Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė emar
#388996 Perskaitykite ką rašau.

Turime vieną veikėją. Prisijungęs jis visiems rašinėja asmeniškai, ragina mesti gerti vaistus, nesigydyti, nes visa tai psichiatrijos išmislas. Kadangi forume yra ir naivių, tokius nurodymus vykdančių žmonių, administratoriai jį užblokuoja. Kadangi tokios atakos tęsiasi nuolatos, per naktį prigeneruojama dešimtys žinučių (yra ir tokių narių, kuriuos kamuoja nemiga), buvo pakeistas registracijos tipas.
Dabar šis veikėjas pakeitė taktiką ir forumo narius susiranda FB ir ten su jais bendrauja, klausinėja apie kitus narius, yra žinių apie prisijungimus prie žmogaus nešiojamojo kompiuterio kameros ir kolonėlių. Norėčiau, kad tai žinotumėte, ir tada nuspręstumėte, ar imsitės kokių veiksmų, ar ne.

O depresija aš sergu - pusantrų metų gėriau vaistus, dabar toliau tęsiu psichoterapiją. Mano giliai tikinti šeima mano ligą neigia ir ragina neišsigalvoti :) Galbūt jie ir teisūs.

Jūsų postuose taip pat maža meilės artimui ir nemažai irzlumo ir nepasitenkinimo dėl nepalankios reakcijos :achtung :kazokas
Parašė Saule
biggie rašė:tai kad problema reik individualizuoti kiekvienam organizmui, tai sita mokslas tikrai sako, bet tyrimai visvien I ta puse, kad depresija gydant psichiatrija ir mokslu grista psichoterapija isgydyt sansai didziausi

endobiogenine medicna irgi yra mokslu grysta ja sukure Prancuzu daktaras
Parašė Saule
emar rašė:Perskaitykite ką rašau.

Turime vieną veikėją. Prisijungęs jis visiems rašinėja asmeniškai, ragina mesti gerti vaistus, nesigydyti, nes visa tai psichiatrijos išmislas. Kadangi forume yra ir naivių, tokius nurodymus vykdančių žmonių, administratoriai jį užblokuoja. Kadangi tokios atakos tęsiasi nuolatos, per naktį prigeneruojama dešimtys žinučių (yra ir tokių narių, kuriuos kamuoja nemiga), buvo pakeistas registracijos tipas.
Dabar šis veikėjas pakeitė taktiką ir forumo narius susiranda FB ir ten su jais bendrauja, klausinėja apie kitus narius, yra žinių apie prisijungimus prie žmogaus nešiojamojo kompiuterio kameros ir kolonėlių. Norėčiau, kad tai žinotumėte, ir tada nuspręstumėte, ar imsitės kokių veiksmų, ar ne.

O depresija aš sergu - pusantrų metų gėriau vaistus, dabar toliau tęsiu psichoterapiją. Mano giliai tikinti šeima mano ligą neigia ir ragina neišsigalvoti :) Galbūt jie ir teisūs.

Jūsų postuose taip pat maža meilės artimui ir nemažai irzlumo ir nepasitenkinimo dėl nepalankios reakcijos :achtung :kazokas

