- 2018 01 03, 19:52
Kiek zinau gerai kad ji gali isgert gali ne nereik kasdien..gal ir nieko...bet su mano jautrumu tai kazi ar neparalyzuotu
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Milita99 rašė:Kiek zinau gerai kad ji gali isgert gali ne nereik kasdien..gal ir nieko...bet su mano jautrumu tai kazi ar neparalyzuotu
Milita99 rašė:Cia laikinai? Kol cipralexs isiveiks? Kazin kodel ne benza?
Aš tik zolpidemą toleruoju. Bet irgi stengiuosi šiaip su Hypnozanu ir Neuro 3 arbata arba dabar kanapių žiedų arbatą vartoju.
Mersas rašė:. jei konkreciai nuo cipralexso, tai man greit nueme panikos atakas ir stipru nerima, taciau liko nestabili nuotaika ir nestiprus nerimas, ar tiesiog itampa. Tiapridalis skiriamas ilgesniam gerimui, nes benzu negalima gert pastoviai, nepertraukiamai.pabanyk tiepridalio ketvirti pradzioj, paskui puse, man ji israse trims kartams per diena, bet jo veikimo as nejauciu kaip tokio. jei jau as nenumiriau, nors ziauriai visko bijojau, tai ir tu nenumirsi.
aplamai neblogai ryte jauciausi, tai nznau ar cia jo deka ar tiesiog..
Katinas rašė:Geriau, jei toleruoja organizmasAš tik zolpidemą toleruoju. Bet irgi stengiuosi šiaip su Hypnozanu ir Neuro 3 arbata arba dabar kanapių žiedų arbatą vartoju.
Mersas rašė:pradek nuo mazu doziu, as negeriu standartiniu, bet man ir gydytoja taip israse, nes zino, kad dideles netinka.
mmm rašė:Katinas rašė:Geriau, jei toleruoja organizmasAš tik zolpidemą toleruoju. Bet irgi stengiuosi šiaip su Hypnozanu ir Neuro 3 arbata arba dabar kanapių žiedų arbatą vartoju.
kas del arbatu, tai geriausiai mane migdo paprasta stipresne melisu arbata (ne is pakeliu) - 2 arbatiniai sauksteliai ir miegot.
kanapiu arbatos neteko ragaut man:)
Milita99 rašė:mmm o kas jums nuo 1/4 per salutiniai daresi?
mmm rašė:Mersas rašė:pradek nuo mazu doziu, as negeriu standartiniu, bet man ir gydytoja taip israse, nes zino, kad dideles netinka.
o kas yra tavo gydytoja?:) ir kuriam mieste dirba? Noreciau rasti tokia, kuri nepuola nušerti vaistais..
mmm rašė:Mersas rašė:. jei konkreciai nuo cipralexso, tai man greit nueme panikos atakas ir stipru nerima, taciau liko nestabili nuotaika ir nestiprus nerimas, ar tiesiog itampa. Tiapridalis skiriamas ilgesniam gerimui, nes benzu negalima gert pastoviai, nepertraukiamai.pabanyk tiepridalio ketvirti pradzioj, paskui puse, man ji israse trims kartams per diena, bet jo veikimo as nejauciu kaip tokio. jei jau as nenumiriau, nors ziauriai visko bijojau, tai ir tu nenumirsi.
o ar tau yra taip pavyke pasiekti, kad isvis neliktu itampos ar nerimo? nes man pvz ale stresinese situacijose vistiek islenda ir itampa ir nerimas, kad ir AD vartojant (nors aisku visko maziau ir reciau buna, bet vistiek kartais griebdavausi kokio gabalelio xanax).
kiek isvis tu Tiapridalio geri? man israse 1/4 ryte ir 1/4 vakare. sake kad dar 1/4 perpiet butu irgi gerai, bet cia ziuresim veliau. siryt 1/4 isgeriau, nepajutau nieko blogo. o gero nznau...aplamai neblogai ryte jauciausi, tai nznau ar cia jo deka ar tiesiog..
stresinese tai kazkaip manau, kad mazai kam pavyksta be nerimo, tame tarpe ir man, bet cia jau yra normalus nerimas ir stresas. Gydyti reikia jau nenormalu nerima, kai kyla be priezasties. Tiapridalio geriu po 1/4 tris kartus dienoj, arba po puse, kaip kada. siap nejauciu as jo to veikimo, nzn, ar jis veikia ar ne, uz lexsusa ir xanaks vistiek geresniu nebus
Mersas rašė:mmm rašė:Mersas rašė:pradek nuo mazu doziu, as negeriu standartiniu, bet man ir gydytoja taip israse, nes zino, kad dideles netinka.
o kas yra tavo gydytoja?:) ir kuriam mieste dirba? Noreciau rasti tokia, kuri nepuola nušerti vaistais..
kaune, romuvos klinika