Moderatorius: signs

Parašė Jayme
#408329 Stacionare šįkart gydytoja nenori išduot antidepresanto pavadinimo, kad neprisiskaityčiau šalutinių, nors antrą parą jau cypia ausyse. Paklausiu čia, koks vaistas generinis (nes originalų turbūt stacionaruose neturi) yra apvali balta tabletė, kurios vienoje pusėje įspausta 20. Gydytoja tik minėjo, kad tai SSRI. Fluoksetinas kapsulėse būna, escitalopramas max 10Mg, sertralinas 50Mg, tai ką čia man su 20Mg paskyrė? ;) Ar būna paroxetinas apvaliomis baltomis tabletėmis
Parašė Jayme
Mersas rašė:Ar nuo lamiktalio niekam nedziuvo burna?

Kokia doze geri? Man jau 50mg sukele nemiga, bijau pagalvoti, kas nutiktu su 200mg
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408351 Blogiausiu atveju prašysiu mirtazapino. Man 50 mg ir nemigą sukelia, o venlafaksinas lygiai taip pat. Kai buvau ties 150mg nemiga nepablogėjo, bent jau man asmeniškai. Dabar iš naujo grįžtu prie 200 mg
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
#408353 Gal galite patarti kas padėtų nuo paranojų? Olanzapine 20mg - jokio poveikio. Geriu dabar iš neuroleptikų quetiapine 600mg prailgintą ir haloperidol 7.5mg... Gal halo per maža dozė? Su halo geriau nei Olanzapine.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Kurama rašė:Gal galite patarti kas padėtų nuo paranojų? Olanzapine 20mg - jokio poveikio. Geriu dabar iš neuroleptikų quetiapine 600mg prailgintą ir haloperidol 7.5mg... Gal halo per maža dozė? Su halo geriau nei Olanzapine.

Quetiapinas irgi turi vietos push'ui, kartais ji ir iki 1200mg naudoja, bet cia monoterapijai. Tai turbut didink haloperidoli, tik kiek ir kaip negaliu atsakyti, su daktaru dirbkit kartu del sito
Parašė Graikas
#408459 Ar susiduriate su "smegenu ruku",apsiblausimu,suletejusia reakcija,apsnudimu? Kuom vaduojates is tokios savijautos? As naudoju noopepta vaistini ir modafinila. Juos rotuoju tarpusavyje. Galvoju,kad reiktu dar kazka pajungti,jog butu galima parotuoti didesniais tarpais. Galvoju is racetamu klases kazka,tik tiek kad jie silpnoki. Bandziau piracetama 4800mg per diena su cholinu,tai nieko gero. Pasidalinkite,kas ka naudojate nuimti auksciau minetoms busenoms.
Parašė Vardauskas
#408470 Apdujusi galva, reakcijos suletejimas pasako, kad truksta nodrenalino. Siaip ziurek pagal poreiki, bupropionas nuo 300 mg pagerins ir reakcija ir apdujimo nebus, preparatai su ginkobiloba irgi turetu padet
Parašė Graikas
Vardauskas rašė:Apdujusi galva, reakcijos suletejimas pasako, kad truksta nodrenalino. Siaip ziurek pagal poreiki, bupropionas nuo 300 mg pagerins ir reakcija ir apdujimo nebus, preparatai su ginkobiloba irgi turetu padet

150 mg bupropiono net nejutau. Ginko jau isbandytas variantas.
Parašė Vardauskas
Graikas rašė:
Vardauskas rašė:Apdujusi galva, reakcijos suletejimas pasako, kad truksta nodrenalino. Siaip ziurek pagal poreiki, bupropionas nuo 300 mg pagerins ir reakcija ir apdujimo nebus, preparatai su ginkobiloba irgi turetu padet

150 mg bupropiono net nejutau. Ginko jau isbandytas variantas.

Gingo kiek mg? Patartina kasdien 160-240 mg ir taip bent keleta menesiu