gydyt dėl ciklo, bet manau teks pakenteti , gal paskui nutraukus susitvarkys, svarbu, kad Jums padeda pagrindinei problemai , o vaistukai visi su pasaliniais deja...daugiau ar mažiau
Parašė Ieva Mickutė
#419763 Sveiki,

gydytoja išrašė šį vaistą dėl nemigos. Bet pasiskaičiau, kad čia kažkoks alkoholikų vaistas.. suglumau.. noriu pasiklausti.

1. ar jis kažkam padeda su nerimu?
2. Su nemiga?
3. Kelinta valanda prieš miegą jį geriant, kai einant miegot, ar pvz valanda prieš miegą?
4. Jeigu čia alkoholikų vaistas:D TURBŪT visiškai negalima vartoti alkoholio? ar kas nors vartojo? kokia savijauta?
AČIŪ UŽ PAGALBĄ.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419764 Joks ne alkoholiku vaistas. Galima gert ir su alkoholiu. Tiesiog gerai nuima pahmiela... Padeda su nerimu, ypac somatiniais (kuno) simptomais, bet del nemigos tai nepadeda.
Parašė Ieva Mickutė
#419765 keista, nes išrašė man nemigai, aišku ta nemiga pasireiškia dėl nerimo. Ir turbūt čia bus į temą, nes nerimas pasireiškia somatiniais simptomais. Pradedu iš įtampos smilkinius mausti, kakta visa susirauke atrodo nebeatrauksi. Karštis, šaltis išpila. Tai gal kai nuims šiuos simptomus, tai ir migdyt pradės? o gal žinote kaip dėl vartojimo, ar jis pasireiškia iš karto, kad ta prasme, nerima nuims iš kart prieš einant miegoti, ar čia reikia laukti kaip su AD 2 sav? ačiū
Parašė Ieva Mickutė
#419766 ir keista kodėl kai kurių vaistų aprašymuose rašo pvz alkoholizmui gydyti, bet gydo jie visai ką kita ir tas nėra paminėta.. sunku man tais daktarais pasitikėti, o dar kai lapeli paskaitai, tai išvis nežinai ką galvoti
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#419774 Siaip tai manau, kad su psichotropiniais vaistais geriau alkoholio nemaisyti.
As tai neskaitau tu lapeliu...

Tai jus teisi, nei nemiga del nerimo, tai nuemus nerima-uzmiegat.

Daktarai ne zudikai. Daug metu mokosi, kad gydyti zmones. Geriau ir tiapridali, po kokio menesio ir nueme :)))
Parašė Edgaraskarma
#419782 nes man irgi buvo siu išrašę, bet negeriau, nes is komentaru supratau, kad nemigdo. Ir jeigu tik per menesi suveikia, tai turbut net neverta laukti.
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
Edgaraskarma rašė:nes man irgi buvo siu išrašę, bet negeriau, nes is komentaru supratau, kad nemigdo. Ir jeigu tik per menesi suveikia, tai turbut net neverta laukti.

Bet smegenys toks dalykas, kad kai kurie vaistai ne is karto suveikia. Turi buti pasiekta tam tikra koncentracija kraujyje. Tada pradeda veikti