Moderatorius: signs

Parašė zaliasis
maumau15 rašė:
zaliasis rašė:Gal zinot kokia panasiu vaistu y situos kad svoris neaugtu?

zeldox :super

Oj sitie man netiko nemiegojau nesamones mislinau naktim.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#367363 Nezinau kiek tos meta-studijos tikslios, bet galima siek tiek tendenciju izvelgti. Kalbant apie svorio auginima, rezultatai lyg ir tokie:

Haloperidol 0.09 (–0.00 – 0.17) not significant
Ziprasidone 0.10 (–0.02 – 0.22) not significant
Lurasidone 0.10 (–0.02 – 0.21) not significant
Aripiprazole 0.17 (0.05 – 0.28)
Amisulpride 0.20 (0.05 – 0.35)
Asenapine 0.23 (0.07 – 0.39)
Paliperidone 0.38 (0.27 – 0.48)
Risperidone 0.42 (0.33 – 0.50)
Quetiapine 0.43 (0.34 – 0.53)
Sertindole 0.53 (0.38 – 0.68)
Chlopromazine 0.55 (0.34 – 0.76)
Iloperidone 0.62 (0.49 – 0.74)
Clozapine 0.65 (0.31 – 0.99)
Zotepine 0.71 (0.47 – 0.96)
Olanzapine 0.74 (0.67 – 0.81)

Jei ziprasidonas netinka, kitas ejimas turbut butu amisulpridas
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#367711 kas nors bandet abilify 20 ir daugiau mg dozes?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#368552 Jau 30 mg geriu. Smegenys net girgzda.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#375322 Sveiki visi, kam teko vartoti ar vartosite šį vaistą :) Nusprendėme ir mudu su psichiatre jį išmėgint, bet kas mane nustebino, tai kardinaliai pasikeitusi kaina: vaistai.lt ir vaistų paieškos kainynas rodo, kad didžiausia mažmeninė kaina yra apie 119 eurų su grašiais, tad jau planavau ieškoti pigiausio generic'o. Pasirodo, vienos tabletės kaina "Eurovaistinėje" yra 1.38 eur, tad visa pakuotė kainuoja apie 38 eur su centais. Skirtumas tarp pigiausio generic'o - Aripiprazolum Mylan, jei neklystu - apie 10 eur už dėžutę. Galbūt kažkam tai bus geros naujienos :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Orthos rašė:Sveiki visi, kam teko vartoti ar vartosite šį vaistą :) Nusprendėme ir mudu su psichiatre jį išmėgint, bet kas mane nustebino, tai kardinaliai pasikeitusi kaina: vaistai.lt ir vaistų paieškos kainynas rodo, kad didžiausia mažmeninė kaina yra apie 119 eurų su grašiais, tad jau planavau ieškoti pigiausio generic'o. Pasirodo, vienos tabletės kaina "Eurovaistinėje" yra 1.38 eur, tad visa pakuotė kainuoja apie 38 eur su centais. Skirtumas tarp pigiausio generic'o - Aripiprazolum Mylan, jei neklystu - apie 10 eur už dėžutę. Galbūt kažkam tai bus geros naujienos :)

Jo, su brand'iniais pavadinimais pievas raso. Rasydavo olanzapino Zyprexa simtais euru, kai reali kaina apie 15 budavo. Tingiu tikrinti, bet su dauguma panasiai...
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
braske rašė:
Orthos rašė:Sveiki visi, kam teko vartoti ar vartosite šį vaistą :) Nusprendėme ir mudu su psichiatre jį išmėgint, bet kas mane nustebino, tai kardinaliai pasikeitusi kaina: vaistai.lt ir vaistų paieškos kainynas rodo, kad didžiausia mažmeninė kaina yra apie 119 eurų su grašiais, tad jau planavau ieškoti pigiausio generic'o. Pasirodo, vienos tabletės kaina "Eurovaistinėje" yra 1.38 eur, tad visa pakuotė kainuoja apie 38 eur su centais. Skirtumas tarp pigiausio generic'o - Aripiprazolum Mylan, jei neklystu - apie 10 eur už dėžutę. Galbūt kažkam tai bus geros naujienos :)

o Zykalor medochemie 27 eu?

Man atrodo, kad kažkas panašaus. Vaistininkas man paskaičiavo skirtumą tarp Abilify ir Arisppa.:)
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#375795 Kas vartojot didesnes nei 15 mg dozes ir kodėl jūsų gydytojas taip nusprendė?
Parašė silencieux
#375805 aš gauno leidžiamo Abilifajaus, dabar bus ketvirtas kartas, kai leis, tai kaip ir jokių pašalinių poveikių nejaučiu ir jaučiuosi gan stabiliai, bet čia jau nebeaišku, kuris vaistas tam daro įtaką, nes geriu tokį derinuką, kad ohoho
Vartotojo avataras
Parašė estranged
silencieux rašė:aš gauno leidžiamo Abilifajaus, dabar bus ketvirtas kartas, kai leis, tai kaip ir jokių pašalinių poveikių nejaučiu ir jaučiuosi gan stabiliai, bet čia jau nebeaišku, kuris vaistas tam daro įtaką, nes geriu tokį derinuką, kad ohoho

Kokius geri ir nuo ko?
Parašė silencieux
estranged rašė:
silencieux rašė:aš gauno leidžiamo Abilifajaus, dabar bus ketvirtas kartas, kai leis, tai kaip ir jokių pašalinių poveikių nejaučiu ir jaučiuosi gan stabiliai, bet čia jau nebeaišku, kuris vaistas tam daro įtaką, nes geriu tokį derinuką, kad ohoho

Kokius geri ir nuo ko?

Geriu Leponexo 350 (paprašiau, kad sumažintų iki 300), Venlafaksino 3x75mg, Parkopano du kartus per dieną, Clonazepamą, Zolpidemą, gėriau Trittico 300mg, bet šiandien paprašiau, kad pakeistų į amitriptiliną, tai dabar jo gersiu 2 tabletes. Ufff, lyg ir viskas :achtung O nuo ko... F20.6 :)
Parašė silencieux
krasoten rašė:kaip tu rasyti gali ir galvoti normalei jeigu turi sizofrenija? keistai labai :)

:achtung siūlau tik pasidomėti labiau šizofrenija ir jos rūšim. :) Mano atveju (paprastoji šizofrenija) vyrauja neigiama simptomatika (t.y. dingsta dalykai, kurie anksčiau yra buvę - valia, emocijų skurdumas, taip pat pasireiškia apatija). Egzistuoja ir pozityvi simptomatika - atsiranda dalykai, kurių prieš tai nebuvo - kliedesiai, haliucinacijos. :) Bet tai būdinga kitom šizofrenijos rūšim
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#375966 Aš kažkada, dar gulėdamas Naujosios Vilnios Universitetianime skyriuj, klausiau savo gydytojos, ar man ne paprastoji schizofrenija, bet ji sakė, kad turi būti ryškus asmenybės nunykimas palyginti su tuo, koks žmogus buvo anksčiau. :)