Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Silva
#128044 kai as viena karta pasidalinau su gydytoja baime kad galiu priprast prie vaistu,ji pasake kad nuo tokiu doziu(geriau 3 tabletes per diena)pripratimas net negresia
Parašė Cinderella
#128046 O tai tada pagal juos kiokiom dozėm reikia gerti kad priprastum?Aš pripratima įsivaizduoju taip:geri tarkim kurį laiką po 3tabletes tada jau tos tris nepadeda dozė didinama ir taip palaipsniui kol jau be jų negali
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#128064 as nezinau ,bet atrodo per savo gyvenima daug as tu vaistu suvalgiau ,bet kad buciau sunkiai juos metus nepamenu,mazini doze ir iseini palaipsniui.Gal mano dozes nedideles buvo,velnias zino
Vartotojo avataras
Parašė rugpjūtis2006
#136949 butent leksas man nesukelia jokios priklausomybes . geriau gal du menesius is eiles. kokia savaite kai buvo labai blogai gerdavau po 2-3 tab i diena. ir meciau ji kaip niekur nieko. aisku ir dabar turiu jo ir isgeriu karta i savaite ar dvi. bet siaip is visu ramiaku visdelto jis man geriausias ir saugiausias.
Vartotojo avataras
Parašė Smilgaa
#153563 Geriu dar neilgai, bet labai teigiamai veikia. Israse del nerimo ypac nakti (jau neturedavau kur detis, visus namus naktinis issveisdavau :DD :D ir po kelias paras nemiegodavau). Israse po 2-3 i para , o dabar jau sumazino iki 1-2 per para pasirinktinai pagal nerimo laipsni. Pradejo uztekti 1 vakare ir labai dziaugiuosi :DD
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#170068 Kiek ilgiausiai laiko esat gere lexatonili/bromazepama kasdien ? ar pavyko mesti ?ilgai geriu jau ji ir neramu kas bus ji metus ar buna lomkes ziaurios ? gal zinot kokiu budu mesti kad nepasireikstu absitencija ?
Parašėnemoku
#170174 As gal pusmeti ji geriau, meciau ir viskas, jokiu problemu.
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#170286 meginau mesti bet prasidejo baisus galvos skausmai...o seip man jis labai gerai tinka , nuima skrandzio skausmus :heart kuriu nenuima jokie vaistai nuo skrandzio :achtung
Parašėnemoku
#175374 Beje, mano sėkmingo metimo be „lomkių“ paslaptis - nežinojau, kad prie jo priprantama. :D
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#187442 Na ir man dabar israse bet bijau... ryte pabandžiau pusę išgert, tai atsijungiau 3val ir niekaip atsikelt negalėjau.. Kaži ar tokia jau didelė ta mano baimė, kad be vaistų neapsieičiau.. O gal galima gert tik kai reikalas, juk rašo kad esmės negydo? O kaži kas blogiau bromazepam ar xanaxas?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#187448 abu siaip neblogi ...nieko jie nekenkia..nebent gertum 10 metu kasdien...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#189342 O kad ilgiau poveikis tęstūsi reik išgerti daugiau ar dažniau?
Vartotojo avataras
Parašė enya
#189345 dažniau
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#189362 Geriu šį vaistą kai užeina priepoliai, imu verkti, kunas įsitempęs, drebulys,... t.y. kai blogai.
jau kokie metai. jis ramina, bet ir slopina. dirbu kartais naktimis, tad tenka kava gerti.
padeda. nejaučiu priklausomybės.
psichoterapiautas sakė kad galima bandyti pakeisti autogenine treniruote-atsipalaidavimu.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#189555 O man jau baisu, išgerdavau trupinį per kelias dienas, kai negera būdavo, o dabar vietos nerandu ir pradėjau jau po tris kart išgert,. labai baisu, bet kad nelabai tveriu... Ar čia labai blogai?