Aisku suprantu, ka norit pasakyti bet man neina pasikeisti Niko. Taip nepalanki reakcija siek tiek pritrenke:) neneigsiu. As Jus pilnai suprantu tikejimas buna kartais labai pavirsutniskas.. As pati iskentejau toki siauba niekas manes nesuprato ir vaistu man niekas net nesiruose israsyti.. tai teko ieskoti paciai gydytis ir zinokit pradzioj issigydziau.. bet neilgam kol pastojau su sunum niestumo gale kaip suprantu man pasikartojo panasus bet ne toks jau stiprus variantas. Tada kadangi tyrimai nieko nerode kaip visada esu buvus N kartu man visada tik siulydavo kalbejimosi terapija:) esu buvus ir pas Psichologa tkrai aukstos kvalifikacijos - nauda - 0 as zinojau apie savo liga daugiau nei jis..:) na ir vle be vaistu.. pas mane ikyrumai daugumoj problema, ne tiek depresija nors neseniai pasireiske ir ji - bet kaip kraujas parode (Endobiogeniniu budu) tai buvo susilpnejusi skydliauke. Na siuo metu atsigaunu sparciai sios medicinos deka, neturiu nei valgymo nei miego sutrikimu, vaistu negeriu nors daktare nieko pries man ju israsyti. As nieko pries vaistus jie gali kaikam ir gyvybe isgelbeti bet jei norit ilgo efekto ir prisikasimo prie saknu tam yra endobiogenine medicina ji niekur nereklamuojama ir rasti apie ja jei nezinai beveik neimanoma todel as ir atejau cia..butent dle artimo meiles.. nes galeciua pati gydytis ir tyleti, bet galbut tai kazkam pades. Ji koncentruojasi i sutrikimo priezasti na akivaizdu kad turi buti priezastis..ir balanso atstatyma.. Ta mergina kur minejau komentare irgi gere vaistus daug metu dabar lyg kartai pageria bet pastebejo kad jai ju nebereikia todel nebegeria, bet viskas yra konsultuojamasi su daktare , kuri yra daktare ne zolininke ar homeopate:) tai tiek atsiprasau uz tokia pradzia..:)
Parašė Saule
#389001 Beje pamenat rasiau, kad istyre jog man nera serotonino trukumo tai nuo cia as ent jau zinau kokie antidepresantai man tikrai netiktu tai yra visi SSRi tipo nes didina serotonino koncentracija, neseniai domejausi antidepresantais tiesiog galvojau gal rasciau tinkamus sau tai glai ir pagerciau kol gydausi. Radau vienintelius mano manymu, kurie galetu man duoti naudos tai yra Deprenyl - gydytoja sake, kad teoriskai jie galetu man padeti, o praktiskai - neaisku. Kolkas as taip ir nenusprendziau vis dar domiuosi apie salutinius poveikius ar verta bandyti ar ne. Beje neuzilgo tirsiuosi vel krauja to del keis man vaistus tada bus matyti galbut jau nebereikes antidepresantu. Beje as pati esu Chemike dirbu chemike - gaminu Gyvunu papildus tikrai nesu nutolus nuo mokslo..:)
Vartotojo avataras
Parašė emar
#389002 mano depresija susijusi su lūkesčiais ir, deja, vaikystės ir paauglystės išgyvenimais. Aš labai nenorėjau gerti antidepresantų ar kitų stipresnių vaistų, bet negalėjau miegoti, be to, nerimas buvo pakankamai stiprus. Bet nuolatos stengiuosi keisti tokį savo mąstymą, kuris sukelia tiek nepatogumų ir užkerta kelius. Ir jis kinta.

Apie tikėjimo paviršutiniškumą negaliu nieko sakyti, dalis mano giminės aktyviai dalyvauja Marijos radijuje, taip kad aš jų tikrai tuo negaliu kaltinti. Aš kartais galvoju, kad tas gilus tikėjimas yra tarsi vėliava "ašnetoks". Na, tarkim, fariziejiškas. Apie fariziejus Biblija taip pat daug rašo :roll:

Aš manau, kad Jūsų informacija yra naudinga. Taip pat manau, kad tai ne panacėja. Kiekvienas turi nueiti savo kelią iš depresijos. Pažinti save. Gydytojas negali žinoti visko apie Jūsų liga, nes kiekviename žmoguje ji kitokia, ir Jūs pas jį einate konsultuotis, nes jis turi teorinių ir praktinių žinių apie įvairius atvejus, o ne jo egzaminuoti apie Jūsiškį atvejį :)
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#389005 Parašykit kokį gerą papildą katinui mano ir pakeisiu :D Juokauju, žinoma.
Parašė Saule
emar rašė:Parašykite administratoriui Katinui, kad jis padėtų pasikeisti Jums niką :D Nes dabar jus ir LinkedIn'e galima rasti :bloga

