- 2011 04 01, 13:47
ir aš taip buvau pradėjęs daryti, nes patapau laimingu mieguistu meškinu, bet, laimei prasitariau psichiatrei, tai išaiškino, kad taip daryti nereikėtu, net jei gerai jaučiuosi, kad susidariusios naujos neuronų jungtys smegenuose taptų pastovios. Sakė jog rekomenduojama nemažinti dozės nuo 6 iki 9 mėn. po stabilaus pagerėjimu (čia gal mano atveju, kaip kitiems nežinau) tad vėl geriu tiek kiek prirašė (150mg effexor ir 15mg mirtazapino per dieną)
p.s.
vieną vakarą užmiršau išgert mirtazapino tai kitą dieną jaučiausi kažkaip įtartinai pakiliai :lakstau
aviete rašė:As siuo metu savavaliskai pradarius kapsule AD nuberiu truputeli milteliu,mazinu...nes noreciau mest jau tuos visus vaistus...skauda skrandi,nenoriu kimst vaistu jokiu...uz keturiu dienu eisiu pas daktara,pasakys kraujo atsakymus ir nuspres ar galima jau nutraukinet po truputi AD.Bet as apsisprendus"paliubomu" mazint ir baigt,ka jis benutartu
ir aš taip buvau pradėjęs daryti, nes patapau laimingu mieguistu meškinu, bet, laimei prasitariau psichiatrei, tai išaiškino, kad taip daryti nereikėtu, net jei gerai jaučiuosi, kad susidariusios naujos neuronų jungtys smegenuose taptų pastovios. Sakė jog rekomenduojama nemažinti dozės nuo 6 iki 9 mėn. po stabilaus pagerėjimu (čia gal mano atveju, kaip kitiems nežinau) tad vėl geriu tiek kiek prirašė (150mg effexor ir 15mg mirtazapino per dieną)
p.s.
vieną vakarą užmiršau išgert mirtazapino tai kitą dieną jaučiausi kažkaip įtartinai pakiliai :lakstau
Pesimizmas yra aukštesnė optimizmo forma - jei nieko gero nesitiki iš gyvenimo - jis niekados taves nenuvils...

Nepasitikiu jais,net niekad nepaklausinejo-kaip jauties,kokios mintys ir pan.
tik ilgiau užtrunka.