Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Meta
#156693 As irgi pries miega geriu del visa ko, beje, pradejau miegot, baigesi mano isprotejimai naktimis, ir siaip geresne nuotaika, net nesislepiu kai kas nors i namus uzeina :D
Parašė dalyba iš nulio
#200970 Vokietijoj toks labai geras vaistininkas pasakė, kad šį maisto papildą reikėtų uždrausti, ir kad labai blogai, jog Lietuvoj jis visiems prieinamas. Sakė, jei jo pavartos žmogus, kuris vartoja antidepresantus, tai gali ištikti gyvybei pavojinga būklė.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#200974 :bloga su ad DRAUDZIAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#200976 mano atrodo serotonino sindromas gali istikti...bet manau biski perdeta cia viskas yra ..su ad jis tiesiog nereikalingas ...tai silpnas maisto papildas...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#200984 oj ne, kad ir papildas veika ta pacia chemija kad ir ad ir jautresniam zmogui gali voztelt tas serotonino sindromas kas yra labai negerai [savo kailiu patyriau kas tai :bloga ]
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#200985 kas geriat su ad ir prastai jauciates tai gali but sis papildas kaltas
Parašėnemoku
#200988 Virtual, o kaip tau serotonino sindromas pasireiškė?
Parašė Jurgaaa
#241247 Baigiau gydytis depresija, bet po puses metu jauciu silpnus simptomus. Na, galvoju, reikia nusipirkt Triptan'o. Tai jau kokias 6 kapsules isgeriau (po 1 per diena). Energijos trukumas dingo, bet uztat prasidejo silpni migreniniai skausmai. Meciau as Triptan'a. Ir jau kelios dienos nei man silpna, miegu normaliai ir galvos nebeskauda.
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#263770 man jis nei kiek nepadejo vartojau jo 3men