Gal nevaikštom po širdį purvinais batais-ten purvo ir taip daug
Moderatorius: signs
- 2009 05 25, 21:46
O tai tada pagal juos kiokiom dozėm reikia gerti kad priprastum?Aš pripratima įsivaizduoju taip:geri tarkim kurį laiką po 3tabletes tada jau tos tris nepadeda dozė didinama ir taip palaipsniui kol jau be jų negali
- 2009 07 11, 10:13
butent leksas man nesukelia jokios priklausomybes . geriau gal du menesius is eiles. kokia savaite kai buvo labai blogai gerdavau po 2-3 tab i diena. ir meciau ji kaip niekur nieko. aisku ir dabar turiu jo ir isgeriu karta i savaite ar dvi. bet siaip is visu ramiaku visdelto jis man geriausias ir saugiausias.
Stai visi zmones bijo dvieju dalyku: Mirties ir isproteti. Visi bijo mirti, bet jei AS numirsiu as apie tai niekda nesuzinosiu,o jeigu isprotesiu niekados to nesuprasiu
- 2009 10 07, 23:39
Geriu dar neilgai, bet labai teigiamai veikia. Israse del nerimo ypac nakti (jau neturedavau kur detis, visus namus naktinis issveisdavau
ir po kelias paras nemiegodavau). Israse po 2-3 i para , o dabar jau sumazino iki 1-2 per para pasirinktinai pagal nerimo laipsni. Pradejo uztekti 1 vakare ir labai dziaugiuosi
ir po kelias paras nemiegodavau). Israse po 2-3 i para , o dabar jau sumazino iki 1-2 per para pasirinktinai pagal nerimo laipsni. Pradejo uztekti 1 vakare ir labai dziaugiuosi Gal kam nors manes reikia?
- 2009 12 24, 12:55
As gal pusmeti ji geriau, meciau ir viskas, jokiu problemu.
- 2010 01 21, 20:21
Beje, mano sėkmingo metimo be „lomkių“ paslaptis - nežinojau, kad prie jo priprantama.
- 2010 04 15, 14:33
Na ir man dabar israse bet bijau... ryte pabandžiau pusę išgert, tai atsijungiau 3val ir niekaip atsikelt negalėjau.. Kaži ar tokia jau didelė ta mano baimė, kad be vaistų neapsieičiau.. O gal galima gert tik kai reikalas, juk rašo kad esmės negydo? O kaži kas blogiau bromazepam ar xanaxas?
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2010 05 05, 15:40
Geriu šį vaistą kai užeina priepoliai, imu verkti, kunas įsitempęs, drebulys,... t.y. kai blogai.
jau kokie metai. jis ramina, bet ir slopina. dirbu kartais naktimis, tad tenka kava gerti.
padeda. nejaučiu priklausomybės.
psichoterapiautas sakė kad galima bandyti pakeisti autogenine treniruote-atsipalaidavimu.
jau kokie metai. jis ramina, bet ir slopina. dirbu kartais naktimis, tad tenka kava gerti.
padeda. nejaučiu priklausomybės.
psichoterapiautas sakė kad galima bandyti pakeisti autogenine treniruote-atsipalaidavimu.

kuriu nenuima jokie vaistai nuo skrandzio