Jus teisi ne panaceja, bet kaikam gali buti depresija sukelta vien kraujo pakitimu aisku tai dzniausiai buna nuo streso, bet... jei pvyzdziui skydliauke sutrikus zmogui sutvarkius ja depresija dingsta. kiekvienas turi is jos issikapstyti taip tikrai tiesa as juk be vaistu gyva ir pagimdiziau sveika sunu, o buvo taip blogai, kad vaizdas trukciodavo kaip kokia sizofrenija sergant bet viska istveriau neturejau pasirinkimo.. arba pavyzdiui zinot kaip buna trukstant magnio nerimas, sirdies permusinejimai tada ir mintys puola.. bet jus niekada nesuzinosit kad jums jo truksta nes poliklinikoj atliekami tyrimai to neaptinka.. kaip mano atveju, o nustate kad pas mane jo praktiskai nera..kaip as gyvenau tada? Dievo pagalba gyvenau ir dirbau ir dar kitais rupinausi.. Todel noriu atsidekoti jam eidama ir bandydama padeti savo pavyzdziu. Del to fariziejiskumo taip jis labai pagauna zmones, kurie giliai netiki Jezumi jis gi moke myleti zmones ne dle kazko, o tiesiog del to kad jie yra. Labai daug zmoniu yra nuo baznycios tiesiog atmusami del pavyzdzio, bet jei pabandytumet pati rasti asmenini santyki su Jezum (Dievu) Jums nebebutu svarbu ka kiti katalikai daro ar sako jie tik zmones juos reikia myleti vistiek..As taip turiu vaikystes patirciu.. ir nelengva vaikyste ir gyvenima, bet ra ir zymiai blogesniu.. daug daug blogesniu..sitie stresai priveda prie organizmo issekimo. Mano atsargos baigesi kai man suejo 27:)
Parašė Mersas
Saule rašė:
emar rašė:Paklausykite, turime forume spamintoją, kuris serga psichikos liga, kuris jau pradėjo puldinėti kitus narius internetu. Patarinėja visiems mesti gerti vaistus ir kitokias nesąmones, nes netgi tai reikia daryti itin atsargiai ir pasitariant su gydytojais.

Taip pat suprantu, kad norit visus išganyti ir pasiūlyti stebuklą, mes labai dėkingi už informaciją. Tai kelias, kuriuo kiekvienas laisva valia turi pasirinkti sekti arba ne. Bet jei gydytojas gydo privačiai ir ima už tai pinigus, tai turėtų mokėti ir mokesčius valstybei. Kas Dievo - Dievui, kas ciesoriaus - ciesoriui.

Patarčiau tiesiog pasikeisti savo niką šiame forume, nes Jus labai lengva atsekti. Tai yra vieša erdvė, visokių sergančių žmonių būna, o čia yra vieta, kurioje daug kas ieško pagalbos arba dėmesio. Todėl vertėtų pasisaugoti ir pasaugoti kitus.

gerai atsiprasau, galbut ne taip pateikaiu informacija todle Jums toks ispudis susidare. Jokiu budu negalima nutraukti vaistu as to neskatinau jokiu budu. As tiesiog pasidalinau informacija apie medicinos rusi - endobiogeine medicina jei Jums tai yra nereikalinga tiesiog nkreipkit demesio ir viskas. Jei valstybe butu suinteresuota tai ji ir butu iteisinta - dabar daktarai uzsiima privaciai. O koks jusu poziuris i privacius psichiatrus? Tiesiog pasidomekit apie Endobiogenika ir nuspreskit. Del Dievo taip kiekvinas renkasi, bet apie tai kalbeti kiek zinau neuzdrausta ir tikrai niekieno sveikatai nekenkia. Del niko tai as kazkaip nebijau, as tikiu kam reikes tas ieskos pagalbos ir visiems be isimties pasistengisu padeti kaip galiu, as nebujau serganciu zmoniu.

