- 2021 03 21, 22:28
Supratau, nes ir man nesuprantu ar sotumo jausmas lieka skrandyje ir nepasiekia smegenų, ar nervas, kurį norisi nusimesti kažką kramtant.
Aš gydytojai pasakiau, kad imsiu sirgti antsvorio liga jei taip svoris augs, tai ji man skiria mažesnes vaistų dozes. Bijo ,kad paskui nesusikurciau naujos antsvorio ligos dar pirminės nissigydziusi.
Supratau AD ir kiti vaistai kelia kitas problemas, ty gydo galvą, o augina riebaliukus.
Nežinau pasimetusi, taip ir liks dilema emocinis kaifas arba dugnas, manekenės kūnas arba 3 nėštumas
Ačiū, kad pasidalinate, sėkmės Jums.
Deividas rašė:Ir kitas dalykas bent man tai kaip pradedu vartot AD ir neuroleptikus.. atsiranda nerviniai valgymai ir nuolatinis alkis. Iki jų vartojimo niekad nebūna, o va su vaistais nervinis persivalgymas iškart atsiranda man. Tai tampa dvigubai sunkiau atsilaikyt nuo maisto. Žodžiu.. tenka susitaikyt su tuo ir slėptis nuo žmonių kuriam laikui. Bet aišku nepatariu taip elgtis kaip aš, geriau eit į žmones ir stengtis nesukt galvos.
Supratau, nes ir man nesuprantu ar sotumo jausmas lieka skrandyje ir nepasiekia smegenų, ar nervas, kurį norisi nusimesti kažką kramtant.
Aš gydytojai pasakiau, kad imsiu sirgti antsvorio liga jei taip svoris augs, tai ji man skiria mažesnes vaistų dozes. Bijo ,kad paskui nesusikurciau naujos antsvorio ligos dar pirminės nissigydziusi.
Supratau AD ir kiti vaistai kelia kitas problemas, ty gydo galvą, o augina riebaliukus.
Nežinau pasimetusi, taip ir liks dilema emocinis kaifas arba dugnas, manekenės kūnas arba 3 nėštumas
Ačiū, kad pasidalinate, sėkmės Jums.