Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Edena
#131579 Na sunku kazka patarti, ta busena iskart neslopsta. Gal pabandyk nueiti i vaistine, visgi yra nereceptiniu raminanciu vaistuku.
Parašė Epinette
Edena rašė:Na sunku kazka patarti, ta busena iskart neslopsta. Gal pabandyk nueiti i vaistine, visgi yra nereceptiniu raminanciu vaistuku.

Dėkui, niekada nesu tokių vartojusi, bet tikiuosi, kad paprasti raminatys lašiukai padės pratraukti laisvas dienas iki kitos darbo dienos

Netinkamu metu sprogau, visi tik šnabždasi jau darbe už nugaros :cry:
Parašė Epinette
#135286 Jau apsilankiau pas gydytoją ir nežinau.... kilo įvairių minčių.

Koks buvo jūsų visų pirmasis apsilankymas pas gydytojus? T.y. ar pildėte kažkokius testus, ar iš karto paskyrė AD ir pan.?
Parašė Cinderella
#135287 o tu gali papasakot koks tas vizitas tavo buvo,ko klausė,ar pildei ką noras?
aš kaip tik šiandien eisiu pas psichiatrą ir labai jaudinuos ir bijau :bloga
Parašė Epinette
#135289 Aš buvau pas psichologę-psichoterapeutę privačiai. Man atėjus mes po truputį įsišnekėjom, kas man nepatinka gyvenime, kodėl aš blogai jaučiuosi ir pan. Jokių testų nepildžiau. Jokių man diagnozių gale nepasakė. Pokalbio gale ji apibendrintai pasakė, kokią susidarė įspūdį apie mane kamuojamas problemas. Nenorėdama nuvertinti šiltai bendraujančios, profesionalios gydytojos, galiu pasakyti, kad nieko naujo neišgirdau, nes pasakytus žodžius jau tūkstantį kartų buvau pasakiusi ir pati sau. Bet gal ir pirmo vizito metu tiek ir buvo galima tikėtis.

Kalbėjome apie valandą. Susitarėme dėl kito susitikimo, nes aš ir pati senai galvodama apie gydymą masčiau, kad turėtų būti terapija + gal AD.

Dėl AD ji nieko nesakė, nors pakalbėjome ir apie tai, kaip aš jaučiuosi fiziškai. Galvoju grįžti prie šio klausimo per kitą susitikimą.

Todėl ir kilo daug klausimų: gal man reikėjo pirmiau kreiptis į psichiatrą? Nebesusigaudau tarp tų visų gydytojų...
Parašė Cinderella
#135296 Kiek man žinoma AD ištrašo psichiatras,todėl aš pirma kreipiausi į psichiatrą...nu nežinau va tuoj jau važiuoju ir tada bus aišku =)
Ačiū už informacija :flo
Parašė Epinette
#135297 Lauksiu atsiliepimų ir įspūdžių, gal padės man sudėlioti visus taškus kur reikia.
ParašėKatinas
Epinette rašė:Lauksiu atsiliepimų ir įspūdžių, gal padės man sudėlioti visus taškus kur reikia.

as iskart ejau pas psichiatra,sakiau,kad man blogai ( smulkiai tingiu pasakot),gavau siuntima pas psichologa,ten uzpildziau pora testu,piesiau .po to ejau pas psichiatra,kuris pasake,kad sergu ( is testu) ir patare gert AD ir lankyt psichoterapija.AD paskyre dar po poros vizitu.
siaip gydytojai reikia pasakot viska,kaip jautiesi,nieko nenutylet ir nebijot
Parašė Epinette
#135337 Cinderella, o kaip jums sekėsi pas gydytoją?
Parašė Cinderella
#135342 nu žinok,nežinau net kaip atsakyt :bloga pokalbis truko neilgai,išrašė vaistų daug ir būtinai siunčia pas psichologą :bloga
o tu klausk kas rūpi,nes taip net nežinau kas tau rūpi?
Parašė Epinette
Cinderella rašė:nu žinok,nežinau net kaip atsakyt :bloga pokalbis truko neilgai,išrašė vaistų daug ir būtinai siunčia pas psichologą :bloga

įdomu, ar iš karto nustatė diagnozė, kaip ją nustatė, kuo remdamasis paskyrė vaistus...

nes man dabar toks įspūdis susidarė, kad vakar tik lengvai paplepėjau su psichologe ir ji mane paleido iki kito susitikimo.
Parašėnegative
Epinette rašė:
Cinderella rašė:nu žinok,nežinau net kaip atsakyt :bloga pokalbis truko neilgai,išrašė vaistų daug ir būtinai siunčia pas psichologą :bloga

įdomu, ar iš karto nustatė diagnozė, kaip ją nustatė, kuo remdamasis paskyrė vaistus...

nes man dabar toks įspūdis susidarė, kad vakar tik lengvai paplepėjau su psichologe ir ji mane paleido iki kito susitikimo.

per valandą laiko diagnozės nustatyti neįmanoma, kad ir kiek testų atliktum, kad ir kiek klausinėtų, kad ir koks profesionalas būtų.
Parašė Epinette
enigma rašė:per valandą laiko diagnozės nustatyti neįmanoma, kad ir kiek testų atliktum, kad ir kiek klausinėtų, kad ir koks profesionalas būtų.

o kuo remdamiesi tuomet skiriami vaistai? Tiesiog pagal bendrą būklę?
Parašėnegative
Epinette rašė:
enigma rašė:per valandą laiko diagnozės nustatyti neįmanoma, kad ir kiek testų atliktum, kad ir kiek klausinėtų, kad ir koks profesionalas būtų.

o kuo remdamiesi tuomet skiriami vaistai? Tiesiog pagal bendrą būklę?

dėl šio konkretaus atvejo - net neįsivaizduoju, man labai keista, kad taip brukami įvairiausi vaistai.
taip, pagal bendrą būklę. o diagnozę nustato bent po kelių pokalbių, mažiausiai.
Parašė Epinette
enigma rašė:dėl šio konkretaus atvejo - net neįsivaizduoju, man labai keista, kad taip brukami įvairiausi vaistai.
taip, pagal bendrą būklę. o diagnozę nustato bent po kelių pokalbių, mažiausiai.

Arba gal skubus atvejis, pvz., kai neįmanoma visai užmigti ar nurimti ir pan.

Kai pagalvoju, jei klausiu saviškės, kodėl nemini medikamentinio gydymo, tai galvos, kad labai noriu gerti AD :D nors reikia palaukti kitų susitikimų ir gal paaiškės tuomet.