Moderatorius: signs

Parašė Gercyk
#238610 Ar nuo Finlepsino, ilgiau pavartojus, kam nors augo svoris?
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#238624 man tai pirmas vaistas nuo kurio vėl grįžo man normalus svoris :))) t.y. šiek tiek priaugau. Labai pastaruoju metu ryju daug.
Parašė Gercyk
#238631 Nu as tai priaugau apie 30 kg, virs svoris, tik nezinau nuo kuriu vaistu, tai ir norejau suzinoti ar Karbamazepinas didina svori ar ne.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#239203 ant karbamazepino info lapelio parašyta kad gali atsirasti savižudiškos mintys ir savęs žalojimas. Na bet tai man nėra neįprasta... Vėl blogai, tai čia kas: pablogėjimas ar karbamazepinas kaltas? Pas daktarą buvau vakar, sakiau, tai xanaxo išrašė ir visks.. O šiand dar ir aktyvus lb buvau. Nu ir 'nuotaikos stabilizatorius'...
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#241480 Šiandien pridėjo šalia kvetiapino (Seroquel) bipolinio sutrikimo "profilaktikai". Žiūrėsim.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#241492 aš jokio stabilumo nuo jo nejaučiu.. kaka
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#241876 Kokiomis dozėmis vartojate tie, kuriems diagnozuoti įvairūs nuotaikos sutrikimai, pvz., bipolinis (afektinis) sutrikimas?
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#241907 Vartojau po 600mg, db sumažino iki 400mg dėl pykinimo ir metalo skonio užeinančio protarpiais.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#241924 Sapnaberni, o kaip daliji dozę? Man kol kas paskyrė 400 mg, 200mg geriu ryte ir tiek pat vakare, beveik prieš miegą. Kol kas tepajutau galvos svaigimą pirmąsias pora valandų.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#241983 aš 200mg ryte ir 200mg devintą val.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#241984 Mhm, man tas pats. :)
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#243194 Rodos, visai gerai susigyvenau su šiuo vaistu :)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#244494 Is viso geriu 4 tabl. Jie dar ir nugaros skausma nuima. Senai geriu.
Manau, geras.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251322 kai pradejau gert ji, verkiau 3 dienas, ko iki tol nebudavo taip daznai. nzn ar cia nuo jo, bet keista. nzn ar man reik to stabilizatoriaus, nes jauciuos kaip nesava, bet gal reik islaukt..
Parašė Baran
#262530 dddeganti as taip pat nuo jo jauciuosi panasiai kaip tu