Moderatorius: signs
- 2012 09 15, 17:10
kas vartojo ar vartojate? man daug salutiniu nuo jo, iskart kaip ir viskas gerai buvo, bet veliau nekas
- 2012 09 18, 14:49
O ne-nei vieno gero atsiliepimo!
O man snd israse juos gert,nes nemiegu nakti gerai,prabudineju.Jauciu nerima vakarais,nakti.
Tik 10mg. ir padidint iki 20mg. pries miega.
Doze juokinga,bet bijau pradet,gal neverta galvoju..?
O man snd israse juos gert,nes nemiegu nakti gerai,prabudineju.Jauciu nerima vakarais,nakti.
Tik 10mg. ir padidint iki 20mg. pries miega.
Doze juokinga,bet bijau pradet,gal neverta galvoju..?
Kiekviena mano diena nuostabesnė nei vakar, bet ne tokia nuostabi kaip rytojus !
- 2012 10 10, 13:48
Amitriptilinas tai cia rusu laiku ,vaistas ar jis kiek patobulintas dabar, mano mociute labai seniai juo gyveno , tai nuvaziudavom , visa laika luzus , saldytuve supelijus duona ir desra atsikelia ir jos uzkanda ir toliau miegot , praktiskai lavonas buvo , kaip atsikrauste pas mus ,jai skyre olanzapina ,nauju zmogum tapo .
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- 2012 10 14, 10:33
Labai geras vaistas, man jis vienintelis tiko iš daugybės bandytų. Jį pritaikė tik RVPL universitetiniame skyriuje. Labai dėkinga esu gyd. Mariui Karnickui ir rezidentui Donatui, kad manimi labai rūpinosi. Tikrai abu labai nuostabūs žmonės. Tik metus pavartojus mane gydantis psichiatras jį nutraukė, nes atseit daugiau negu metus vartoti negalima, nes artėjo vasarą ir gali būti alergija saulės spinduliams. Bet dabar be jo vėl jaučiuosi ne kaip ir manau vėl teks gultis į ligoninę, nes po biški pradeda vėl viskas slysti iš rankų.
- 2012 10 15, 19:45
Sveiki man snd israse amitritylina isgeriau vakare 25mg tablete jokio salutinio nu bet ciapirma tablete...O ar nuo jo kamnors kuno temperaturos pokyciu yra buve ar ne (pvz 36,6 normali o nuo jo ten pasidaro koki 37,4 nu ar pns ) yra kam buve?