Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#235847 Vartojau anksciau po 5 mg, tai labai gerai veikdavo, taip kazkaip svelniai nuramindavo. Po to ir po 10 mg vartojau, tai tie jau stipriau veikdavo. Gerai juos ivertinciau.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#235853 Ir man jie gerai veikdavo , nuimdavo nerima, itampa ... :)
Vartotojo avataras
Parašė Painkiller
#236507 Išrašė man šitas psichiatrė. Poveikis keistas, be emocijų tampu, nei liūdna, nei linskma. Ir dar ant miego patraukia. Ir manau per silpnas išrašė, nes kad nusiraminčiau, bent tris reikia išgert penkių mg.
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#236519 juos ivertinciau teigiamai,geri vaistai is tiesu :super
Parašė Rituletas
#292441 Psichiatrei pasakiau, kad pagal tyrimus uzsienio doze 25-100mg normali, tai isvadino vos ne debilu. Liepe negert daugiau 20mg (4x5mg arba 2x10mg).
Parašė svetimapalata
#299969 ružavi saldainiukai, o ne vaistai.....
Parašė destiny girl
#319802 Man ilgai nepritaike vaistu nuo galvos ir raumenu skausmu. O situos va liogninej pritaike. Tai sumazejo skausmai, bet mieguistumas padidejo. Siaip geras vaistas, negaliu skustis. ir siaip esu rami nuo ju kaip belgas, jokiu pasaliniu minciu. :super
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#319866 man israse 5mg vakar snd isgeriau geras jausmas nuo ju mazai pasalinio poveikio nei nuo klozepamo kad uzglusintu nera geras poveikis tikrai neblogi vaistai nerimui nuimti vertinu teigiamai :) :super
Parašė K2_fujativeK2
Kuroshitsuji rašė:Geriu 5mg ryte ir vakare. Jaučiu, kad mažoka dozė, bet nerimą šiek tiek nuima.

geriau priezasty isiaiskink kodel nerimas kyla . vaistais nerimo neisgydysi
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#322400 as geriu 10 mg ir tai vos juntu kad ramina...
Parašė K2_fujativeK2
#324573 Geras vaistas. Siandien israse. Lengvai nuramina
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#324578 Puikiai nuramina, ypač išgėrus daugiau. Pasiilgau tranxeno. Be to, spalva kapsulių ryškiai rožinė labai gerai nuteikia
Parašė K2_fujativeK2
Farewell rašė:Puikiai nuramina, ypač išgėrus daugiau. Pasiilgau tranxeno. Be to, spalva kapsulių ryškiai rožinė labai gerai nuteikia

As nuo 5 mg apsvaigstu taip lengvai, bet noretusi dar labiau