:)))

aciu uz info, manau, kai sergi gali bandyti visokius budus, nes is tikro, pritariu, kad vaistai israsomi tik pagal pasakojima, jokiu tyrimu, niekas nedaro. O ypac kai dar nepadeda niekas, tao gali bandyt ir kitus metodus. Juk ne visiems padeda ir vaistai. as geriu vaistus, bet matau, kad labai sunkiai su jais.
Parašė Saule
#389243 aciu uz info, manau, kai sergi gali bandyti visokius budus, nes is tikro, pritariu, kad vaistai israsomi tik pagal pasakojima, jokiu tyrimu, niekas nedaro. O ypac kai dar nepadeda niekas, tao gali bandyt ir kitus metodus. Juk ne visiems padeda ir vaistai. as geriu vaistus, bet matau, kad labai sunkiai su jais.[/quote]

Labas dziaugiuosi , kad kazkam reikalinga tai. Na is tikruju pagalvojus kartais ne visada buna neteisingas mastymas depresijos priezastis daugybe ju: stresas, skydliaukes sutrikimai net kaip ir minejau magnio trukumas gali buti. Organizmo disbalansas tik dar labiau paastrina bet kokio neteisingo mastymo padarinius. As patarciau jungti visas terapijas kartu vaistus, psichoterapija ir plius susireguliuoti visa organizmo balansa, nes tada ir paciam bus aiskiau tau kas sukelia tavo depresija. Man asmeniskai psichoterapija nepadejo, vaistu niekas nepasiule. Beto niekada ir netikejau gydymu be issamiu tyrimu.. as bent asmeniskai. Taip nei zolininkais nei homeopatais as netikiu. Man esme issamus kraujo tyrimai kai zinau, kad ten betvarke man prioritetas ten susitvarkyti, o tada jau bus matyti ar dar reikes kazko ir kaip tada viskas atrodys. Beje as pabreziau zolines tinkturas, bet nepamirskite, kad pagal sita kraujo testa yra israsomi ir vaistai pritaikomi, o ne is oro (simptomu nupasakojimo) tai jau as cia minuso niekaip negaliu izvelgti. Beje ir zmogus apziurimas nuodugniai ir visa gyvenimo istorija yra itraukta diagnozei nustatyti. Pagal kainas sitie dalykai kainuoja tikriausiai pigiau uz pora privataus psichologo konsltaciju.. O cia anglijoj tai viena psichologo privataus konsultacija tiek kainuoja - 45 minutes gal 40.. Konsultacija su endobiogenikos daktare truko 2 valandas - issami analize viso organizmo. Cia anglijoj endobiogenikos kraujo testas kainuoja 300 svaru su nuolaida, Lietuvoj jis kainuoja 50 euru.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Saule rašė:Siulau paziureti jei suprantat angliskai

https://www.youtube.com/watch?v=UP_8ypOEVjI

nieko itikinancio nepasake, as pats uz holistini ligu gydyma, taciau kai kurie sutrikimai kaip sizofrenija ar bipolinis nepasiduoda nei psichoterapijomis, nei zoliniais papildais, nebent tokius dalykus kaip kanape laikytumem alternatyvia medicina, nes kai kurie kanabinoidai turi irodymu kaip efektyvus skausmo, afektiniams ar net mastymo sutrikimams.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Saule rašė:Kaune galite kreiptis į vieną iš šių gydytojų:
Dainius Plenta 8 610 44512 el.paštas plenta.dainius@gmail.com
Tomas Morkevičius (FMR) 8 612 56100 el.paštas tomasmork@gmail.com
Laura Statkevičienė 8 678 29981 el.paštas lstatkeviciene@gmail.com
Kristina Gasiūnaitė 8 602 83606 el.paštas kristina.gasiunaite@gmail.com
Jūratė Antanavičienė (Endokrinologė) 8 674 25448 el.paštas juratebutk@yahoo.com
Sigita Vaičiūnienė 8 610 62424 el.paštas sigutes@gmail.com

O gal žinote kas Klaipėdoje tuom užsiima?