Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#174711 Man idomu ar nuo neuraleptiku vartojimo gali pablogetri regejimas. Arba tiesiog kazkas negerai su akimis darytis - viskas matoma kaip per migla, galva svaigsta ir sukasi.., Iki vaistu vartojimo regejimu nesiskundziau....As vartoju Fluanxol, atrodo tai neuraleptikas...
Parašėnegative
#174717 labai realu kad išsiplėtė akių vyzdžiai.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#174722 Vitalija, o tau kartais ne nerimo sutrikimas? Nes man susijaudinus irgi būdavo, kad liejasi vaizdas, svaigsta galva ir pan. Pradėjus sveikti praėjo. Aš irgi gėriau fluanxol, pašalinio poveikio nejaučiau.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#174727 Mona, gal ir taip gali buti. Nerima praktiskai nuolat jauciu:(
Vartotojo avataras
Parašė Lota
Vitalija rašė:Man idomu ar nuo neuraleptiku vartojimo gali pablogetri regejimas. Arba tiesiog kazkas negerai su akimis darytis - viskas matoma kaip per migla, galva svaigsta ir sukasi.., Iki vaistu vartojimo regejimu
nesiskundziau....As vartoju Fluanxol, atrodo tai neuraleptikas...

gali, gali atsirast net gliaukoma. tiksliau reiktų paieškot būtent apie tavo vartojamą vaistą.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#174984 nu zinok man buvo periodas toks kai pati ju prasiau..bet nedave...baikit cia stresuot normalus vaistai gi..
o vyzdziai daznai issiplecia per pora dienu susitvarko..nieko cia baisaus...tik reikia pagulinet daugiau uzsitraukt uzuolaidas neskaityt tom dienom...
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#175146 man su fluanxoliu pns buvo, siektiek kaustydavo, apdujes jauciaus, bet praejo viskas per kokia savaite ar dvi.. poto kai pagerejo savijauta, sumazino doze ir isvis nieko nejauciau. nenutraukinek vaistu saviveikliskai, taip tik blogiau. jau geriau tada neik i darba kol salutiniai praeis, pamatysi poto iskart bus geriau.
beto, nusiramink, fluanxolis lb silpni vaistai, jie viekia kaip neuroleptikai tik didelem dozem. jei nesilaikysi daktares nurodymu prirasys tikru neuroleptiku - manau to tikrai nenoretum. teko sedet metus ant labai stipriu neuroleptiku. kaip narkomanas vaiksciojau visus metus. o pradzioj isviso buvo negerai, kai pradejau juos : kalatojosi kojos, visiskas sukaustymas buvo, snekejau kaip slow motion filme. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#175151 Deividai, isivaizduoju kaip jauteis. Man dabar jau panasiai buvo ir dar nuo silpnu :D :bloga Siandien isgeriau ju vel, gal tikrai nereik nutraukt ir gydytis.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#175153 saunuole, taip ir toliau. :) tikrai.. pamatysi, maximum savaite ir turetu praeiti, juolab pats organizmas prie to prisipratina. poto kai praeis bus palengvejimas. o dar veliau kai sveikata tvarkysis, sumazins dozes - o tada isviso jausies super.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#185719 Man gydytoja sako, nebegert neuroleptiku,o man taip baisu be ju pasidaro, ziauriai, nerealiai baisu.nezinau, kaip istvert tuo labiau,kad neturiu kuo uzsiimti.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#185727 Gal as cia ir ne i tema...:)
Bet del ko skiriami tie neuroleptikai? Ka jie gydo? As savo gydytojos klausiau, bet ji kazka nekonkretaus ten susake. Nesuprantu kodel juos turiu gerti :bloga
Parašė Medūza
#185766 Sveiki,
Noreciau pasidalinti savo patirtimi. I psichiatra kreipiausi del nerimo ir nemigos po didelio sukretimo.Man paskyre olandzapina (zyprex, soladzini). Pirma menesi jauciausi gerai, o po to pasreiske depresija (vangumas, liudnumas, apatija). Vartojau juos toliau, kol nekritau i juoda depresija su suicidinem mintim. Tada juos nutraukiau, kai suzinojau, kad mano pazistamai buvo tas pats nuo po to paties vaisto. Jau praejo 3 menesiai kai ju nevartoju, bet ta bukle neatsistate (dabar vartoju kitus vaistus, kurie man tinka, bet vos tik nutraukiu griztu i ta juoda duobe). o mano pazistamai greitai atsistate. Itariu, kad galejo pakenkiti vaistai, nes suzinojau, kad antipsichoziniai vaistai slopina centrine nervu sistema ir pakinta noradrenalino ir dopamino biosinteze, nors psichiatrai sako, kad cia ne nuo vaistu. Ar kas turejo tokia patirti ar ka nors zino apie tai?Ar taip gali buti?
Parašėnemoku
#205016 Mano psichiatrė įtarė, kad mano svorio augimas kažkaip siejasi su vaistais, kuriuos gėriau. Dabar, kai jau jų nebegeriu, tai atrodo, kad apetitas praktiškai toks pats, o svoris krenta. Labai staigiai kol kas. Taip ir turi būti?
Parašė Thanatos
#206016 Aš kaip saldainius ryju parkopaną, bet vistiek rašau kaip vištos koja, o jei dar jaučiuosi agituota tai rankos drepa kaip pas žmones sergančius parkinsono liga. :D