Moderatorius: signs

Parašė Mersas
Milita99 rašė:Kiek zinau gerai kad ji gali isgert gali ne nereik kasdien..gal ir nieko...bet su mano jautrumu tai kazi ar neparalyzuotu :achtung

duosiu tau patarima, pradek nuo mazu doziu, as negeriu standartiniu, bet man ir gydytoja taip israse, nes zino, kad dideles netinka.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:Cia laikinai? Kol cipralexs isiveiks? Kazin kodel ne benza?

Turbūt todėl man tą Tiapridali paskyrė, kad xanax jau per daznai geriu, vos ne kasdien geriu jau koki menesi tai tikrai. dozes nedideles, bet vistiek. O beto kad panika uzslopinti kartais jau nebeuztenka 0,5mg xanax... Apsnustu, bet vistiek uzkyla panika. Tai tolerancija atsirado jam...
Israse tik viena lapeli Tiapridalio, tai tikiuosi kad laikinai jis:D
Ai, ir dar sakiau gydytojai, kad 1/4 escitalopramo man "per daug, salutiniai kesiti", tai turbut turetu palengvinti ta pradzia sitas vaistas, kol priprasiu. Nezinau...bet TIKIUOSI bus ok. Nors liudesys didelis uzejo, kad vel griztu prie vaistu :(
Ai dar prisiminiau kad viena gyd sake kad geriau nakciai koks nors quetiapinas nei xanaxas (nu jeigu nemiga uzeina). na kad geriau biski neuroleptiko nei benzo. nzn kaip cia yra is tikro...nebandziau jo, su NEURO ir melisu arbatomis kzkaip praslydau kai cia buvo uzeje daug nemigos.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#391234 Geriau, jei toleruoja organizmas :) Aš tik zolpidemą toleruoju. Bet irgi stengiuosi šiaip su Hypnozanu ir Neuro 3 arbata arba dabar kanapių žiedų arbatą vartoju.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Mersas rašė:. jei konkreciai nuo cipralexso, tai man greit nueme panikos atakas ir stipru nerima, taciau liko nestabili nuotaika ir nestiprus nerimas, ar tiesiog itampa. Tiapridalis skiriamas ilgesniam gerimui, nes benzu negalima gert pastoviai, nepertraukiamai.pabanyk tiepridalio ketvirti pradzioj, paskui puse, man ji israse trims kartams per diena, bet jo veikimo as nejauciu kaip tokio. jei jau as nenumiriau, nors ziauriai visko bijojau, tai ir tu nenumirsi. :DD

o ar tau yra taip pavyke pasiekti, kad isvis neliktu itampos ar nerimo? nes man pvz ale stresinese situacijose vistiek islenda ir itampa ir nerimas, kad ir AD vartojant (nors aisku visko maziau ir reciau buna, bet vistiek kartais griebdavausi kokio gabalelio xanax).
kiek isvis tu Tiapridalio geri? man israse 1/4 ryte ir 1/4 vakare. sake kad dar 1/4 perpiet butu irgi gerai, bet cia ziuresim veliau. siryt 1/4 isgeriau, nepajutau nieko blogo. o gero nznau...:D aplamai neblogai ryte jauciausi, tai nznau ar cia jo deka ar tiesiog..
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Katinas rašė:Geriau, jei toleruoja organizmas :) Aš tik zolpidemą toleruoju. Bet irgi stengiuosi šiaip su Hypnozanu ir Neuro 3 arbata arba dabar kanapių žiedų arbatą vartoju.

kas del arbatu, tai geriausiai mane migdo paprasta stipresne melisu arbata (ne is pakeliu) - 2 arbatiniai sauksteliai ir miegot.
kanapiu arbatos neteko ragaut man:)
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Mersas rašė:pradek nuo mazu doziu, as negeriu standartiniu, bet man ir gydytoja taip israse, nes zino, kad dideles netinka.

o kas yra tavo gydytoja?:) ir kuriam mieste dirba? Noreciau rasti tokia, kuri nepuola nušerti vaistais..
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
mmm rašė:
Katinas rašė:Geriau, jei toleruoja organizmas :) Aš tik zolpidemą toleruoju. Bet irgi stengiuosi šiaip su Hypnozanu ir Neuro 3 arbata arba dabar kanapių žiedų arbatą vartoju.

kas del arbatu, tai geriausiai mane migdo paprasta stipresne melisu arbata (ne is pakeliu) - 2 arbatiniai sauksteliai ir miegot.
kanapiu arbatos neteko ragaut man:)

Jo, melisų gera ne iš pakelių tik aišku. O siūlyčiau pabandyti :)
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:mmm o kas jums nuo 1/4 per salutiniai daresi?

tiesiog jauciausi siek tiek hyper, vyzdziai issiplete labiau, akys blizgejo.
Parašė Mersas
mmm rašė:
Mersas rašė:pradek nuo mazu doziu, as negeriu standartiniu, bet man ir gydytoja taip israse, nes zino, kad dideles netinka.

o kas yra tavo gydytoja?:) ir kuriam mieste dirba? Noreciau rasti tokia, kuri nepuola nušerti vaistais..

kaune, romuvos klinika
Parašė Mersas
mmm rašė:
Mersas rašė:. jei konkreciai nuo cipralexso, tai man greit nueme panikos atakas ir stipru nerima, taciau liko nestabili nuotaika ir nestiprus nerimas, ar tiesiog itampa. Tiapridalis skiriamas ilgesniam gerimui, nes benzu negalima gert pastoviai, nepertraukiamai.pabanyk tiepridalio ketvirti pradzioj, paskui puse, man ji israse trims kartams per diena, bet jo veikimo as nejauciu kaip tokio. jei jau as nenumiriau, nors ziauriai visko bijojau, tai ir tu nenumirsi. :DD

o ar tau yra taip pavyke pasiekti, kad isvis neliktu itampos ar nerimo? nes man pvz ale stresinese situacijose vistiek islenda ir itampa ir nerimas, kad ir AD vartojant (nors aisku visko maziau ir reciau buna, bet vistiek kartais griebdavausi kokio gabalelio xanax).
kiek isvis tu Tiapridalio geri? man israse 1/4 ryte ir 1/4 vakare. sake kad dar 1/4 perpiet butu irgi gerai, bet cia ziuresim veliau. siryt 1/4 isgeriau, nepajutau nieko blogo. o gero nznau...:D aplamai neblogai ryte jauciausi, tai nznau ar cia jo deka ar tiesiog..

:))) stresinese tai kazkaip manau, kad mazai kam pavyksta be nerimo, tame tarpe ir man, bet cia jau yra normalus nerimas ir stresas. Gydyti reikia jau nenormalu nerima, kai kyla be priezasties. Tiapridalio geriu po 1/4 tris kartus dienoj, arba po puse, kaip kada. siap nejauciu as jo to veikimo, nzn, ar jis veikia ar ne, uz lexsusa ir xanaks vistiek geresniu nebus :DD
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#391249 Nes benzai yra benzai. O ir neturi šiaip apglušinti, neturi jausti, kad veiktų iš esmės, tik turi nejausti tiek daug nerimo :)
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
mmm rašė:

kaune, romuvos klinika

Tai gal Zita A? Sako ten gera yra sita
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#391253 o kas yra tavo gydytoja?:) ir kuriam mieste dirba? Noreciau rasti tokia, kuri nepuola nušerti vaistais..[/quote]

Nes kaip keista ir as ieskau tokios :D